Barion Pixel

Család lettünk, egyedi kulcstartó

5.190Ft

Egyedi, gravírozott nemesacél kulcstartó szülőknek. A családod figuráival ellátva. Személyre szóló emlék arról, amikor egy család lettetek. <3 Az egyedi kulcstartó a ti családotokról mesél. 

FONTOS: a rendelésnél ki kell választanod, hogy milyen verziójút szeretnél (pl.: lányos). A felirat mező ezután fog megjelenni! Ha szeretnél bővebben is olvasni a kulcstartó készítéséről, akkor görgess le a hosszabb leíráshoz! 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.  Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

 

Milyen dátum kerüljön a szögletes medálra?
 
(Pl.: 2019. november 8.)
Milyen kezdőbetűk és család név kerüljön a kör medálra?
 
(Pl.: C+K+E, Seres család)
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
5.190Ft
kattints-a-tipusra Lányos Fiús Ikres
Clear selection

Leírás

A család lettünk, egyedi kulcstartó paraméterei:

Az egyedi kulcstartó a Ti családotokról mesél. Maximum négy figura szerepelhet rajta. A rendeléskor neked kell kiválasztani, hogy melyik típust kéred. Három fajta közül választhatsz: lányos, fiús, vagy ikres. Ha lányosat választod, akkor a kulcstartó kör alakú medálján az anya és az apa figura között egy kislány fog állni. Ha a fiúsat, akkor az anya és az apa kezét egy kisfiú fogja majd. Ikrek esetén két ugyanolyan kislány, vagy kisfiú fog állni középen. Ha, pedig az ikreid közül az egyik lány, a másik fiú, akkor így készítjük majd el. FONTOS: az ikrek esetében megjegyzésben, vagy ahova a feliratokat megadod, ÍRD ODA, hogy 2 lányt, 2 fiút, vagy fiú-lány kombinációt szeretnél.

A kulcstartó kör medálján a grafikákon kívül még szerepelni fog a családotok neve (pl.:Seres család) és természetesen a keresztnevetek kezdőbetűi „+” jelekkel összekapcsolva. A szögletes medálra az a „naptár kép” kerül, amikor szülők lettetek. Tehát ide egy dátumot kell megadnod. A napot még szívecskével is kiemeljük. 🙂

Fontos információk:

A nemesacél szögletes medál 4 centis és 1 mm vastag, az acél kör medál 2 cm átmérőjű és szintén 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 6-7 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyen megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére, tehát nem fog lekopni, vagy eltűnni a felirat.

Mibe van csomagolva a mesélő kulcstartóm? Hogyan kapom meg?

Az egy család lettünk kulcstartó Mesélő Ajándékos dísz hátlapba és átlátszó fóliába csomagolva érkezik meg hozzád. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódni a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Ez az egy család lettünk kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba az anyukádnak, vagy az apukádnak karácsonyra. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi, a ti családotokról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert a szeretteit láthatja rajta.

Tuti ajándékozási tipp:

Ha karácsonyi ajándékként választod ezt a gravírozott kulcstartót, akkor rejtsd el a karácsonyfa ágai közé. Akár néhány faágat is elé kötözhetsz, hogy még jobban elbújtathasd a meglepetést. Hívd a karácsonyfa közelébe az ajándékozottat és indulhat is a keresgélős játék. Fontos, hogy csak akkor kaphatja meg a karácsonyi ajándékát, ha sikerül megtalálnia azt.

További családos kulcstartóinkat itt találod:
családi összetartás kulcstartó
gyermeklépcső kulcstartó
egyedi kulcstartó | családos kiadás

 

További információk

Kattints a típusra:

Lányos, Fiús, Ikres

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Család lettünk, egyedi kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük