Barion Pixel

Rólunk

„Sose volt még ennyire unalmas az infó óra. Már az 5. percben elvesztettem a fonalat, és onnantól kezdve nem is tudtam követni, hogy hol tartunk. Legalább lenne itt Csabi – na, nem azért, hogy segítsen felzárkózni – hanem, mert ilyenkor vele szoktam jókat beszélgetni. Ekkor még csak barátok voltunk, de nagyon jól kijöttünk egymással.

Már épp elaludni készültem két ijesztőnek tűnő feladat megoldása között, mikor egy zizzenés felébresztett: 

Üzenetet kaptam… Csabitól. 

– Szia! Sajnos ma nem fogunk találkozni, mert nem tudok órára menni. Viszont van számodra egy meglepetésem. 🙂  Elrejtettem egy szekrény kulcsot a könyvtárban, amit az egyik szemetes alatt találsz. Keresd a hozzá tartozó szekrényt és nézd meg mi van benne.

Izgatottan olvastam az üzenetet, majd pedig az órára pillantottam… te jó ég még 50 perc hátravan! Fogalmas sem volt, hogyan fogom ezt kibírni, már azonnal indultam volna. Miután véget ért az óra egyből leszaladtam a könyvtárba. A szemeteshez érve óvatosan körbe néztem, hogy nem figyeli-e senki sem a kukabúvár manőveremet, és néhány pillanattal később már a markomban is volt a kulcs.


Elérkezett a várva várt pillanat: 

Megkerestem a kulcshoz tartozó szekrényt, és kinyitottam az ajtaját. A szekrény mélyén meglapulva két kis apróság várt rám, egy csomag a kedvenc gumicukromból és egy nyalóka. Csabi bizony jól ismer, mindkettőt imádom.

Ugyan apróságok voltak csak, én mégis nagyon izgalmas és kedves meglepetésnek találtam, amit sosem fogok elfelejteni.”

Csapó Adrienn – a Mesélő Ajándékok egyik alapítója

Ez volt az első közös ajándékozós emlékünk, ekkor még barátokként. Azóta egy pár lettünk és az évek alatt egyre több figyelmet szenteltünk az ajándékozásoknak, így még tucatnyi különlegesebbnél-különlegesebb meglepetéssel tettük boldogabbá az ünnepeket és a hétköznapokat egyaránt.

Ez időben döntöttük el, hogy azt a sok örömöt, amit az egymásnak és a családtagjainknak adott ajándékokkal okoztunk, igazán jó lenne megosztani másokkal, köztük Veled is.

Immáron több ezer különböző egyedi és személyre szóló ajándék készült el a Mesélő Ajándékok műhelyében, és reméljük, idővel Te is megtapasztalod, milyen felemelő érzés úgy ajándékozni, ahogyan azt a vásárlóinknak tanítjuk.

Addig is nézelődj az ajándékaink között, olvasgasd a blogunkat az ötletekért, és ha el jön a megfelelő alkalom, ajándékozz Te is Mesélő Ajándékot.

Sok szeretettel üdvözöl Téged,
Adri és Csabi