Elmúlik kulcstartó

3.890Ft

Gravírozott kulcstartó, acél medállal, választható charmokkal. Vígasztaló ajándék, azok számára, akik túl szeretnének lenni egy időszakon. Add ajándékba egy szerettednek, akit szeretnél egy nehéz időszakban picit boldogabbá tenni.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Fityegők az Elmúlik kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az elmúlik kulcstartó paraméterei:

Az elmúlik kulcstartó tökéletes motivációs darab azok számára, akiket valamilyen veszteség ért, netalán egy nehezebb életszakaszban vannak, vagy egyszerűen csak szükségük van a minden napi megerősítéshez. A mondanivalója egyszerű: amikor a körülmények igazán próbára teszik a kitartásodat, gondolj arra, hogy minden vihar ELMÚLIK egyszer!

A nemesacél csepp medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni.  Erre a mesélő kulcstartóra is választhatsz különböző charmokat. Hat fajtát választottunk a kulcstartó mellé, például ásványból készült angyalkákat, hope végtelen jelet és még sok mást. Tedd a charmokkal még személyesebbé a kulcstartót. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Az Elmúlik kulcstartó egy különleges darab, hiszen akkor éri el igazán a célját, ha akkor ajándékozod, amikor éppen nem számít rá a célszemély. Egy szóval, ha ezt választod ajándék gyanánt, akkor ne alkalomra add, hanem kifejezetten egy átlagos hétköznapon, amikor az ajándékozottnak leginkább szüksége lehet rá.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elmúlik kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.