Barion Pixel

Ha a párkapcsolatban élő emberek táborát erősíted, akkor azt gondolom nem ismeretlen az érzés számodra, amikor csak úgy vagytok a pároddal. Mindenki dolgozik, mindenki önmagára fókuszál a mindennapok, pedig csak úgy elpörögnek mellettetek.  

Ha úgy érzed, hogy a párkapcsolatod szürke mezőre tévedt, és jól jönne egy kis vérfrissítés, akkor olvass tovább, mert megosztok veled néhány egyszerű tippet, amivel fellobanthatod a romantika lángjait a kapcsolatodban.

FONTOS: a következő sorok tartalma felnőtteknek szól, csak akkor olvass tovább, ha elmúltál 18 éves!

séta a holdfényben a pároddal

Beszélgetés és séta a Holdfényben

A párkapcsolat életben tartásának egyik legfontosabb alap pillére, hogy gyakran beszélgessünk egymással. És itt nem a napközbeni 1-1 sms, vagy messenger üzenetváltásra gondolok, persze ezek is fontosak, de ez esetben a minőségi időről beszélünk.

Egyik este, amikor mindketten szabadok vagytok, vegyetek fel egy meleg kabátot, vigyetek magatokkal egy üveg bort és induljatok útnak későn este, egy holdfényes sétára.

Igazán meghitt és romantikus érzés az üres utcákat, titkosan együtt róni. Üljetek le egy padra, borozgassatok és beszélgessetek egy olyan témáról, amiről eddig még soha sem. Tegyétek félre a hétköznapi terheket, a munkát és a családi dolgokat. Csak is arra koncentráljatok, hogy jobban megismerjétek egymás szemszögét!

Kommunikációs játékunk nagy segítség lehet egy ilyen alkalomnál, főként, ha nem tudjátok miről beszélgetnétek. A kártyák segítenek vezetni a beszélgetés fonalát és általuk olyan dolgok is felszínre kerülhetnek, amit eddig nem is gondoltál volna a kedvesedről.

DateBox kártya pároknak - romantika és minőségi idő verzió

Kommunikációs játékunk nagy segítség lehet egy ilyen alkalomnál, főként, ha nem tudjátok miről beszélgetnétek. A kártyák segítenek vezetni a beszélgetés fonalát és általuk olyan dolgok is felszínre kerülhetnek, amit eddig nem is gondoltál volna a kedvesedről.

Éreztesd vele, hogy fontos számodra

Az egyes ünnepek, mint például a Valentin nap, az évfordulótok, vagy a házassági évfordulótok napja remek alkalmat nyújt arra, hogy apró meglepetésekkel, vagy élményekkel örömet szerezhess a kedvesednek. De, mi van a szürke hétköznapokkal? Ezeken a napokon se feledkezz meg a szerelmedről. Készíts neki vacsorát, mielőtt hazaérne a munkából, vagy maszírozd meg a talpát.

DateBox kártya pároknak - romantika és minőségi idő verzió

Készülhetsz pihentető fürdővel és pezsgővel, de egész egyszerűen elrejthetsz egy kis finomságot a kabátzsebében is. Ha picit komolyabb ajándékkal készülnél, az még pompásabb. Nézz be a pároknak szóló ajándék ötleteink közé és rendelj a kedvesednek egy szép bögrét, egy közös fotós képet, vagy egy páros kulcstartót. Biztosan nagyon fog neki örülni és legközelebb neki is eszébe jut, hogy csak úgy meglepjen téged!

Ajándék ötletek pároknak:

Ha tetszik valamelyik termék, egyszerűen kattints a képre és már is ott találod magad.

Kaparós poszter, bakancslista szerelmes pároknak
Csillagtérkép ajándék | szívecskés kiadás, szerelmes ajándék, romantikus ajándék, ajándék pároknak
Cuki, borsós bögre pároknak
Fényképes párna pároknak
Szerelemlakat, szív alakú. Egyedi felirattal gravírozzuk. A lakat mellé szívecskés végű kulcs is jár. Bordó színű, bársony dísztasakban küldjük
Szerelmes kulcstartó naptárral. Személyre szabott evfordulos ajandek. Végtelen jellel, szívecskével.

