Választott terméked

Szerelmes csillagkép asztali

7.990Ft

Varázslatos ajándék pároknak. Romantikus meglepetés évfordulóra, nászajándékba, Valentin napra.
A csillagkép alapja sötétszürke színű és fehér csillagokkal van ellátva. Személyre szabott feliratokkal készül. A fakeret színe fekete, vagy fehér színekben választható.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Kiürítés
Mit írjunk az asztali szerelmes csillagképedre?
 
Ország
Város
Dátum
Felirat (max. 140 karakter)
Kiegészítők a Szerelmes asztali csillagképhez
 
   
7.990Ft
Válaszd ki a Fakeret színét:
Clear selection

Leírás

Emlékszel még arra az estére, amikor először csókolt meg a párod? Na és arra, hogy abban a pillanatban milyen varázslatosan csillagos volt feletettek az ég?

A mesélő csillagkép magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton.

Nem készül két egyforma térkép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagkép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeitekben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatjátok majd a szobátok falán, vagy a szekrényeteken, esetleg bármelyik asztalon. Amikor csak ránéztek, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt.

Rendelj személyre szabott csillagképet az évfordulótokra, vagy Valentin napra és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Másmilyen ajándékot keresel a szerelmednek?
Nézz körül itt: További ajándékok

 

Milyen felirat kerülhet a csillagképre? 

A csillagtérképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatsz még esetleg egy idézetet, egy közös jelmondatot, vagy egyszerűen a keresztneveteket is. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket.Kérlek ügyelj arra, hogy a feliratod ne legyen hosszabb 140 karakternél, különben nem fog esztétikusan elférni a képen.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ajándékozd a mesélő csillagképet évfordulóra, házassági évfordulóra, Valentin napra, vagy akár Karácsonyra.  Romantikus, egyedi meglepetés hölgyek és a férfiak számára is. 

A választott termék paraméterei: 

A mesélő csillagképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a választható színű fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8x26,8 cm.