Barion Pixel

Ajándék testvérnek, Testvéri szeretet kulcstartó

(1 vásárlói értékelés)

4.690Ft5.690Ft

Jól jönne egy ajándékötlet a testvérednek? Akkor jó helyen vagy! Ez a testvér kulcstartó igazi szívet melengető meglepetés. Az általad megadott nevekkel és a képen szereplő tesós szöveggel gravírozzuk. A kulcstartóra választhatsz különböző díszítő fityegőket is, például angyalszárnyat, szívecskét, vagy gyöngyöt. Ezekkel még személyesebbé teheted a testvér ajándékot. Ajándékozd a tesód születésnapjára, vagy a névnapjára.

További tesós ajándékokat találhatsz, ha erre a linkre kattintasz: TESTVÉR AJÁNDÉK

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Mit írjunk rá a Testvéri szeretet kulcstartódra?
 
Nevek (max. 5 db):
Fityegők a Testvéri szeretet kulcstartóhoz
 
      
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.690Ft5.690Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

A testvéred az a személy, akire számíthatsz a bajban. Együtt nőttetek fel, együtt csináltátok azt a sok butaságot és együtt jöttetek rá az élet értelmére. Ő ismer téged kis gyerekkorotok óta. Nem számít, milyen messzire kerültök egymástól, örökké testvérek maradtok és nem csupán a vér köt össze benneteket, hanem a szívetek.

Az ajándék testvérnek, Testvéri szeretet kulcstartó paraméterei:

A Testvéri szeretet kulcstartó az általad megadott nevekkel és a képen szereplő testvéreknek szóló idézettel készül.
A gravírozott kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyedén megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Ha ajándékba adod:

Ez a testvéres kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba karácsonyra, születésnapra, vagy névnapra. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi, a testvérek közti kapocsról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert a testvérét, vagy a testvéreit láthatja rajta.

Szülinapi ajándékként testvérnek:

Ha a tesód születésnapjára ajándékozod ezt a gravírozott kulcstartót, akkor rejtsd el például a párnája alá. Este amikor aludni készül és igazgatja az ágyneműjét, biztosan nagyon meglepődik majd, amikor meglátja a kulcstartót.

Tetszett a testvérnek szóló ajándék ötletünk, de megnéznél még más tesós ajándékot is? Akkor kattints ide!

További információk

Válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Ajándék testvérnek, Testvéri szeretet kulcstartó termékről 1 értékelés

  1. Brigi (megerősített tulajdonos)

    Nagyon szép, és egyedi! ☺️❤️
    Imádja a tesóm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartó medáljára egy szívhez szóló idézetet gravírozunk, amely a testvéri szeretetről mesél. A kör alsó ívére, pedig a tesók keresztnevei kerülhetnek.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót a Tesód születésnapjára, vagy névnapjára, de karácsonyi ajándék gyanánt is tökéletes választás.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót halványkék gyönggyel tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél kör alakú medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.
  • a domború szív 1 cm-es, a love végtelen jel charm, pedig 4 cm-es nagyságú.

A díszítéshez használt halványkék gyöngy  mérete 6 mm.

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.