Barion Pixel

Kulcstartók

Az egyedi gravírozott kulcstartók olyan emlékőrzők, amelyek Rólad, a szeretteidről, az emlékeidről mesélnek. Tökéletes ajándék lehet bármely szeretted számára, de akár saját magadat is meglepheted vele. Tedd a kulcscsomódra és engedd, hogy elkísérjen ahová csak mész.  Ha ránézel az egyedi kulcstartódra, örömmel tölti meg a szívedet és általa mindig veled „ lógnak” majd azok, akiket a legjobban szeretsz.

Egyedi gravírozott kulcstartó ajándékba? Jó ötlet!

A gravírozott kulcstartó remek ajándék ötlet szülinapra, karácsonyra és ballagásra. De ajándékozhatod esküvőre, nászajándék gyanánt, vagy akár egy kollégád névnapjára. A feliratos kulcstartók a legkedveltebb anyák napi és apák napi ajándékok közé tartoznak. Adj ajándékba a barátodnak, vagy a testvérednek egy különleges mesélő kulcstartót és figyeld mennyire örül majd neki.  Böngéssz kedvedre a különleges kulcstartóink között és találd meg a számodra, vagy egy szeretted számára a lehető legjobb ajándékot.

A Mesélő Ajándékok egyik fő tevékenysége a kulcstartó gravírozás. Nagyon sokféle egyedi kulcstartót készítünk nap, mint nap. Találsz köztük édesanyáknak szólót, vagy apás kulcstartót. Készítünk nagymamáknak , keresztszülőknek és barátoknak. De vannak alkalmakra szánt gravírozott kulcstartóink is, mint például a szülinapi, babaköszöntő, vagy az ovis ballagásra szánt termékek.

Az összes kulcstartó lézergravírozással, illetve szívvel-lélekkel készül. A grafikák gondos szerkesztői munka után kerülnek a nemesacél medálra, majd ügyes kezű készítőink kész darabokká szerelik össze őket. A különleges kulcstartók díszhátlapba csomagolva érkeznek meg a gazdáikhoz. Ha ajándékba adsz egy Mesélő kulcstartót, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ajándékozott rendkívül boldog lesz és hálás, amiért ilyen szép ajándékot kapott tőled.

Ha itt vagy a kulcstartók aloldalon és egy szerettednek szeretnél egyedi ajándékot választani, akkor had segítsünk neked egy picit. Kezdésként gondold át, hogy kinek szeretnél ajándékozni és, hogy milyen alkalomra.

A következő sorokba összeírtuk neked, hogy személyek szerint melyek a legkedveltebb kulcstartó típusaink. Nézzük is a TOP5 listákat:

A legkedveltebb kulcstartók apáknak:

1. Apa a mi hősünk kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/apa-a-mi-hosunk-apas-ajandek-kulcstarto

Igazi apás kulcstartó, amely tuti apák napi ajándék. A kulcstartó acél medálján az apa a mi hősünk felirat szerepel, a medál alsó részére, pedig az általad megadott nevek kerülnek. Ha választasz rá díszítő fityegőt is, akkor még személyesebbé teheted az apás ajándékot.

2. Apa szerelmei, apás kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/apa-szerelmei-apas-kulcstarto

Egyedi kulcstartó apának a gyermekei nevével és egy gyönyörű apukáknak szóló idézettel. A gravírozott kulcstartóra választhatsz szívecskét, hópihét és még sok más fityegőt. Tökéletes apák napi ajándék ez az apás kulcstartó.

3. Kamionos kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/kamionos-kulcstarto-apanak

Gravírozott, kamionos kulcstartó. Szuper ajándék apának. Ez az apák napi kulcstartó a kamionos ajándékok közül az egyik legkedveltebb. Az egyedi kulcstartó szögletes medálját kamionnal, szívecskével, útvonallal és Magyarország sziluettjével díszítjük. A kamionos grafika helyett kérheted busszal, repülőgéppel, hajóval, autóval, vagy akár egy katona grafikájával is. Mesés Apák napi ajándék, amely minden édesapa szívét megdobogtatja.

