Soha ne add fel, motiváló ajándék kulcstartó

3.690Ft

Soha ne add fel motivációs kulcstartó. Szuper ajándék ötlet szülinapra, névnapra, vagy ballagásra testvérnek és barátnak. A feliratos kulcstartóra választhatsz különböző charmok közül is, amelyek egyedibbé teszik a kulcstartót és jól illenek az ajándékozott személyiségéhez.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Fityegők a Soha ne add fel Kulcstartódra
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A motiváló ajándék mondanivalója:

A soha ne add fel gravírozott kulcstartó tökéletes motivációs darab azok számára, akik valamilyen nehéz helyzetben vannak most. Lehet az egy vizsgára való készülés, egy munkahelyi probléma, esetleg válás, vagy bármi más dolog, ami nehézséget okoz.  A kulcstartó mondanivalója egyszerű: amikor a körülmények igazán próbára teszik a kitartásodat, akkor se add fel! Egyszerűen nem teheted meg magaddal szemben, hogy most meghátrálj és egyszerűen csak fel add. Menj tovább, küzdj ellene és elfogod érni a célodat, megtudod csinálni, mert erős vagy és bátor! Tarts ki még egy kicsit, mert az utad végén ott vár a boldogság és a siker.

A soha ne add fel, motiváló ajándék kulcstartó paraméterei:

A nemesacél kör medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni, a súlya ideális.  Erre a mesélő kulcstartóra is választhatsz különböző charmokat. Hat fajtát választottunk a kulcstartó mellé, például ásványból készült angyalkákat, hope végtelen jelet és még sok mást. Tedd a fityegőkkel még személyesebbé a kulcstartót. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra ajánljuk a kulcstartót? 

A soha ne add fel kulcstartó egy különleges darab, hiszen akkor éri el igazán a célját, ha akkor ajándékozod, amikor éppen nem számít rá a célszemély. Egy szóval ha ezt választod ajándék gyanánt, akkor ne alkalomra add, hanem kifejezetten egy átlagos hétköznapon, amikor az ajándékozottnak leginkább szüksége lehet rá.

Ez a gravírozott kulcstartó egy olyan motivációs darab, amely segít a minden napi nehézségeket átvészelni. Amikor szomorú vagy, vagy csak egyszerűen rossz napod van, elegendő rápillantanod és már is erőt ad. Bármi áll is előtted, bárhova vigyen az élet, egy dolgot mindig tarts szem előtt, hogy soha ne add fel és akkor eléred a célodat.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Soha ne add fel, motiváló ajándék kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.