Választott terméked

Idővonal kulcstartó

4.490Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Mit írjunk az Idővonal kulcstartódra?
 
Első emlék+év
Második emlék+év
Harmadik emlék+év
Negyedik emlék+év
Ötödik emlék+év
Nevek
Fityegők az Idővonal kulcstartóhoz
 
      
A kulcstartóhoz ajánlott legszebb képeslapok:
 
  

Leírás

Közeleg a megismerkedésetek évfordulója? Vagy csak egyszerűen kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? Ez a gravírozott kulcstartó tökéletes ajándék lehet arra, hogy kifejezd, mennyire szereted a kedvesedet. A gravírozott kulcstartó medálja egyfajta idővonalként is szolgál, hiszen közös életetek legfontosabb pillanatait őrzi. Egészen a megismerkedésetek napjától, az eljegyzésen és az esküvőn át, az első közös otthonotokig és a kisbabátok születéséig. Ha a kedvesed ránéz erre az ajándékra, akkor mindig eszébe jutnak majd életetek legszebb emlékei és minden alkalommal melegség fogja elönteni a szívét.

Amennyiben szeretnéd a kulcstartón lévő emlékek lehetnek mások is. Rákerülhet az a dátum, amikor megszerezted a diplomádat, vagy amikor ügyvéd lettél. Rágravírozhatjuk mindkét gyerkőcöd érkezésének évét, vagy akár csak a megismerkedésetek idejét. Te döntöd el, hogy mi szerepeljen a kulcstartódon, azonban arra ügyelj, hogy MAXIMUM 5 emlék és 5 dátum kerülhet föl a medálra. Ennél sajnos nem fér el több. Az általad megadott emlékekhez egyszerű, hozzáillő grafikákat is teszünk, hogy még kedvesebbé varázsolhassuk a kulcstartódat.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Másmilyen ajándékot keresel a szerelmednek?
Nézz körül itt: További ajándékok

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A gravírozott kulcstartó medálját az egyes emlékekhez illő szimbólumokkal látjuk el, hogy még kedvesebbé tehessük az ajándékot. A medálon szerepelhet a megismerkedésetek évfordulója, az eljegyzésetek éve, az esküvőtök dátuma, illetve az az év, amikor beköltöztetek az első közös otthonotokba és végezetül, pedig a kisbabátok születési dátuma. A medál ajába pedig belegravírozzuk a keresztneveteket is. 

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót az évfordulótokra, Valentin napra, születésnapra és akár Karácsonyra.

A választott termék paraméterei: 

A gravírozott kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél szögletes alakú medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.