4. Apa védelmezője kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/apa-vedelmezoje-autos-kulcstarto

Gravírozott autós kulcstartó, férfias ajándék minden édesapa számára. Tökéletes ajándék ötlet Apák napjára és születésnapra. A feliratos őrangyal kulcstartóra választhatsz különböző fityegőket is, ami még személyesebbé teszi a meglepetést. Ha szeretnél egy egyedi, gravírozott kulcstartót apának, akkor válaszd ezt a védelmezőt.

5. Apa csak egy van kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/apa-csak-egy-van-kulcstarto-ajandek-apanak

Gravírozott ajándék apának. Szuper ajándék ötlet apák napjára. Az apa csak egy van kulcstartón az édesapára jellemező tulajdonságok szerepelnek.  A gravírozott kulcstartóra választhatóak különböző apukás díszítő fityegők is. Ez a kulcstartó az egyik legjobb apa ajándék.

Ha megtaláltad ezek között a legjobb apás kulcstartót, akkor mi személy szerint az alábbi ajándéktasakokat javasoljuk mellé:

1. Ajándéktasak férfiaknak: https://meseloajandekok.hu/termek/ajandek-veszely-ajandektasak-ferfiaknak

Férfias ajándéktasak, jópofa veszélyt jelző dizájnnal. A tasak anyaga papír, fekete színű zsinórfülekkel van ellátva. Közepes méretű, tehát akár több kisebb ajándék tárolására alkalmas. Add ajándékba egy férfi ismerősödnek születésnapra, vagy névnapra.

2. Barna csillogós ajándéktáska: https://meseloajandekok.hu/termek/barna-csillogos-ajandektasak

Közepes méretű, barna színű csillámos ajándéktasak. Férfias ajándékok mellé  javasoljuk. Tehetsz bele parfümöt, Mesélő kulcstartót, vagy csokit.

3. Kék színű ajándékzacskó: https://meseloajandekok.hu/termek/kek-szinu-ajandektasak-szeretettel-neked

közepes méretű, zsinórfülekkel ellátott kék színű ajándéktasak. Tegyél bele számítógépes játékot, pulcsit, vagy kisebb társasjátékot.

A legkedveltebb gravírozott kulcstartók anyáknak:

 1. Anya csak egy van kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/anya-csak-egy-van-kulcstarto-ajandek-anyukaknak

Gravírozott ajándék anyának. Meseszép kulcstartó választható tibeti ezüst díszítő fityegőkkel. Kérhetsz rá szívecskét, angyalt, rózsakvarc ásványt és még sok mást. Az anya csak egy van kulcstartóra az anyukára jellemező tulajdonságokat gravírozzuk rá. Például, hogy ő a legjobb társ, ő a legjobb anya, stb. A nemesacél medál aljába az általad megadott nevek kerülhetnek. Csodás születésnapi, vagy anyák napi ajándék anyukáknak.

2. Gyermeklépcső kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/gravirozott-ajandek-gyermeklepcso-kulcstarto

Csodás, gravírozott ajándék, amely nem csupán egy egyszerű kulcstartó, hanem egy valódi emlékőrző is. Az egyedi kulcstartóra a gyermekek keresztnevei és a születésük dátuma kerülhet. Ha választasz rá néhány szép charmot is, azzal még személyesebbé teheted az ajándék kulcstartót. Lepd meg vele a nagymamát, vagy add ajándékba anyának és apának.

3. Legjobb anya kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/legjobb-anya-kulcstarto

A legjobb anya kulcstartó az egyik legjobb ajándék anyának, amit a lánya adhat. Az egyedi kulcstartó kör medáljának alsó ívén a „Te vagy a legjobb anya” felirat díszeleg. A szívecskébe, pedig a gyermek neve kerülhet. Add ajándék ezt a gravírozott kulcstartót a legjobb anyának. Hidd el az örömkönnyek és az ölelés nem fognak elmaradni. Szívet melengető ajándék anyák napjára és kedves ajándék karácsonyra.

