Választott terméked

Szerelmes kulcstartó naptárral

4.290Ft

A naptár kulcstartó egy romantikus ajándék ötlet pároknak. Tökéletes 5. évfordulós ajándék lehet ez a szerelmes kulcstartó. Add meg a nemesacél medálra a megismerkedésetek dátumát, a keresztneveteket, válassz rá néhány szerelmes fityegőt és már kész is az ajándék évfordulóra. Hidd el a naptár kulcstartóval nem lőhetsz mellé. Szívet melengető Valentin napi ajándék és szemet gyönyörködtető évforduló ajándék.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk rá a Naptár kulcstartódra?
 
Milyen név, vagy szó kerüljön rá?
Milyen dátum kerüljön a medálra?
Fityegők a Naptár kulcstartóhoz
 
      
A kulcstartóhoz ajánlott legszebb képeslapok:
 
  

Leírás

A naptár kulcstartóról:

Közeleg a megismerkedésetek, vagy a házasságotok évfordulója? Vagy egyszerűen csak kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? A szerelmes kulcstartó egy igazi romantikus ajándék lehet ezekre az alkalmakra. A megismerkedésetekről, a szerelmetekről és Rólatok mesél.

A szerelmes kulcstartó paraméterei:

A gravírozott naptár kulcstartót a megismerkedésetek dátumának naptár képével készítjük el. A napot, amikor egy pár lettetek, szívecskével jelöljük meg. A nemesacél kör aljába a keresztnevetek, vagy a becenevetek kerülhet. Azonban sokszor előfordul, hogy valaki csak ennyit kér a medál aljába: “Szeretlek”, “örökre”. Ez a kulcstartó egy tökéletes ajándék évfordulóra. Kifejezheted általa, hogy mennyire szereted a kedvesedet. A naptár kulcstartó egy szuper segítség lehet neked abban is, hogy mindig emlékezz a ti napotokra. Így, ha közeledik az évforduló, csak rá kell nézned a kulcstartóra és egyből figyelmeztet, hogy ideje hangolódni a ti közös ünnepetekre.

A naptár kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a szerelmes kulcstartót. A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni, a súlya ideális.
A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A gravírozott kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá:CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap. 

Tuti évfordulós ajándékozási tipp neked:

Elérkezett az évfordulótok napja? Akkor itt az ideje ünnepelni. Vegyél 100 darab tea mécsest, körülbelül 4-5 szál vörös rózsát. Vedd meg a kedvenc italotokat, például pezsgőt, vagy vörös bort. Ezt mindenképp hűtsd be! Ha pezsgőt választasz, akkor érdemes mellé néhány szem epret is behűteni, hiszen a fogyasztása úgy az igazi. Ha ezzel meg vagy, gyűjts össze egy romantikus lejátszási listát és kapcsold be. Sötétíts be a házba. A bejárati ajtótól kezdve a nappalitokig, szórd le a rózsaszirmokat. A gyertyák nagy részéből formázz szívecske alakot, a többit, pedig tetszőlegesen oszlasd el a ház különböző szegleteibe.Fogd a szerelmes kulcstartót és tedd bele egy szívecskés ajándéktasakba. A naptár kulcstartó mellé is szórhatsz rózsaszirmot, vagy kis szív alakú marcipánnal is kitöltheted a tasakot. Ha van kádatok, engedhetsz bele forró vizet és habfürdőt, a kád szélére is tegyél gyertyákat. Amint megérkezik a párod teljesen oda lesz az ámulattól. Romantikus hangulat, gyertyafény, pezsgő eperrel, kényeztető fürdő és mesés évfordulós ajándék. Kell ennél több? Nos, szerintem már csak ti! 🙂