Választott terméked

Ajándék testvérnek, Testvéri szeretet kulcstartó

3.990Ft

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk rá a Testvéri szeretet kulcstartódra?
 
Nevek (max. 5 db):
Fityegők a Testvéri szeretet kulcstartóhoz
 
      

Leírás

A testvéred az a személy, akire számíthatsz a bajban. Együtt nőttetek fel, együtt csináltátok azt a sok butaságot és együtt jöttetek rá az élet értelmére. Ő ismer téged kis gyerekkorotok óta. Nem számít, milyen messzire kerültök egymástól, örökké testvérek maradtok és nem csupán a vér köt össze benneteket, hanem a szívetek.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartó medáljára egy szívhez szóló idézetet gravírozunk, amely a testvéri szeretetről mesél. A kör alsó ívére, pedig a tesók keresztnevei kerülhetnek.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót a Tesód születésnapjára, vagy névnapjára, de karácsonyi ajándék gyanánt is tökéletes választás.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót halványkék gyönggyel tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél kör alakú medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.
  • a domború szív 1 cm-es, a love végtelen jel charm, pedig 4 cm-es nagyságú.
A díszítéshez használt halványkék gyöngy  mérete 6 mm.A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.