Barion Pixel
céges ajándék ötletek

Minden évben logózott csokit, saját márkás bort és céges tollakat adsz ajándékba a munkatársaidnak, vagy a partnereidnek? Mi azt mondjuk elég volt a sablonos és unalmas kellékekből! Rendelj céges ajándéktárgyakat a webshopunkból és hidd el, ezekkel a meglepetésekkel nem fogsz mellé lőni.

De milyen a jó céges ajándék? Nos, erre elég egyszerű a válasz. Praktikus, személyes és emlékezetes.
Kulcstartóink, bögréink, flaskáink és egyedi képeink mind-mind olyan céges ajándéktárgyak, amik megmelengetik az ember szívét. Kérj rájuk egy frappáns idézetet, vagy egy olyan jelmondatot, ami a ti köreitekben szokott elhangzani.

céges ajándék bögre
egyedi céges ajándék karácsonyra, logós kulcstartó

Gravírozott kulcstartók

A Magyar Vöröstkeresztnek

Egyedi, szublimált bögrék

A Petson.hu webshopnak

Logózott kulcstartók

A Külker Online csapatának

Gravírozott kulcstartók

A Magyar Vöröstkeresztnek

Egyedi, szublimált bögrék

A Petson.hu webshopnak

Logózott kulcstartók

A Külker Online csapatának

céges karácsonyi ajándék, egyedi csillagtérkép

Egyedi, keretezett csillagtérkép

A Fókusz Takaréknak

Lepd meg egyedi ajándéktárgyainkkal a céges ügyfeleidet. Fejezd ki a háládat a dolgozóid felé.

Példaként a Fókusz Takarék esetében a cég munkatársainak készítettünk hat darab, kis méretű csillagtérképet. A képen az a csillagállás szerepel, amelyik napon a cég létrejött. Az egyes képeket egyesével kereteztük, majd gondosan csomagolva kiküldtük a cégnek. A siker és az öröm hatalmas volt.

Nos, mit gondolsz, van ennél egyedibb céges ajándék? Szerintünk sincs! 🙂

Ha szeretnél egyéb munkatársaknak, kollégáknak készült ajándéktárgyat látni még, akkor ide kattintva is körbenézhetsz. 

GYORS ✓

a gyártást
saját magunk végezzük,
ezért gyorsan tudjuk
teljesíteni a kérést.

GYORS VÁLASZ ✓

Ha e-mailben egyeztetnél, maximum
1 munkanapon belül válaszolunk

KICSIKNEK IS ✓

kis mennyiséget is vállalunk! Kérhetsz akár csak 5 terméket,
de akár 100-at is!

LÁTVÁNYTERV ✓

Mielőtt legyártanánk a rendelésedet, kérésedre ingyenes látványtervet küldünk.

AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK:

KÉRDÉSED VAN?

Saját elképzelésed van? Vagy nem találtad meg a számodra megfelelő céges ajándékot? Ne aggódj Segítünk az igényeidnek megfelelő terméket találni. 

Írj nekünk e-mailt a kapcsolat@meseloajandekok.hu címre, keress minket Facebbok Messenger üzenetben, vagy egyszerűen töltsd ki az alábbi űrlapot és készséggel segítünk megvalósítani az elképzelésedet!

13 + 13 =

Mikor adjunk céges ajándékot?

A legtöbb cég, vagy vállalkozás esetében a december a legfelkapottabb időszak arra, hogy előkerüljön a következő téma: céges karácsonyi ajándék.

Nem csoda, hiszen karácsonykor amúgy is mindenki ajándékot vásárol, illetve decemberben zárjuk az egész addigi évet. Mindenki karácsony előtt akarja megtartani a céges bulit és kifejezni a háláját és szeretetét a dolgozók felé.

Azonban mi úgy gondoljuk, hogy nem csak karácsonykor vetheted be ezeket a hangulat fokozó meglepetéseket. Kösd az ajándékozás, vagy másnéven jutalmazás pillanatát egy erős időszakhoz, vagy hónaphoz.

Légy az enyém ajándékcsomag
A Mesélő Ajándékok esetében példáué rendkívül erős peridósunak számít az április-június időszak. Ezekben a hónapokban készülünk ballagsáokra, eksüvőre, apák napjára, anyák napjára, pedagógus napra. Egy szóval a kollégáink még a karácsonyi időszaknál is keményebben dolgoznak. Ebből adódóan hálánk jeléül június végén szoktuk őket céges ajándékokkal jutalmazni.

Top 5 legkedveltebb céges ajándék ötletek:

1. Gravírozott kulcstartó:

A kulcstartók mindig is praktikus ajándékoknak számítottak. Rátehetjük a kocsikulcsunkra, a lakáskulcsra. Kérd rá a logótokat, illetve egy személyes idézetet, vagy a dolgozók neveit. Ha segítségre lenne szükséged, keress minket bizalommal e-mailben, vagy a Facebook oldalunkon keresztül.

Céges bögre - saját logóval és névvel

2. Egyedi szublimált bögre:

Nálunk minden munkatársunk a saját neves, Mesélő Ajándékos bögréjéből issza a reggeli kávéját, vagy a délutáni teáját. A munkatársak szeretik azt érezni, hogy fontosak számunkra, ezért ajándékozzunk nekik olyan ajándéktárgyat, ami névre szóló és a hűségét erősíti.

Ha új munkatárs érkezik a csapatba, akkor akár előre meglepheted egy ilyen köszöntő bögrével. Vagy tárazz be már jó előre több darabszámot az egyedi bögréből, hogy mindig legyen készleten.

3. Személyre szabott csillagtérkép ajándék: A csillagképeink igazán különleges és nem hétköznapi ajándék tárgyak, ezért is gondoltuk, hogy mindenképp ide soroljuk a céges ajándékok közé. A csillagkép egyedisége abban rejlik, hogy egy adott nap, adott időpontjához tartozó csillagállást teszünk a képre.

Tehát ez az időpont lehet a céged alapításának az éve, vagy minden munkatárs esetében az a dátum, amikor a csapatod tagjai lettek. Tuti tipp: Ha öt ember dolgozik nálad, akkor rendelj mindenkinek egy saját csillagképet, majd azokat tegyétek föl egy úgynevezett dicsőség falra, had lássa minden nálatok dolgozó, hogy milyen fontos és ékes csillagai ők a cégednek.