Csillagképek

A Mesélő Csillagkép egy olyan varázslatos ajándék, amely egy a szívednek kedves és fontos emléket őriz.Különlegessége abban rejlik, hogy az egyedi tervezésű csillagtérképre az a csillag állás kerül, ami ennek a fontos emléknek helyszínén és időpontján látható volt az égbolton. Ez az emlék lehet a házassági évfordulód, a vállalkozásod indításának a napja, a gyermeked születése vagy bármi, ami jelentőséggel bír az életedben.A képen szereplő csillagállás csak is a Tiéd lesz, nincs két egyforma éjszaka.Azonban fontos megemlíteni, hogy a Mesélő Csillagképek nem csak emlékek őrzésére hivatottak. A nappalid falára akasztva a lakásod kiemelt dísze lehet ez a kép, elegáns és misztikus érzést kölcsönözve a szobának.A hozzád érkező vendégek garantáltan kiváncsiak lesznek a csillagképeden őrzött titkaidra. 

Adri ajándékozási tippje:

Kevés romantikusabb ajándék létezik annál, mint amikor a kedvesedet a saját csillagképetekkel leped meg. Még emlékezetesebbé varázsolhatod ezt a pillanatot, hogyha az ajándékozás helyszínét apró csilagokkal szórod körbe, vagy esetleg este adod át, és a falra fluoreszkáló égitesteket ragasztasz. Ha pedig valami igazán különlegeset szeretnél, akkor egyszerűen csak fogj egy plédet, üljetek ki a szabadba, és add át a meglepetésedet a csillagos ég alatt. Ha ügyesek vagytok a saját képeteken lévő csillagképeket is megkereshetitek az égbolton, egy pohár pezsgő társaságában.
A rendelés menete:
1. Gondold ki az alkalmat vagy a személyt amire, vagy akinek ajándékot adnál 2. Válaszd ki, hogy milyen típusú kulcstartót szeretnél 3. Nézz hozzá egy-két díszítő fityegőt is 4. Tedd egyedivé személyre szóló felirattal 5.  Add meg a darabszámot 6. Válassz egy alkalomhoz illő csomagolást 7. Tedd a kosárba a termékeket 8. Add meg az adataidat 9. Válassz a fizetési módok közül