Ajándék mamának, Mama-Unoka kulcstartó

3.990Ft

Gravírozott ajándék a mamának az unokája, vagy az unokái nevében. Ajándékozz egy ilyen szépséget a mamának és biztos lehetsz benne, hogy nagyon fog örülni neki. A kulcstartó a képen szereplő mamás-unokás idézettel készül. A medál aljába gravírozott egymásba fonódó szívek jelképezik a nagyszülő és az unoka közti szeretetet. A kulcstartóra választhatsz hozzáillő tibeti ezüst fityegőket is, például szívecskét, végtelen jelet, fehér színű ásvány gyöngyöt.

További ajándékok mamának ezen a linken: MAMA AJÁNDÉK

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A kulcstartó készítési ideje fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Fityegők a Mama-Unoka kulcstartóhoz
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
   
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A nagymamák és az unokák közti szeretet egy különleges kapocs. Lehet, hogy van olyan dolog az életedben, amit az édesanyádnak nem mondanál el szívesen, azonban erre valók a nagymamák. Nem fognak leszidni, vagy megleckéztetni, nyugodt szívvel mehetsz hozzájuk és elmondhatod nekik minden bánatodat. A mamák életünk őrangyalai, tehát megérdemelnek egy ilyen szép kulcstartót, amely Róluk és az unokájukról mesél.

Az ajándék mamának, Mama-Unoka kulcstartó paraméterei:

Az ajándék mamának, Mama-Unoka kulcstartó egy gyönyörű mamás-unokás idézettel készül. Az aljába egymásba fonódó szíveket gravírozunk, amely a nagyszülő és az unoka közötti köteléket jelképezi. Az egyedi kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát a nagymama kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

A csomagoláson kívül örömmel ajánljuk nagymamáknak szóló képeslapunkat is, amely ehhez a termékhez tökéletesen passzol. Ragaszd a képeslap belsejébe a kulcstartót, a másik lapra írj néhány kedves sort, vagy egy kedvenc idézetet. Ha kreatív vagy, ragaszthatsz az unokákról fényképet bele, de egy aranyos kis rajz is feltudja dobni a képeslapot.

Ha ajándékba adod:

Ez a mamás kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba anyák napjára, vagy a nagymamád születésnapjára. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi és különleges. A nagymama és az unokák közötti véget nem érő szeretetről és odaadásról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy az unokái nagyon szeretik őt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék mamának, Mama-Unoka kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót Anyák napjára és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót fehér színű gyönggyel tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél szögletes medál 5 cm hosszú és 1 mm vastag.
  • a domború szív 1 cm-es, a love végtelen jel charm, pedig 4 cm-es nagyságú.

A díszítéshez használt fehér  gyöngy  mérete 6 mm.

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.