Barion Pixel

Bakancslista szerelmeseknek, kaparós poszter

11.090Ft

Bakancslista szerelmeseknek az évfordulójuk alkalmából. A kaparós poszter vidám lila, kék, rózsaszín és pirosas színű, rajta összesen 100 feladattal, amik arra várnak, hogy Ti megoldjátok őket, majd lekaparjátok a szürke felületeket. A szerelmes ajándék szívet melengető meglepetés Valentin napra, házassági évfordulóra és akár nászajándékba is. Lepd meg egy ilyen kaparós poszterrel a kedvesedet és hidd el az ölelés és a puszi garantált lesz.

A csomag tartalma:

  • egy speciális kaparó
  • filc törlő kendő
  • 4 db rajzszög, melyekkel falra tűzhető a bakancslista
  • angol nyelvű leírások
  • színes matricák
  • apró kiegészítők
  • motivánciós kaparós pószter

A poszter anyaga: laminált papír
Poszter mérete: 60 x 40 cm

Eredeti, jogtiszta termék!

Elfogyott

Leírás

Bakancslista szerelmeseknek  kaparós poszterről:

Ha férfiként, ha nőként nézed ezt az ajándékötletet, akkor üzenjük neked, hogy jó helyen keresgélsz, ez tuti befutó ajándék lesz évfordulóra. Ha eleged van a csöpögős, romantikus ajándékokból, de szeretnél ütős meglepetéssel készülni a közelgő évfordulótokra, akkor ezt a szerelmeseknek szóló bakancslistát neked ajánljuk!

A posztert kemény karton hengerbe csomagolva küldjük, tehát a csomagolással már nem kell bajlódnod, egyből átadható az ajándék. A poszter vidám lila, kék, rózsaszín és pirosas színű, rajta összesen 100 feladattal, amik arra várnak, hogy Ti megoldjátok őket, majd lekaparjátok a szürke felületeket.

Véleményünk szerint a bakancslista szerelmeseknek nagyon szuper és élménydús ajándék, hiszen ezzel a poszterrel nem egy egyszerű tárgyat ajándékozol a kedvesednek, hanem 100 különböző élményt is, amely tovább erősíti a kapcsolatotokat. Ha tehetitek osszátok be, hogy minden hétvégén teljesítetek egy küldetést, a programokról készítsetek fotókat és videókat, amiket később akár a kaparós poszter mellé is felragaszthattok. Szóval mit gondolsz? Jó ajándék lesz ez a szerelmednek? Szerintünk a legjobb! 🙂

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A szerelmes ajándék paraméterei:

A szerelmeseknek szóló bakancslistát henger alakú, romantikus díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod a kedvesednek. Nem kell külön becsomagolni a bakancslistát. Azonban ha még is szeretnél neki valamilyen romantikus külsőt varázsolni, akkor a szívecskés csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szerelmeseknek szóló óriás képeslapot is. Szerintünk úgy szebb az összkép. A képeslapot ha kinyitja a párod, egy hatalmas 3D-s szívecske bukkan elő belőle. Nagyon szép kísérő ajándék és jól passzol a kaparós poszter mellé.

Tuti ajándékozási tipp évfordulóra:

Kaparj le előre egy feladatot a térképen és olvasd el, hogy mit kell teljesíteni. Tervezd meg a napot és csináljátok meg együtt az első közös próbát. A szerelmed elsőre nem fogja sejteni, hogy miért csináljátok ezt az őrültséget, de amint meg van a próba, add át a helyszínen a bakancslistát és kaparjátok le ezúttal már együtt egy következő feladatot. Ha sokáig szeretnétek használatban tartani a posztert, akkor egyezzetek meg abban, hogy minden hónap első hétvégéjén csináltok meg egy feladatot.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ

 

 

További információk

Milyen alkalomra?

,