Választott terméked

Egyedi kulcstartó | családos kiadás

4.590Ft 3.442Ft

Az egyedi kulcstartó a ti családotokról mesél. Maximum hat figura szerepelhet rajta. Az egyes figurákat te választhatod ki. Kérhetsz rá cicát, vagy kutyát, anyukát és apukát, de kis tesókat és nagy tesókat is. Minden családtag grafikája fölé gravírozzuk a keresztnevét, vagy a becenevét is. A medál aljába az alábbi szívek közé foglalt szöveg kerül: „Egy család örökre”.

Az egyedi kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba az anyukádnak anyák napjára, vagy az apukádnak apák napjára.

FONTOS: az egyes nevek megadásakor ÍRD MELLÉ azt is, hogy kicsoda ő. Pl.: Emma (kislány), Nóra (Anya), Luca (nagylány), Rocky (kutyus). Így tudni fogjuk, hogy a választott grafikához melyik nevet társítsuk!

A figurák balról jobbra, olyan sorrendben fognak a medálra rákerülni, amilyen sorrendben TE LEÍROD!

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt az extráknál. A sürgős készítés díja +1000 Ft.

 

Figurák a kulcstartóhoz (max. 6 választható)
 
          
Milyen nevek kerüljenek az családos kulcstartóra?
 
Pl.: Emma (kislány), Luca (lánybaba)
Választható fityegők a családos kulcstartóhoz
 
      
Ezeket ajánljuk a családi kulcstartó mellé:
 
  
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az egyedi kulcstartó paraméterei:

Az egyedi kulcstartó a ti családotokról mesél. Maximum hat figura szerepelhet rajta. Az egyes figurákat te választhatod ki. Kérhetsz rá cicát, vagy kutyát, anyukát és apukát, de kis tesókat és nagy tesókat is. Minden családtag grafikája fölé gravírozzuk a keresztnevét, vagy a becenevét is. A kért neveket szintén Te magad adhatod meg a kulcstartóra. A medál aljába az alábbi szívek közé foglalt szöveg kerül: „Egy család örökre”.

Fontos információk:

A gravírozott kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél szögletes medál 4 centis és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyen megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Mibe van csomagolva a mesélő kulcstartóm? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos dísz hátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódni a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Ez a családos egyedi kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba az anyukádnak, vagy az apukádnak karácsonyra. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi, a ti családotokról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert a szeretteit láthatja rajta.

Tuti ajándékozási tipp:

Ha karácsonyi ajándékként választod ezt a gravírozott kulcstartót, akkor rejtsd el a karácsonyfa ágai közé. Akár néhány faágat is elé kötözhetsz, hogy még jobban elbújtathasd a meglepetést. Hívd a karácsonyfa közelébe az ajándékozottat és indulhat is a keresgélős játék. Fontos, hogy csak akkor kaphatja meg a karácsonyi ajándékát, ha sikerül megtalálnia azt.

Ha apák napjára ajándékozod, akkor ezt a tippet olvasd el:

Kezdésként a kulcstartót csomagold bele egy türkiz színű csomagolópapírba, majd tedd bele ebbe az ajándéktasakba, így egyrészt vicces és alkalomhoz illő lesz a csomagolás is. A tasakba tegyél még sok más “kacatot” is. Például egy csomag zsepit, egy doboz fogpiszkálót, wc papírt, egy félpár zoknit és néhány söröskupakot. Ezeket is mind csomagold be a türkiz papírral, illetve ügyelj arra, hogy a kulcstartó kerüljön a legaljára a tasaknak, szóval ez legyen az utolsó ajándék. Ha elkészültél, akkor add át apának a meglepetést.

Itt érdemes előkészíteni a telefonokat, ugyanis később is jó lesz visszanézni a fergeteges ajándékozást. 😀

Apa amikor elkezdi kicsomagolni a meglepiket, biztosan nagyot néz majd, hogy mik ezek a furcsa ajándékok, de amikor az utolsóhoz érkezik már kellőképp felfokozott hangulatban lesz ahhoz, hogy örömkönnyek lepjék el a szemét. Az ajándékátadás végén már nem marad más, csak, hogy összeboruljatok és szeressétek egymást.

Ha anyák napi ajándék lesz, akkor, pedig olvasd el ezt az ajándékátadási tippet:

Menj ki a szabadba és szedj mindenféle mezei virágot, például pitypangot, kamillát. A szárukat tépd le, csak a fejükre lesz szükség. Menj be az anyukád hálószobájába és a virágokból rakj ki az ágyra egy szív alakot. A közepébe tedd a kulcstartót és fölé írj egy kis cetlit ezzel a szöveggel:
– “Boldog anyák napját a legszebbnek és a legkedvesebbnek! Szeretlek anyukám. “

További családos kulcstartóinkat itt találod:
családi összetartás kulcstartó
gyermeklépcső kulcstartó

 

0
Kosár