Gyakori érintés

Mindannyian mások vagyunk és más a szeretetnyelvünk. Azonban, ha Te az érintéssel fejezed ki a szerelmedet, a szeretetedet, akkor tedd ezt meg minden nap! Minden reggel, mielőtt elkezdenéd a napodat, indíts azzal, hogy megöleled a párodat és adsz neki egy puszit, vagy egy csókot.

Ettől nem csak jobban fog indulni a napod, de a párod hangulatát is feldobod. A közeledésed biztonságot, odaadást és figyelmet fog sugározni. Egyszóval közelebb hoz titeket egymáshoz.

Az érintések az egészséges szexuális kapcsolat fenntartásában is fontos szerepet játszanak. Ha ezek az apróságok elmaradnak a mindennapokban, akkor félő, hogy annyira elszoktok egymástól, hogy már az összebújáshoz sem lesz kedvetek. Idegenné válhat a másik fél, szóval ezekre mindenképp fontos odafigyelni!

Érzékek Játéka

Az intim élet kötelező!

Az érintések és a csókok után beszélgessünk egy kicsit pikánsabb és mélyebb kérdésről. A kapcsolatban az intimitás megélése ugyanolyan fontossággal bír, mint a kommunikáció. Ha nincs, akkor akár egyszerű lakótársaknak, vagy barátoknak is titulálhatnának titeket, pedig Ti egy szerelmes pár vagytok.

Ez lehet kicsit furán hangzik elsőre, de szeretkezni akkor is kell, ha épp nincs kedved! Egyrészt nem tudhatod, hogy a párod fejében mi forog. Lehetséges, hogy neki sokkal több közös percre lenne szüksége, mint neked.

Ha nem részesülhet belőled kellő mennyiségben, félő lehet, hogy holt vágányra juttathatja az addig jól működő kapcsolatotokat. Tehát, ha kezdetben nem is tudtok minden nap összebújni, akkor legalább menetrendszerűen találjatok olyan alkalmakat, amikor csak egymásra és a gyönyörökre koncentráltok. Ha ezt szokássá teszitek, akkor meglátjátok majd, hogy sokkal erősebb és szorosabb lesz a kettőtök közti kötelék.

Az érzékek játéka társasjátékunk remek segítség lehet számotokra. Ez egy összetett, erotikus társasjáték, felnőtt párok részére. Kezdetben csak beszélgettek, majd érintéses feladványokon keresztül juttok el a gyönyör kapuihoz. A dobozban található kellékek olyan vízekre sodornak titeket, amik új élményt nyújtanak számotokra. Használjátok a szemkötőt, simogassátok egymást a tollal, és élvezzétek az egymással történő játszadozást.

Szex és egyéb finomságok

Gyakran szeretkeztek, de kezd unalmas lenni a történet? Minden alkalommal ugyanazt a kört futjátok és már ismeritek egymás vágyait?

A kvízpárbaj kártyajátékunkat egy-egy aktus alkalmával fedezhetitek fel. Kapjátok elő a kártyacsomagot, le a ruhákkal és próbáljátok ki az összes új szexpózt. Ha belevalók vagytok, használjatok erotikus segédeszközöket, például vibrátort, vagy bilincsset.

A paklit a szabadba is magatokkal tudjátok vinni, így még izgalmasabb kalandokba vághattok bele. Azt hiszem ez igazán vérpezsdítő móka lesz számotokra!

Remélem tetszettek a kapcsolat építő ötleteim és már holnaptól tudod őket alkalmazni. 🙂

szexualitás a párkapcsolatban

Szívesen ajánlok számodra még pároknak szóló ajándékokat, amik biztosan mosolyt csalnak az arcára:

2 oldalas, erotikus párna vicces szöveggel
Kámaszútra bakancslista
MybbPrint XL Felnőtt kézszobor készlet - akár 2 felnőtt kezéhez
Szexi, kávés bögre hölgyek részére
Vicces csengettyű huncutkodáshoz
Szerelmünk kezdete, kulcstartó pároknak, valentin napi ajandek