Barion Pixel

Csillagaim | asztali csillag térkép

10.390Ft

Minden nap, minden órában máshogy csillognak odafent a csillagok. Vajon tudod-e, hogy az nap, amikor te és a szerelmed egy pár letettek, milyen volt feletettek az égbolt? Ha eddig nem tudtad, akkor mi elkészítjük számotokra a lehető legkülönlegesebb ajándékot. A csillagtérképeteket, a saját csillagállásaitokkal. Minden percben, amikor csak ránézel, eszedbe jut majd az a pillanat, ahol és amikor egy pár lettetek.
Ez a csillagtérkép egy tökéletes évfordulós meglepetés, de szuper ajándék Valentin napra, vagy akár nászajándékba is.

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8×26,8 cm.
A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Szükséges adatok a csillagképedhez
 
Ország
Város
Dátum
Felirat (max. 140 karakter)
Extrák a kép mellé:
 
   

Leírás

A csillagaim csillagtérképről:

A csillagaim kép magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. Az egyedi csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton, amikor egy pár lettetek.  Amikor csak ránéztek a képre, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt. Nincs ennél különlegesebb ajándék, mint látni magad előtt a saját csillagaitokat.

Milyen felirat kerülhet a csillag térképre? 

A csillag térképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatsz még esetleg egy idézetet, egy közös jelmondatot, vagy egyszerűen a keresztneveteket is. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket. Kérlek ügyelj arra, hogy a feliratod ne legyen hosszabb 140 karakternél, különben nem fog esztétikusan elférni a képen.

A csillagaim csillagkép paraméterei: 

A mesélő csillagtérképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a  fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A kép hátulján támasztó található, melynek köszönhetően asztali képként, de fali képként is funkcionál.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

További csillagképeinkért kattints ide: CSILLAGTÉRKÉPEK

Tuti ajándékozási tipp Valentin napra:

A csillagaim nevezetű csillagképünket választottad Valentin napi ajándéknak? De nem tudod, hogy miként add át az ajándékot, hogy igazán ütős legyen az élmény? Majd mi segítünk!

Válassz egy szobát, ahol átszeretnéd adni a meglepetést. A bejárati ajtótól egészen a helyszínig szórd tele a padlót apró ezüst színű csillag flitterekkel. A csillagképet tedd a szoba közepére, támaszd ki valamivel, hogy megálljon magától. A csillagtérkép körül is szórj flittereket. A szoba falára ragassz föl fluoreszkáló csillagokat és kapcsold le a villanyt. Háttérzajként kapcsolj be egy kedvenc, romantikus számotokat majd gyújts egy-két illatgyertyát és ezt is helyezd az ajándék mellé. Ha készen állsz, akkor menj a kedvesed elé és kösd be egy kendővel, vagy sállal a szemét. Ez után kézen fogva  vezesd a szobába és suttogd ezt a fülébe: – Lehoztam neked az égboltról a mi csillagainkat, ezek ragyogtak fölöttünk az éjszakai égbolton, amikor Te és Én egy pár lettünk. Boldog Valentin napot szerelmem! Mindennél jobban szeretlek…

Ez után vedd le róla a szemfedőt és figyeld a reakcióját. Biztos lehetsz benne, hogy nagyon fog örülni a romantikus élménynek. Ha meg volt az ölelkezés, a sok puszi és jó párszor végig néztétek a csillagképet, akkor keressetek egy megfelelő falat a csillagtérkép felfüggesztésére, vagy elhelyezésére.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillagaim | asztali csillag térkép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük