Választott terméked

Családi összetartás, egyedi kulcstartó

4.190Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk rá a Családi összetartás kulcstartódra?
 
Legkisebb kör
Közepes kör
Legnagyobb kör
Fityegők a Családi összetartás kulcstartóhoz
 
      

Leírás

Minden ember számára a család a legfontosabb. Ezt a kulcstartót, pedig pontosan úgy alkottuk meg, hogy minden szeretted rajta legyen.  Így bárhová mész, mindig veled lesznek majd azok, akiket a legjobban szeretsz.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartó három különböző méretű medálból tevődik össze, így a feliratokat is külön-külön medálokra osztjuk el.  A legkisebb medálra kerül a család legfiatalabb tagjának neve, majd a közepes medálra az idősebb gyerkőc és végül a legnagyobb medálon helyezkedik el Anya és Apa. Amennyiben szeretnéd, a legalsó medálra kérhetsz ugyanúgy keresztneveket is, pl.: Kriszta+József.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

A családi összetartás kulcstartót leginkább Karácsonyra, Anyák, vagy Apák napjára ajánljuk.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegő alapanyaga antikolt tibeti ezüst.  A különböző méretű nemesacél medálok nincsenek egymáshoz rögzítve, tehát ha elakadnának valamiben, akkor egyszerűen csak elmozognak. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél kör medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag.
  • a nemesacél szív alakú medál 1 cm nagyságú és 1 mm vastag.
  • a lovacska fityegő 2 cm-es, a cumi 1 cm-es nagyságú.
  • a baba tappancs 2,5 cm, a kislány charm, pedig 1,5 cm-es.
A díszítéshez használt Rózsakvarc ásvány mérete 6 mm.A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.