Barion Pixel

Ajándék keresztapának, keresztapu kulcstartó

4.790Ft5.790Ft

A keresztapu kulcstartó egy szuper ajándék keresztapának. Ajándékozd meg a keresztaput apák napja, vagy a születésnapja alkalmából. A kulcstartó nemesacél medáljaira te választhatod meg, hogy milyen feliratokat kérsz. Ha szeretnéd, készíthetjük díszítő charmokkal is, például gitárral, kereszttel, vagy baba tappancsokkal. Ezzel a keresztapáknak szóló ajándékkal nem lőhetsz mellé. Biztosan mosolyt csal majd az arcára.

A keresztapu kulcstartó párját itt találod:
keresztanyu kulcstartó

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Mit írjunk rá a Keresztapu kulcstartódra?
 
1,2 cm-es kicsi kör:
3 cm-es teli kör:
Fityegők a Keresztapu kulcstartóhoz
 
      
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.790Ft5.790Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

Keresztszülővé válni csodálatos dolog, olyan érzés, mintha édesapává válna az ember. A keresztapákat úgy is szokták nevezni, hogy a második édesapa. Ők a gyermekek szuperhősei, akik óvják és vigyázzák keresztgyermeküket.

Az ajándék keresztapának, keresztapu kulcstartó paraméterei:

Az ajándék keresztapának, keresztapu kulcstartó a te elképzelésed alapján készül. Mind a kis medálra, mind a nagyobb kör medálra azt adhatsz meg feliratnak, amit szeretnél. A kisebb acél medálra rákerülhet a keresztgyermek neve, vagy születési dátuma. A nagyobb medálra az alábbi szövegeket javasoljuk: “vezess óvatosan keresztapu”, vagy “Te vagy a világ legjobb keresztapukája”. A kulcstartót akár keresztszülő felkérőként is ajándékozhatod. Ez esetben kérd ezzel a felirattal: “Leszel a keresztapukám?”

Az egyedi kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél nagyobb kör medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A nemesacél csillag kivágásos kör 1,2 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyagú medálok, nem lehet őket eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika. A kulcstartó esetében, ha 2 oldalas gravírozást kérsz, akkor csak a 3 cm-es medál túloldalát gravírozzuk meg! 

Ha ajándékba adod:

Ez a keresztapa kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba apák napjára, vagy születésnapra. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi és különleges. A keresztszülő és a keresztgyermek közötti véget nem érő szeretetről és odaadásról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a keresztgyermeke nagyon szereti.

 

További információk

Válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék keresztapának, keresztapu kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük