Barion Pixel

Biztató ballagási kulcstartó

4.790Ft5.790Ft

Gravírozott ballagási kulcstartó. Szuper ajándék lehet egy ballagó szerettednek, vagy barátodnak. A kulcstartót az általad megadott névvel szabhatod személyre. Ajándékozz mesélő kulcstartót és kívánj sok szerencsét ezzel a ballagási ajándékkal.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Fityegők a ballagási kulcstartóhoz
 
      
Mit írjunk rá a Bíztató kulcstartódra?
 
1,2 cm-es kicsi kör:
3,5 cm-es nagy kör medál:
Kiegészítők a ballagási kulcstartó mellé
 
  
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.790Ft5.790Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

A ballagási kulcstartó paraméterei:

Ha ballagási ajándékot keresel egy szerettednek, vagy barátodnak, akkor válaszd ezt a biztató ballagási kulcstartót. A nemesacél nagyobb kör alakú medálra az alábbi motiváló feliratot gravírozzuk: „Gondolkodj, higgy, álmodj és nyerj”. A kisebb kör alakú medálra, pedig te adhatod meg a nevet, vagy becenevet. A biztató ballagási kulcstartó egy olyan motivációs darab, amely erőt ad és segít abban, hogy tisztán lásd a céljaidat. A kulcstartó arról mesél, hogy mindig higgy, remélj és menj előre. Ha így teszel, akkor az út végén rálelsz a boldogságra és eléred az álmaidat.  

A mesélő kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél  kisebb kör medál 1,2 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A nemesacél nagyobb kör, pedig 3,4 cm átmérőjű és szintén 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér és egy női táskában is könnyen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika. A biztató ballagási kulcstartó esetében, ha 2 oldalas gravírozást kérsz, akkor csak a 3,5 cm-es medál túloldalát gravírozzuk meg! 

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp ballagásra:

Ha ezt a ballagási kulcstartót gondoltad ajándékba, akkor fontos, hogy gondoskodj a megfelelő átadásról is. Kezdésként csomagold be a kulcstartót egy szép csomagolópapírba. Vegyél egy csokor virágot az ajándékozottnak és a kulcstartót, pedig vagy kösd a csokor aljához, vagy pedig tedd a csokor belsejébe. Ha virág helyett inkább lufit ajándékoznál, akkor pedig válaszd a héliumos verziót és kötözd a kulcstartót a lufihoz.

 

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biztató ballagási kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartó nagyobb kör alakú medálja egy motiváló feliratot visel, míg a kisebb szív kivágásos körre a tulajdonosának a keresztneve, vagy pedig az ajándékozó neve kerülhet.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a kulcstartót születésnapra a testvérednek, vagy egy kedves barátodnak a ballagása alkalmából.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nagyobb, nemesacél kör alakú medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag
  • a kisebb, nemesacél szív kivágásos kör alakú medál 1,2 cm átmérőjű és szintén 1 mm vastag
  • a bagoly fityegő 1,5 cm-es, míg a kereszt és a napocska charm 2 cm-es nagyságúak

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.