Szállítási információk

A webáruházban bruttó árak vannak feltűntetve. Az árak az egyes termékeknél feltüntetett mennyiségre vonatkoznak és Forintban értendők. A termékeknél található képek illusztrációk, nem biztos, hogy a Te monitorodon is ugyanolyan árnyalatban jelennek meg a színek, mint a termék valós színe. Kérjük a rendelésnél vedd figyelembe, hogy minden igyekezetünk ellenére a termék színe eltérhet a képen látottaktól.

A megrendelés elküldése a regisztráció nélkül is lehetséges, viszont ez esetben nem tudsz élni a regisztrációval járó kedvezményekkel, akciókkal.

A rendeléseket telefonon és e-mailben sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Rendelés feldolgozása és készítése:

A rendelések feldolgozására munkanapokon 10:00-18:00 óráig kerül sor, a munkanapokon túl érkező rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Előre utalás esetén a rendelést követően emailben fogod megkapni a fizetési adatokat. A rendelésed összekészítésével vagy elkészítésével az utalásod beérkezését követően kezdünk el foglalkozni, amely egyedi termékek esetén 7 munkanapot, raktáron lévő termékeknél pedig 1-2 munkanapot vesz igénybe. A termékeket ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak.

Utánvét esetén a rendelő (ha nincs hiányzó termék) előzetes értesítése nélkül elkezdjük a rendelés összekészítését vagy elkészítését, amely egyedi termékek esetén 7 munkanapot, raktáron lévő termékeknél pedig 1-2 munkanapot vesz igénybe. A termékeket ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak. A megrendelt áru értékét, valamint a szállítás költségét a csomag átvételekor a futárszolgálatnak kell fizetned.

Bankkártyás fizetés esetén a rendelő (ha nincs hiányzó termék) előzetes értesítése nélkül elkezdjük a rendelés összekészítését vagy elkészítését, amely egyedi termékek esetén 7 munkanapot, raktáron lévő termékeknél pedig 1-2 munkanapot vesz igénybe. A termékeket ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak.

Kézbesítés:
A szállítást futárszolgálat végzi, így kérlek olyan szállítási címet és telefonszámot adj meg, ahol a futár Téged napközben megtalál, és amilyen számon elér. A csomagokat a feladástól számítva 1-2 munkanapon belül szállítja ki a futárszolgálat.

A megrendeléseket a készlet erejéig tudjuk teljesíteni, ha a megrendelt termékek valamelyike nincs raktáron (például díszítő fityegő), szállítás előtt értesítést küldünk számodra e-mail-ben, így lehetőséged van helyettesítő terméket választani. A webshopban található termékek raktáron vannak, kivétel ez alól „nincs készleten” termékek, ezeket külön jelöljük.

A csomagok kiszállítása a megrendelt termék méretének megfelelő légpárnás borítékban, vagy kartondobozban történik.

A megrendelt termékek mellé minden esetben számlát csatolunk, amely tartalmazza a szállítás költségeit is.

Az egyedi rendeléseket igyekszünk 7 munkanapon belül elkészíteni, de a kiemelt időszakokban (pl.: Karácsony, Anyák napja, Valentin nap, stb.) előfordulhat, hogy a rendelések elkészítése hosszabb időt vesz igénybe (8-9 munkanapot). Ezután a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak, akik 2-4 munkanapon belül (munkanapot értünk ezalatt, hétvégén nincs szállítás) kiszállítják a megadott címre. Az esetleges késésekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.

Kérünk Téged, hogy az átvételkor mindig ellenőrizd a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült vagy bontott, vetess fel jegyzőkönyvet, ne vedd át a küldeményt és haladéktalanul értesíts minket. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Igazolt minőségi kifogás esetén a terméket javítjuk, szükség esetén újra készítjük.

Nem fizetés esetén:
Amennyiben az utánvétes csomagot nem veszed át, a megrendelésedet többször nem küldjük ki.

Előre utalásos vásárlás esetén, amennyiben az utalandó összeg 1 héten belül nem érkezik be a számlánkra, a rendelést töröljük és az adott vásárlótól 3 hónapig nem fogadunk megrendelést (tehát hiába akarnál rendelni, a rendelésedet automatikusan törölni fogjuk).
Kivétel ez alól, ha a vásárló lemondja a megrendelést, vagy emailben fizetési haladékot kér. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik az utánvétes rendelésüket nem veszik át.

Szállítási költségek:

Amennyiben előre utalással, banki befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel kívánod egyenlíteni a rendelésed összegét, úgy a szállítás költsége 1290 Ft.

Utánvétes szállítás esetén a termék árát, és a szállítási költséget átvételkor a futárszolgálatnak kell fizetned. Utánvét esetén a szállítás költsége 1790 Ft.