4. Szeretünk anya kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/szeretunk-anyu-kulcstarto-kulcstarto-anyanak

Anyák napi kulcstartó anyának, a nagymamának, keresztanyukáknak, vagy dédiknek. Szívet melengető, gravírozott szépség, amely minden arcra mosolyt és könnyet csal. Egy ilyen különleges anyák napi ajándék biztos nagy meglepetést okoz majd anyának.

5. Szerelmes szülők kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/szerelmes-szulok-kulcstarto-ajandek-szuloknek

Csodaszép szerelmes kulcstartó, amely szuper ajándék szülőknek. A kulcstartó acél medáljaira rágravírozzuk egy összefonódó szívecskébe anya és apa nevét, illetve a gyermekük keresztnevét és a születése dátumát. Ez a szerelmi ajándék kulcstartó szívet melengető házassági évforduló köszöntő szülőknek. Add ajándékba anyának, vagy apának és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

Nagyon sok szép anyukás kulcstartó közül tudsz válogatni, de ne feledkezz meg a csomagolásról sem. Íme három olyan ajándéktasak, amelyeket anyás kulcstartók mellé ajánlunk:

 1. Anyák napi virágos tasak: https://meseloajandekok.hu/termek/anyak-napi-viragos-ajandektasak

Virágos külsejű, közepes méretű ajándéktasak édesanyák és nagymamák számára.

2. Karácsonyi lányos ajándéktasak: https://meseloajandekok.hu/termek/karacsonyi-lanyos-ajandektasak

Cuki rózsaszín karácsonyi ajándéktasak lányos ajándékok mellé. Lepd meg vele anyukádat. Biztosan tetszeni fog neki ez a bájos ajándékcsomagolás.

3. Pillangós ajándéktáska: https://meseloajandekok.hu/termek/pillangos-ajandektasak

Meseszép bézs és fehér színvilágú, pillangós ajándéktasak. Nőies ajándékok mellé javasoljuk. Kis méretű, zsinórfüles, álló. Kicsi meglepetés fér el benne.

 

A legvásároltabb pároknak szóló egyedi kulcstartók:

1. Ma jobban kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/evfordulo-ajandek-ma-jobban-kulcstarto

Páros ajándék évfordulóra szerelmeseknek. Személyre szabottan gravírozva a megismerkedésetek helyszínével, a nevetekkel és az évfordulótok dátumával. Mesés évforduló ajándék férfiaknak és nőknek, de Valentin napi ajándéknak is tökéletes. Lepd meg vele a kedvesedet és hidd el az ölelés és a puszi nem fognak elmaradni.

2. Idővonal kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/hazassagi-evfordulo-ajandek-idovonal-kulcstarto

Gravírozott kulcstartó életed legszebb és legfontosabb emlékeivel. Tökéletes házassági évforduló ajándék a kedvesednek és neked. Legyen ez a közös kulcstartó a lakáskulcsotok lógója, vagy a kocsikulcsotok tartója. Így bárhova mentek mindig veletek “lóg” majd ez a különleges ajándék.  Válassz az egyedi kulcstartóra néhány szép charmot is és tedd még romantikusabbá a meglepetést.

3. Örökké a miénk kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/szerelmes-ajandek-orokke-a-mienk-kulcstarto

Bájos, szerelmes kulcstartó pároknak évfordulóra. Lepd meg a kedvesedet egy ilyen szerelmi ajándékkal. A kulcstartó medálját romantikus idézettel gravírozzuk. A feliratos kulcstartóra választhatsz szerelmes fityegőket is, ezzel még egyedibbé teheted az ajándékot.

