Barion Pixel

Kaparós Térképek

A kaparós térképek tökéletes meglepetések utazóknak és felfedezni vágyóknak. A lekaparható világtérkép amellett, hogy megőrzi az emlékeid helyszíneit, látványos de mégis letisztult díszévé válhat a szobádnak. Helyezd ki a faladra, és mutasd meg a barátaidnak merre jártál eddig.  Felemelő érzés egy új ország megismerése után lekaparni azt, a saját, kaparós világtérképedről.

A kaparós térkép szuper ajándék ötlet egy barátnak ballagásra, vagy a testvérednek szülinapra. Ha kaparós ajándékkal lepsz meg valakit biztos lehetsz benne, hogy nagyon fog neki örülni. Főként, ha az ajándékozott szeret kirándulni és világot látni. Egy kaparós világtérkép a lehető legkreatívabb ajándék utazóknak.
Szóval ne habozz meglepeni vele egy szerettedet, vagy egy barátodat. Az öröm garantált.

Csabi ajándékozási tippje:

A kaparós térképek egy igényes henger formájú díszdobozban kerülnek szállításra, ami igazi utazós hatást ad neki. Azonban ha szeretnénk még izgalmasabb eredményt elérni vele, akkor érdemes további felfedezős témájú kiegészítőkkel feldobni. Például díszíts fel egy kartondobozt kincses láda hangulatúra. Ezt követően tegyél a térkép mellé iránytűt, kulacsot és tűzgyűjtót. A legvégén néhány ággal és falevéllel társítva valódi Indiana Jones varázst adhatunk a kaparós térképnek.

Termékeink
 • Anya csak egy van - Bakancslista anyának

  Anya csak egy van – Bakancslista anyának

  8.790Ft
 • Bakancslista - 52 szexhelyszín

  Bakancslista – 52 szexhelyszín

  8.790Ft
 • bakancslista szerelmespároknak

  Bakancslista szerelmespároknak

  8.790Ft
 • Blöki - Bakancslista kutyaimádóknak

  Blöki – Bakancslista kutyaimádóknak

  8.790Ft
 • Családi kalandok Bakancslista

  Családi kalandok Bakancslista

  8.790Ft
 • Jó gyerek-rossz gyerek kaparós bakancslista

  Jó gyerek-rossz gyerek kaparós bakancslista

  8.790Ft
 • Káma-szútra bakancslista

  Káma-szútra bakancslista

  8.790Ft
 • Kaparós ajándék -100 videójáték, amit végig kell vinned! , gamer ajándék

  Kaparós ajándék – 100 videójáték, amit végig kell vinned!

  7.090Ft
 • Kaparós poszter - 100 kávé amit meg kell kóstolnod

  Kaparós poszter – 100 kávé amit meg kell kóstolnod

  6.990Ft
 • Kaparós poszter - 100 sör amit meg kell kóstolnod

  Kaparós poszter – 100 sör amit meg kell kóstolnod

  6.990Ft
 • Kaparós poszter-100 társasjáték, amivel játszanod kell

  Kaparós poszter-100 társasjáték, amivel játszanod kell

  7.090Ft
 • karácsonyi kaparós poszter - 24 adventi program

  karácsonyi kaparós poszter – 24 adventi program

  7.090Ft
 • Kocsmatúra bakancslista

  Kocsmatúra bakancslista

  8.790Ft
 • Lekaparható világtérkép - Rose Gold változatban

  Lekaparható világtérkép – Rose Gold változatban

  7.990Ft10.990Ft

Az ajándékboltukban sok féle kaparós térkép közül tudsz válogatni. Igyekeztünk úgy összevállogatni a készletünket, hogy bármely szeretted számára tudj egyet választani.

Ha például közeleg a lánytestvéred, vagy a legjobb barátnőd születésnapja, akkor a Rose gold színű világtérkép tökéletes választás lehet számára. A pasztell, a rózsaszín és a rosé arany árnyalatok miatt igazi csajos ajándéknak mondható.

