Barion Pixel

Szerelmünk kezdete, kulcstartó pároknak

6.390Ft

Valentin napi ajándékot keresel, vagy  szeretnéd meglepni a szerelmedet az évfordulótok alkalmából? Ez a szuper egyedi pároknak készült koordináta kulcstartó remek választás lesz. Ezzel az ajándékkal tuti befutó leszel. Ha szeretnél többet megtudni a varászlatos páros ajándékról, akkor görgess lejjebb a leíráshoz.

Az ár két darab kulcstartóra vonatkozik.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Add meg a kulcstartóhoz szükséges adatokat:
 
Keresztnevek és a megismerkedésetek helyszínének koordinátái:
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A szerelemünk kezdete kulcstartóról:

Emlékszel még arra a napra?

Győr fő utcáján sétálgattatok, nevetettek és jókat beszélgettetek. Az egyik közeli park elég titokzatosnak tűnt főként két fiatalnak, ezért arra vettétek az irányt. Leültetek egy magányos padra és tovább duruzsoltatok. Egyik pillanatban arra lettetek figyelmesek, hogy csönd van, mindkettőtök szava elállt és csak néztetek egymás szemébe. Majd óvatosan közelebb csúsztatok egymáshoz, a kezetek egy pillanatra összeért, a gyomrotokban pillangók repkedtek és abban a percben elcsattant az első szerelmes csók. Attól a naptól kezdve ti egy pár lettetek. Győr városa, pedig a ti megismerkedésetek emlékét őrzi a mai napig.

Na, de nem csak a város őrizheti ezt az emléket, hanem a legújabb páros kulcstartóink is.

De hogyan is készül ez a kulcstartó?

Kezdésként a szerelmeteket jelképező szívét ketté szedjük. A szív egyik fele kerül az egyik medálra, a másik, pedig a másikra. A medálok aljába a keresztnevetek, vagy a becenevetek esetleg a nevetek monogramja kerülhet. A medál többi részén, pedig koordináták fognak szerepelni. Megadod azt a várost, ahol elcsattant az első csók, vagy ahol megkérted a párod kezét és mi ezt az emléket a medálokra fogjuk gravírozni. A helyszín koordinátáit a szívekhez hasonlóan szintén ketté szedjük. A kulcstartók akár csak ti, külön-külön nem léteznek, azonban ha összetalálkoznak és össze érintitek őket, akkor válik teljessé és értelmezhetővé.

Hát nem csodálatos ajándék?

A pároknak készült kulcstartó egyik felét, a szíved egy darabját ajándékozd a szerelmednek, a másikat, pedig őrizd mindig magadnál. Amikor együtt vagytok, akkor pedig mindig illesszétek őket össze.

A pároknak készült kulcstartó paraméterei:

A nemesacél hosszúkás medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Súlya ideális.  Az egyedi kulcstartó mérete 6-7 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. Méretéből adódóan egy női táskában könnyedén megtalálható és egy  férfi kezében is kényelmesen elfér.  A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt, kötöző szalagot, vagy masnit választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha szeretnél további pároknak szóló ajándék ötletet látni, akkor kattints ide: Páros ajándékok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerelmünk kezdete, kulcstartó pároknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük