Csempéssz a párkapcsolatodba lendületet apró meglepetésekkel

Csaba Ábrahám

|

|

2 min

Ha tartós és harmonikus párkapcsolatot szeretnél, ahhoz időnként bizony rá kell segítened a romantikára. Ugyanis a kezdetben szinte olthatatlan lánggal égő vágy köztetek az idő múlásával némileg mérséklődhet, ezért a tűz táplálásáról neked is gondoskodnod kell.

Cikkünkben szerelmes ajándékok és meglepetések kapcsán nyújtunk a számodra inspirációt annak érdekében, hogy a pároddal ismért a kapcsolatotok hajnalán érezhessétek magatokat.

Tápláld folyamatosan a lángot a legapróbb figyelmességekkel

Sokszor kisebb horderejű dolgokon keresztül is éreztetni tudod az érzelmeid változatlan erősségét.

Lepd meg Őt például azzal, hogy a következő vasárnap ágyba viszed neki a reggelit finoman gőzölgő kávéval, és frissen facsart gyümölcslével együtt.

Netflix stílusú kép

Persze ugyanúgy készíthetsz ízletes vacsorát, elé mehetsz, amikor végez a munkahelyén, vagy adhatsz neki egy kellemes hátmasszázst egy fárasztó nap után. Minden bizonnyal szívesen veszi majd tőled ezeket a gesztusokat, egyúttal ő is elkezd majd a viszonzáson ötletelni.

Éreztesd vele apró üzeneteken keresztül, hogy még mindig odavagy érte

Korbácsold fel újra a szenvedélyt a kapcsolatotokban azáltal, hogy itt-ott szerelmes üzeneteket hagysz a párodnak.

káma szutra bakancslista

Időnként lepd meg Őt ötletes ajándékokkal

Az ajándékozás nagyszerű módja az érzelmek kifejezésének.

A pozitív meglepetés ereje nagyszerű katalizátora lehet egy még alakulóban lévő szerelem kibontakozásának, egyúttal a már régóta működő párkapcsolat hétköznapjaiba is teljesen új energiát csempészhet.

Tengernyi lehetséges opció közül választhatsz a kedvesednek szánt szerelmes ajándék ötletek közül ideális választás lehet többek között a szerelmetek kezdetére emlékeztető kép, szerelmes csillagtérkép, vagy egy különleges kis mimóza növény.

A lényeg talán nem is a meglepetés tárgya, hanem az általad kifejezett gesztus a párod felé, bizonyítva a változatlan érzéseidet az irányába.

Egy kis környezetváltozás tökéletes alkalmat teremthet a romantikázáshoz is

Időnként nagyon is jó hatással lehet rátok, ha néhány nap erejéig elutaztok valahová kettesben.

A választott helyszín lehet egy gyönyörű tájegység, impozáns hotel vagy külföldi nagyváros, a hangsúly ugyanis a környezetváltáson lesz.

káma szutra bakancslista

Kilépve a megszokott környezetből hatványozottan nagyobb esély nyílik majd arra, hogy újra egymásra tudjatok hangolódni. Felidézhetitek az első közösen megtett utazások emlékét, és az újonnan megismert környezetben sétálgatva, vagy a wellness részlegen megpihenve gondtalan napokban lehet részetek.

Természetesen a romantikus pillanatok átéléséhez nehéz volna ennél kedvezőbb körülményeket elképzelni, nyugodtan fokozzátok tehát a hangulatot egyromantikus vacsorával, közösen vett forró fürdővel, és pezsgővel.

Legyen havonta legalább egy „randi estétek”

Amennyiben huzamosabb időn keresztül fent szeretnétek tartani az egymás iránti erőteljes érdeklődést, akkor mindenképpen érdemes lesz rendszeresíteni a romantikus programokat. Úgy is mondhatnánk, hogy minden hónapban alsó hangon egy randevú estét tartsatok meg.

Ilyenkor bízzátok rá a gyerkőcöket a nagyszülőkre vagy a barátokra, és adjátok át magatokat teljesen a másik társaságának. Ami a lehetséges programokat illeti, rengeteg lehetőség közül választhattok.

Sétálgathattok andalogva a városban, csinosan felöltözve megnézhettek egy színházi előadást, illetve szükség esetén használhatjátok a különleges alkalmat párterápiás jelleggel is. Sokszor ugyanis a legnagyobb szükség az őszinte beszélgetésre van, amelynek keretei között a fennálló párkapcsolati problémák megoldására is lehetőség nyílhat.