Szülinapon kívül ajándékozhatod lánybúcsú ajándék gyanánt is. Biztos vagyok benne, hogy a menyasszony imádni fogja és szívesen kapargatja majd le a nászútjuk állomását. Az már csak plusz előnye a Rosé arany kaparós poszternek, hogy választható a mérete. Eldöntheted, hogy inkább a kisebb, vagy inkább a nagyobb verziót adnád ajándékba egy hölgy szerettednek. A kisebb verziót egyszerűbb utazásokra elvinni, viszont a nagyobb verzió az igazi tekintet vonzó szépség.

Ha férfinak kellene ajándék ötletet mondanunk, akkor két kaparós térképet javasolnánk. Első körben a Kaparós világtérkép fővárosos kiadását, ami abból a szempontból különleges, hogy nem az országokat kell lekaparni, hanem kimondottan a fővárosokat. Külsőre is nagyon elegáns darab, remekül passzolna egy dolgozó szoba falára, vagy az irodába.

A második férfiaknak szóló ajándék ötletünk az úgynevezett „X edition” kaparós térkép lenne. Nem egy hétköznapi ajándék, a kaparós poszterek között is kiemelkedő szépség. Szögletes díszdobozban érkezik hozzád, arany színű kaparó jár hozzá. A színvilágát tekintve is igazi luxus darab. A világos szürke és az arany színek teszik exklúzívvá.

Ez a scratch map méltó helyet érdemel a lakásban. Válassz ki neki egy olyan falat mondjuk a nappaliban, ahol mindenki jól látja majd. Tedd bele akár egy képkeretbe, vagy csak rögzítsd föl és kezd el átnézni, hogy mit lehetne már lekaparni róla. Ha jártál már Spanyolországban, vagy Angliában, akkor kapard le ezeket az országokat. Nézd meg, hogy hogyan válik a sötét borításból igazi színkavalkáddá a térkép.

Most, hogy meg van a férfias ajándék is, nézzünk valami szerelmes ajándék ötletet. Nos, meg is van! Mit szólnál egy szerelmespároknak szóló kaparós bakancslistához? Nem csak egy egyszerű évfrodulós ajándék, hanem egy szuper élmény is.

A kaparós poszter vidám lila, kék, rózsaszín és pirosas színű, rajta összesen 100 feladattal, amik arra várnak, hogy Ti megoldjátok őket, majd lekaparjátok a szürke felületeket. A szerelmes ajándék szívet melengető meglepetés Valentin napra, házassági évfordulóra és akár nászajándékba is. Lepd meg egy ilyen kaparós poszterrel a kedvesedet és hidd el az ölelés és a puszi garantált lesz.

Néztünk eddig nőknek szóló ajándék ötletet, választottunk férfias ajándékot és ajánlottunk ajándék ötletet évfordulóra. Mi következhetne most, mint a szülinapi ajándék? 🙂

Három féle szülinapi kaparós poszter közül választhatsz. Egyet a 21 éves haverodnak, vagy testvérednek, egyet a 30. életévébe lépő párodnak, vagy kollégádnak, egyet, pedig a 40. születésnapját ünneplő édesapádnak.

Minden szülinapi kaparós kép egy bakancslista. Ha az ajándékozott betölti az adott életévét, akkor abban az évben 21, 30, vagy 40 dolgot kell véghez vinnie. Érdemes elosztani a feladatokat és mondjuk minden hétvégén megcsinálni két kihívást. Az élményekről ne felejtsetek el fotókat és videókat készíteni, amiket a következő szülinapi bulin megnézhettek a vendégsereggel együtt. Lesz ám sírva nevetés! 😀

Végezetül ajánlanánk számodra egy olyan különlegességet, amit leginkább édesapáknak, nagypapáknak, egyszóval igazi Magyar kedvelőknek javaslunk: Magyarország kaparós térkép.

A Magyarország kaparós térkép segít neked, hogy még jobban megismerd az országunk látványosságait. Helyezd a lekaparható térképet a szobád falára, erősítsd fel a szögekkel, tekintsd meg a célpontokat, amiket már egyszer meglátogattál és kezdődhet is a kaparás.

Biztos vagyok benne, hogy az ajándékozott rengeteg helyszínt lekapar majd, így talán ez a kaparós térkép nyújtja a legnagyobb élményt és elégedettséget.