4. Szerelmünk kezdete kulcstartó pár: https://meseloajandekok.hu/termek/szerelmunk-kezdete-kulcstarto-paroknak

Valentin napi ajándékot keresel, vagy  szeretnéd meglepni a szerelmedet az évfordulótok alkalmából? Ez a szuper egyedi pároknak készült koordináta kulcstartó remek választás lesz. Ezzel az ajándékkal tuti befutó leszel.

5. Naptár kulcstartó: https://meseloajandekok.hu/termek/szerelmes-kulcstarto-naptarral

A naptár kulcstartó egy romantikus ajándék ötlet pároknak. Tökéletes 5. évfordulós ajándék lehet ez a szerelmes kulcstartó. Add meg a nemesacél medálra a megismerkedésetek dátumát, a keresztneveteket, válassz rá néhány szerelmes fityegőt és már kész is az ajándék évfordulóra.

Hidd el a naptár kulcstartóval nem lőhetsz mellé. Szívet melengető Valentin napi ajándék és szemet gyönyörködtető évforduló ajándék.

Megtaláltad a megfelelő ajándékot évfordulóra? Szuper! 🙂 Válassz mellé ajándéktasakot is. Mutatjuk a 3 legkedveltebb romantikus csomagolásunkat: 

1. Piros szív ajándéktasak: https://meseloajandekok.hu/termek/piros-sziv-ajandektasak

Közepes méretű, álló, piros színű ajándéktasak. Szívecskével és love felirattal ellátva. Szuper csomagolás ötlet évfordulós ajándékok mellé.

2. Szerelmes pár ajándéktáska: https://meseloajandekok.hu/termek/szerelmes-par-ajandektasak

Évfordulós ajándéktasak szerelmes pároknak. A dísztasak közepes méretű , piros zsinórfülekkel van ellátva. A romantikus ajándékok szépséges csomagolása.

3. Valentin napi ajándékzacskó: https://meseloajandekok.hu/termek/valentin-napi-ajandektasak

Romantikus, szívecskékkel dekorált Valentin napi ajándéktasak. A szerelmes ajándékok tökéletes csomagolása. Rakd bele a kedvesed ajándékát és szórj mellé vörös rózsaszirmokat is. Biztosan oda lesz majd az ajándéktasaktól és a Valentin napi ajándékától is.

 

Egyedi kulcstartók teljesen személyreszabottan? 

Lehetséges! Ha valami teljesen újat szeretnél, ami nem szerepel az egyedi kulcstartóink között, akkor írj nekünk üzenetet facebookon vagy írj emailt és segítünk!

Mindössze annyi a teendőd, hogy elmondod milyen alkalomra szeretnél egyedi kulcstartót tervezni és mik azok a feliratok, vagy grafikák, amik szeretnéd ha rákerülnének a medálra. Ezt követően megbeszéljük, hogy ez lehetséges-e illetve, hogy mennyibe fog kerülni és ha ez így megfelel számodra, akkor már készítjük is a rendelésedet.

Teljesen egyedi kulcstartót tudunk készíteni szülinapra, névnapra, évfordulóra vagy bármilyen más alkalomra. Ami fontos, hogy mikor megadod az egyedi feliratot és képet, vedd figyelembe, hogy a medálok kis felületűek így nagy grafikák és hosszú szövegek nem férnek rá. A gravírozott kulcstartós képeink között megtalálod, hogy nagyjából mennyi szöveg fér rá egyetlen kulcstartóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendelés menete:
1. Gondold ki az alkalmat vagy a személyt amire, vagy akinek ajándékot adnál

2. Válaszd ki, hogy milyen típusú kulcstartót szeretnél

3. Nézz hozzá egy-két díszítő fityegőt is

4. Tedd egyedivé személyre szóló felirattal

5.  Add meg a darabszámot

6. Válassz egy alkalomhoz illő csomagolást

7. Tedd a kosárba a termékeket

8. Add meg az adataidat

9. Válassz a fizetési módok közül