Barion Pixel

Érzékek Játéka

(1 vásárlói értékelés)

14.990Ft

A társasjáték célja az, hogy felfrissítsük kapcsolatunkat, izgalmat és újabb aspektusokat vigyünk a kapcsolatunkba. Add ajándékba a párodnak. Csak 18 éven felülieknek!

Játékosok száma: 2 fő
Játékidő: 60 perc
Ajánlott életkor: 18+

79 készleten

Leírás

Az Érzékek játéka társasjáték társasjátékról:

Egy játék, amivel mindenki tanulhat!

Az érzékek játéka társasjáték egyedülálló a piacon, mert sokban különbözik más felnőtt társasjátéktól, mivel itt a hangsúlyt, a lelki és testi kommunikáció kapja közted és a partnered között. Itt nem csak egy szexuális játékról van szó hisz a szexuálpszichológus segítségével harmonikusabbá és tartalmasabbá tehetjük a szexuális életünket. A játék nem csupán a szexuális kalandvágyról szól, hanem annak mélyebben gyökeredző létéről, és ez nem más, mint az egymás iránti testi, lelki vágy és harmónia. Hiába a „csúcstechnika”, a profi pózok, ha a szexből hiányzik az intimitás.Ezt pedig csak olyan partnerrel lehet megélni, akit ismertek annyira, hogy igazán bízzatok benne.

A társasjáték célja az, hogy „kicsi hangosabban” merjünk beszélni erről a párunkkal, felfrissítsük kapcsolatunkat, izgalmat és újabb aspektusokat vigyünk a kapcsolatunkba. Az intimitás elválaszthatatlan a szeretettől, a befogadás és odaadás folyamatától, így nem csak szexről, de egymás mélyebb megismeréséről is szól ez a játék.

Szeretnénk, ha az Érzékek játéka sok pár életében mélyreható változásokat indítana el a valódi intimitás területén.

A társasjáték 4 zónára van felosztva:
1. Ismerkedés zóna
2. Érzékek zóna
3. Masszázs zóna
4. Szex zóna

A zónák egymásra épülnek, ahogy közeledtek a cél felé, egyre forróbb és vággyal telibb lesz az éjszaka.

A doboz tartalma:

1 db 18 perces videó /masszázs technikát tartalmazza animáció formában/
1 db játék füzet
1 db játéktábla, 78 db mezővel
149 db feladat kártya
1 db fekete kendő
1 db madártoll
2 db kristálykő /bábú/
1 db dokocka

Milyen alkalomra ajánljuk a társast?

Ez a pároknak szóló társasjáték remek ajándék lehet évfordulóra, Valentin napra, vagy házassági évfordulóra. Csomagold be egy szép papírba, vagy tedd bele egy szerelmes ajándéktasakba és szórj mellé rózsaszirmokat. A játék mellé hűthetsz be pezsgőt, vagy fehérbort. A hangulat fokozása érdekében, pedig gyújts meg néhány teamécsest, vagy illatgyertyát és kapcsold be halkan a kedvenc romantikus zenéteket. Biztos vagyok benne, hogy a párod nagyon fog örülni ennek a szuper romantikus programnak.

Ha az Érzékek játéka  társasjátékon kívül mást is megnéznél, akkor a további társasjátékainkat ezen a linken keresztül éred el: JÁTÉKOK

 

Érzékek Játéka termékről 1 értékelés

  1. K.Betti

    Jó reggelt! Megérkezett a csomag. Köszönöm a szuper gyorsaságot. A férjem örülni fog.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük