Választott terméked

Csillagkép évfordulóra | asztali méret

7.990Ft

Varázslatos csillagkép ajándék pároknak. Romantikus meglepetés évfordulóra, nászajándékba, Valentin napra.
A csillagtérkép alapja sötétszürke színű és fehér csillagokkal van ellátva. Személyre szabott feliratokkal készül. A fakeret színe fekete, vagy fehér színekben választható. Tökéletes évfordulós ajándék férfiaknak és nőknek.

A kép teljes mérete kerettel együtt: 20,8×26,8 cm.
A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.

További romantikus csillagtérkép ajándékainkért kattints ezekre a linkekre:
– Szerelmes csillagtérkép
– Csillag térkép – a mi csillagaink kiadás

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Kiürítés
Mit írjunk az asztali szerelmes csillagképedre?
 
Ország
Város
Dátum
Felirat (max. 140 karakter)
Kiegészítők a Szerelmes asztali csillagképhez
 
   
7.990Ft
Válaszd ki a Fakeret színét:
Clear selection

Leírás

Az évfordulós csillagképről:

Emlékszel még arra az estére, amikor először csókolt meg a párod? Na és arra, hogy abban a pillanatban milyen varázslatosan csillagos volt feletettek az ég? Ez az egyedi csillagkép magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton.

Nem készül két egyforma csillag kép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagtérkép ajándék csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeitekben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatjátok majd a szobátok falán. Amikor csak ránéztek, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt.

Rendelj személyre szabott csillagképet az évfordulótokra, vagy Valentin napra és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

A csillagkép paraméterei:

A szerelmes ajándékot személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott csillag térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a választható színű fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni. Csodás lakberendezési dekorelem bármely helységbe. Nem csak egy egyszerű tárgy, hanem egy olyan egyedi ajándék, amely a ti emlékeiteket őrzi.

Milyen felirat kerülhet a csillagképre?

Az egyedi csillagképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatsz még esetleg egy idézetet, egy közös jelmondatot, vagy egyszerűen a keresztneveteket is. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket. Kérlek ügyelj arra, hogy a feliratod ne legyen hosszabb 140 karakternél, különben nem fog esztétikusan elférni a képen.

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagképet?

Ajándékozd a csillagkép ajándékot évfordulóra, házassági évfordulóra, Valentin napra, vagy akár Karácsonyra.  Romantikus, egyedi meglepetés hölgyek és a férfiak számára is. A meglepetést ne felejtsd el becsomagolni, válassz hozzá egy szép szívecskés csomagoló papírt is.

Másmilyen ajándékot keresel a szerelmednek?
Nézz körül itt: További ajándékok