Barion Pixel

Szállítási információk

Termékeinket minden esetben a GLS futárszolgálat szállítja, ami garantálja, hogy a csomagod nem fog elkeveredni. 🙂

A szállítás díja és ideje belföldre vonatkozik! Amennyiben külföldi szállítást szeretnél kérni, úgy a rendelés véglegesítését megelőzően a kapcsolat@meseloajandekok.hu e-mail címen egyeztess velünk az aktuális szállítási díjakról és a szállítás várható idejéről!

Szállítási és készítési idők:

Egyedi termék esetén:
Amennyiben egyedi terméket rendelsz (személyreszabott képpel/felirattal) akkor a készítés 3-4 munkanapot*, ezt követően a szállítás pedig 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Nem egyedi esetén termék:

Ha pedig nem egyedi terméket rendelsz (pl: társasjáték, gyertya stb.) akkor 1-2 munkanap az összekészítés és további 1-2 munkanap a szállítás.

*A szállítás ideje termékenként eltérhet. Ha a termék leírásnál más információ szerepel, akkor kérlek azt vedd figyelembe.


Sürgős rendelés:
Amennyiben szeretnéd, kérheted sürgős rendelésként is a csomagodat, hogy biztosan oda érjen időben hozzád. Ennek díja +1200 Ft. Ezt a termék oldalon tudod bejelölni.

Sürgős rendelés esetén előre kerül a megrendelésed, és a Tiéd készítjük elsők között. Így a készítési idő mindössze 1-2 munkanapot vesz igénybe. (+1-2 munkanap a szállítás)

Nem vagy biztos benne, hogy időben megérkezik-e a csomagod?
Kérdezd kollégáinkat emailben! kapcsolat@meseloajandekok.hu

 

 

 

Fizetési módok:

Előre utalás esetén a rendelést követően emailben fogod megkapni a fizetési adatokat. A rendelésed összekészítésével vagy elkészítésével az utalásod beérkezését követően kezdünk el foglalkozni és ettől az időponntól kezdve kell számolni a készítési/szállítási időt. Előre utalás esetén a szállítás díja 1450 Ft.

Utánvét esetén a megrendelő előzetes értesítése nélkül elkezdjük a rendelés összekészítését vagy elkészítését. Az utánvétes szállítás díja 1870 Ft.

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelő előzetes értesítése nélkül elkezdjük a rendelés összekészítését vagy elkészítését. Kártyás fizetés esetén a szállítás díja 1450 Ft.

A szállítás díja és ideje belföldre vonatkozik! Amennyiben külföldi szállítást szeretnél kérni, úgy a rendelés véglegesítését megelőzően a kapcsolat@meseloajandekok.hu e-mail címen egyeztess velünk az aktuális szállítási díjakról és a szállítás várható idejéről!

 

Kézbesítés:
A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. Kérlek olyan szállítási címet és telefonszámot adj meg, ahol a futár Téged napközben megtalál, és amilyen számon elér. A csomagokat a feladástól számítva 1-2 munkanapon belül szállítja ki a futárszolgálat.

A megrendeléseket a készlet erejéig tudjuk teljesíteni, ha a megrendelt termékek valamelyike nincs raktáron (például díszítő fityegő), szállítás előtt értesítést küldünk számodra e-mail-ben, így lehetőséged van helyettesítő terméket választani. A webshopban található termékek raktáron vannak, kivétel ez alól „nincs készleten” termékek, ezeket külön jelöljük.

A csomagok kiszállítása a megrendelt termék méretének megfelelő légpárnás borítékban, vagy kartondobozban történik.

A megrendelt termékek mellé minden esetben számlát csatolunk, amely tartalmazza a szállítás költségeit is.

Az egyedi rendeléseket igyekszünk 3-4 munkanapon belül elkészíteni, de a kiemelt időszakokban (pl.: Karácsony, Anyák napja, Valentin nap, stb.) előfordulhat, hogy a rendelések elkészítése hosszabb időt vesz igénybe (4-6 munkanapot). Ezután a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak, akik 1-3 munkanapon belül (munkanapot értünk ezalatt, hétvégén nincs szállítás) kiszállítják a megadott címre. Az esetleges késésekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.

Kérünk Téged, hogy az átvételkor mindig ellenőrizd a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült vagy bontott, vetess fel jegyzőkönyvet, ne vedd át a küldeményt és haladéktalanul értesíts minket.

Igazolt minőségi kifogás esetén a terméket javítjuk, szükség esetén újra készítjük vagy kicseréljük.

Nem fizetés esetén:
Amennyiben az utánvétes csomagot nem veszed át, a megrendelésedet többször nem küldjük ki.

Előre utalásos vásárlás esetén, amennyiben az utalandó összeg 1 héten belül nem érkezik be a számlánkra, a rendelést töröljük és az adott vásárlótól 3 hónapig nem fogadunk megrendelést (tehát hiába akarnál rendelni, a rendelésedet automatikusan törölni fogjuk).
Kivétel ez alól, ha a vásárló lemondja a megrendelést, vagy emailben fizetési haladékot kér. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik az utánvétes rendelésüket nem veszik át.

Szállítási költségek:

Amennyiben előre utalással, banki befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel kívánod egyenlíteni a rendelésed összegét, úgy a szállítás költsége 1450 Ft.

Utánvétes szállítás esetén a termék árát, és a szállítási költséget átvételkor a futárszolgálatnak kell fizetned. Utánvét esetén a szállítás költsége 1870 Ft.

Termékek árazása: 
A webáruházban bruttó árak vannak feltűntetve. Az árak az egyes termékeknél feltüntetett mennyiségre vonatkoznak és Forintban értendők. A termékeknél található képek illusztrációk, nem biztos, hogy a Te monitorodon is ugyanolyan árnyalatban jelennek meg a színek, mint a termék valós színe. Kérjük a rendelésnél vedd figyelembe, hogy minden igyekezetünk ellenére a termék színe eltérhet a képen látottaktól.

A megrendelés elküldése a regisztráció nélkül is lehetséges, viszont ez esetben nem tudsz élni a regisztrációval járó kedvezményekkel, akciókkal.

A rendeléseket telefonon sajnos nem áll módunkban elfogadni. Egyedi kérés esetén írj nekünk emailt, vagy keress minket facebook üzenetben. 🙂