Barion Pixel

Kvízpárbaj – Erotikus kártyajáték pároknak

8.390Ft

Ez az erotikus kártyajáték tökéletes választás számotokra, ha úgy érzitek nincs jobb módja egy romantikus este megkoronázásának a szexnél.

Remek ajándék ötlet évfordulóra, Valentin napra, vagy házassági évfordulóra. Lepd meg vele a párodat és vigyetek egy kis tüzet az unalmas hétköznapokba. 🙂

29 készleten

Leírás

Az erotikus kártyajáték paraméterei:

Ez az erotikus kártyajáték tökéletes választás számotokra, ha úgy érzitek nincs jobb módja egy romantikus este megkoronázásának a szexnél. A kártyajáték egy kis versengéssel, párkapcsolati kvízzel fogja beindítani a randitokat, amit ha jól játszotok, egy felejthetetlen együttlétben fog kiteljesedni!

Ha helyes válaszokat adtok a kvízkérdésekre, melyekből kiderül mennyire ismeritek jól egymást, akkor különböző témájú jutalomkártyákat húzhattok!
A jutalmaknak 3 fajtája van: bemelegítés, előjáték, szex. Ezek beteljesítése természetesen kedvesetekre vár. A rengeteg kérdésnek és feladatnak köszönhetően a játékot nem csak egyszeri alkalommal élvezhetitek! Egyik kártyapakliban sem fognak megszokott dolgok várni titeket, így lehetnek csak igazán izgalmasak a játékos esték! 😉

Töltsetek el együtt néhány emlékezetes órát, melynek során még jobban megismeritek egymást és még a kényeztetésre is bőven jut idő és figyelem!

Amire szükségetek lesz:

  • Egy üveg a kedvenc italotokból
  • Pár szem a kedvenc gyümölcsötökből
  • Tejszínhab
  • Telefon stopperórája

Előkészületek:

  • A meghittebb hatás érdekében indítsatok el egy romantikus lejátszási listát!
  • Gyújtsatok hangulat világítást!
  • Ha kell egy kis segítség a feloldódáshoz, igyatok meg egy pohárral kedvenc szeszes italotokból a játék előtt!

A kártyajáték menete:

Mindketten kaptok egy „A”, „B” és „C” betűvel ellátott kártyát, amiket vegyetek magatok elé! Válogassátok szét a kártyákat kategóriánként, keverjétek meg, majd a „Bemelegítés”, „Előjáték”, és „Szex” kártyákat tegyétek az asztal közepére fejjel lefelé fordítva, külön pakliba!

Az első játékos, húzzon egyet a kérdések közül, és döntse el, hogy a három válaszlehetőségből, melyik áll hozzá a legközelebb! A másik játékos próbálja meg kitalálni, partnere mit válaszolt! Ha mindketten kiválasztottátok a betűjelet, egyszerre mutassátok meg egymásnak!

Ha a partner kitalálta, mit válaszolt a húzó, akkor ő választhat először a „Bemelegítő” kártyák közül úgy, hogy ne lássa a másik! Amennyiben nem sikerült kitalálni a helyes választ, úgy a kérdező választhat kártyát. Ha inkább a szerencsére bíznátok, akkor a helyes válaszadó véletlenszerűen húzzon kártyát!

A következő körben a másik fél húz kérdést, és így tovább.

A „Bemelegítő” kártyákból összesen 7-et, a „Előjáték” kártyákból 5-öt, és a „Szex” kártyákból min. 3-at szükséges választani. Ha megvannak a kártyák, akkor kezdődik az igazi móka! Mutassátok meg egymásnak a választott kártyákat, állítsatok sorrendet és csináljátok meg a feladatokat!

Érezzétek jól egymást!

Tetszett az erotikus kártyajáték, de megnéznél még más pároknak szóló ajándék ötletet is? Akkor kattints ide! 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kvízpárbaj – Erotikus kártyajáték pároknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük