Választott terméked

Babaemlékőrző kulcstartó – 4 gyermekes

4.590Ft

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Fityegők a Gyermekes babaemlékőrzőre
 
      
Mit írjunk rá a 4 Gyermekes babaemlékörződre?
 
Első gyermek (név, születési ideje: óra/perc, születési dátum, súly, hossz)
Második gyermek (név, születési idő: óra/perc, születési dátum, súly, hossz)
Harmadik gyermek (név, születési idő: óra/perc, születési dátum, súly, hossz)
Negyedik gyermek (név, születési idő: óra/perc, születési dátum, súly, hossz)
Babás kiegészítők a termékhez
 
   

Leírás

Kevés szebb dolog van annál, amikor az ember édesanya lesz. Talán csak egy, amikor négyszeres anyukává válik valaki. Egy új kis élet érkezése az egész család számára hatalmas boldogság. Az anyuka szebb lesz, mint valaha.  Az édesapa túlcsordul a büszkeségtől, hogy már négyszeres apuka válik belőle. A tesók, pedig izgatottan várják az új játszópajtásukat.

A 4 gyermekes babaemlékőrző kulcstartó pontosan ezt az örömet zárja magába. Négy gyönyörű gyermek születésének boldog pillanatait. Ha rápillantasz, mindig eszedbe fog jutni, amikor először tartottad őket a karodban és mindig örömmel fog megtelni a szíved, mert nagyon szereted őket.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

A többi Babaemlékőrző kulcstartót itt éred el:
1 gyermekes
2 gyermekes
3 gyermekes

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

Az emlékőrző a gyermekeid születésének pillanatait idézi, ezért úgy alkottuk meg, hogy minden fontos információt tartalmazzon, többek között a gyermekek születési dátumát, azt, hogy milyen súllyal és hosszal születettek, a születésük pontos idejét órára, percre bontva és természetesen a gyerkőcök keresztnevét. Az egyes adatokhoz különböző szimbólumokat is társítunk,mint például gólyát, órát, súlyzót és vonalzót. Ezekkel a grafikákkal még kedvesebb és babásabb kinézetet varázsolunk a kulcstartónak.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló meglepetés lehet keresztelőre, Anyák és Apák napjára, de a nagyszülőknek is egyaránt. A különlegessége abban rejlik, hogy amikor ránézel, eszedbe juttatja életed legszebb emlékeit. Minden szülő büszke a gyermekeire és ezt az örömöt Te is tovább adhatod egy apró emlék formájában bármely szerettednek. Ezzel az ajándékkal az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik, és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt fémötvözet. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő Ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör alakú medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.A baba tappancs fityegő 2 cm-es, míg a cumi charm 1,5 cm-es méretű. A Rózsakvarc és a Türkiz ásványból a 8 mm-es méretűt választottuk díszítőül.A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.