Barion Pixel

Csillagtérkép ajándék | szívecskés kiadás

10.990Ft16.690Ft

Amikor egy csillagtérkép ajándékra ránézel, nem csak egy egyszerű képet látsz. Hanem két ember szerelmét és azt, hogy az nap, amikor egy pár lettek, milyen csillagok ragyogtak fölöttük az égbolton. Hát nem csodás?

A csillagtérképeink különleges, egyedi ajándékok. Igazi letisztult szépségek, amelyek nem csak egy egyszerű ajándékként szolgálnak, hanem remek dekorelemként is. Helyezd a szobád falára és gyönyörködj benne nap, mint nap. Ez a csillagkép egyedül rólatok mesél és arról, hogy mennyire szeretitek egymást.

A csillagkép három különböző méretben rendelhető:
S méret: 20,8×26,8 cm
M méret: 23×32 cm
L méret: 54×39 cm

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.
A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a csillagtérképre?
 
Felirat (max. 140 karakter)
Nevek
Szükséges adatok a csillagtérképhez
 
Ország
Város
Dátum
Extrák a kép mellé:
 
   
10.990Ft16.690Ft
meret S:20,8×26,8 cm M:23×32 cm L:54×39 cm
Clear selection

Leírás

A csillagtérkép ajándékról:

Emlékszel még arra az estére, amikor először csókolt meg a párod? Na és arra, hogy abban a pillanatban milyen varázslatosan csillagos volt feletettek az ég? A szívecskés csillagtérkép ajándék magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton.

Nem készül két egyforma csillag térkép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagtérkép ajándék csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeitekben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatjátok majd a szobátok falán. Amikor csak ránéztek, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt.

Rendelj személyre szabott csillagképet az évfordulótokra, vagy Valentin napra és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

Milyen felirat kerülhet a csillagtérkép ajándékra? 

A csillagtérképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatsz még esetleg egy idézetet, egy közös jelmondatot, vagy egyszerűen a keresztneveteket is. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket. Kérlek ügyelj arra, hogy a feliratod ne legyen hosszabb 140 karakternél, különben nem fog esztétikusan elférni a képen.

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagképet?

Ajándékozd a mesélő csillagtérkép ajándékot évfordulóra, házassági évfordulóra, Valentin napra, vagy akár Karácsonyra.  Romantikus, egyedi meglepetés hölgyek és a férfiak számára is.

A csillagtérkép ajándék paraméterei: 

A szívecskés képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott csillag térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képhez mellékeljük a felfüggesztést és 2 darab csavart is, melyeknek segítségével könnyedén feltehető majd a falra.

Felirat javaslatok a csillagtérkép ajándékra (ha nincs ötleted):

1. “A csillagok állása az első csókunk pillanatában, a legjobbkor a legjobb helyen, amikor Te és Én Mi lettünk.”

2. “Esküvőtök alkalmából lehoztuk Nektek az égboltról azt a pillanatot, amikor 2015.02.26-án, Ti ketten egy párrá lettetek. Ancsa, Erika, Gábor”

3. “Nézd csak, ezek a csillagok ragyogtak akkor és ott felettünk. Mindketten a legjobbkor a legjobb helyen voltunk!”

4. „ Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. ” -Ernest Hemingway-

További csillagképeinkért kattints ide: CSILLAGTÉRKÉPEK

 

 

További információk

méret

S:20,8×26,8 cm, M:23×32 cm, L:54×39 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillagtérkép ajándék | szívecskés kiadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük