Választott terméked

Gyermeklépcső kulcstartó, gravírozott ajándék

4.990Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Mit írjunk a Gyermeklépcső kulcstartódra?
 
1,2 cm-es kicsi kör:
2 cm-es lyukas kör:
3 cm-es lyukas kör:
3,5 cm-es, legnagyobb kör:
Fityegők a Gyermeklépcső kulcstartóhoz
 
      

Leírás

Minden ember számára a család a legfontosabb. Ezt a kulcstartót, pedig pontosan úgy alkottuk meg, hogy minden szeretted rajta legyen. Így bárhová mész mindig veled lesznek majd azok, akiket a legjobban szeretsz.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

Minden egyes nemesacél kör eltérő méretű, így a legkisebbtől a legnagyobb felé haladva feliratozzuk az egyes medálokat. A legkisebb medálra kerülhet a legkisebb gyerkőc neve és születési dátuma, majd ez után a két középső gyermek adatai, majd legvégül a legidősebb gyermek keresztneve és születésének ideje.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

A gyermeklépcső kulcstartót leginkább Karácsonyra, Anyák, vagy Apák napjára ajánljuk.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak és nem színeződnek. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél  1,2 cm-es kör medál, 1 mm vastag. A nemesacél 2 cm-es lyukas kör medál, 1 mm vastag. A nemesacél 3 cm-es lyukas kör medál, 1 mm vastag. A nemesacél 3,4 cm-es kör medál, 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.