Barion Pixel

Házassági évforduló ajándék | Idővonal kulcstartó

5.190Ft6.190Ft

Gravírozott kulcstartó életed legszebb és legfontosabb emlékeivel. Tökéletes házassági évforduló ajándék a kedvesednek és neked. Legyen ez a közös kulcstartó a lakáskulcsotok lógója, vagy a kocsikulcsotok tartója. Így bárhova mentek mindig veletek „lóg” majd ez a különleges ajándék.  Válassz az egyedi kulcstartóra néhány szép charmot is és tedd még romantikusabbá a meglepetést.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt az extráknál. A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Mit írjunk az Idővonal kulcstartódra?
 
Első emlék+év
Második emlék+év
Harmadik emlék+év
Negyedik emlék+év
Ötödik emlék+év
Nevek
Fityegők az Idővonal kulcstartóhoz
 
      
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
5.190Ft6.190Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

A házassági évforduló ajándék paraméterei:

Közeleg a megismerkedésetek, vagy a házasságotok évfordulója? Vagy csak egyszerűen kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? Ez a házassági évforduló ajándék tökéletes lehet arra, hogy kifejezhesd, mennyire szereted a kedvesedet. A gravírozott kulcstartó medálja egyfajta idővonalként is szolgál, hiszen közös életetek legfontosabb pillanatait őrzi. Egészen a megismerkedésetek napjától, az eljegyzésen és az esküvőn át, az első közös otthonotokig és a kisbabátok születéséig. Ha a kedvesed ránéz erre a mesélő kulcstartóra, akkor mindig eszébe jutnak majd életetek legszebb emlékei és minden alkalommal melegség fogja elönteni a szívét.

Amennyiben szeretnéd a kulcstartón lévő emlékek lehetnek mások is. Rákerülhet az a dátum, amikor megszerezted a diplomádat, vagy amikor ügyvéd lettél. Rágravírozhatjuk mindkét gyerkőcöd érkezésének évét, vagy akár csak a megismerkedésetek idejét. Te döntöd el, hogy mi szerepeljen a kulcstartódon, azonban arra ügyelj, hogy MAXIMUM 5 emlék és 5 dátum kerülhet föl a medálra. Ennél sajnos nem fér el több. Az általad megadott emlékekhez egyszerű, hozzáillő grafikákat is teszünk, hogy még kedvesebbé varázsolhassuk a kulcstartódat.

FONTOS: amennyiben nem egyértelmű, hogy az adott emlékhez milyen ikon társulhat, úgy kérlek segítsd a munkánkat azzal, hogy zárójelben odaírod, mit szeretnél kérni az adott emlékhez. Pl.: első emlék: Diego 2021 (kutya grafika), vagy első emlék: London 2019 (bőrönd). Amennyiben ezt az információt figyelmen kívül hagyod, úgy a kollégáink a kulcstartódat úgy fogják elkészíteni, ahogyan értelmezni tudják az általad megadott feliratokat. Az emlékkel kapcsolatos segítséget megírhatod a felirat után zárójelben, a kosároldalon megjegyzésben. az e-mail címünkre (kapcsolat@meseloajandekok.hu), vagy a Facebook oldalunkra üzenetben. Előre is köszönjük a segítségedet és a megértésedet!

További információk az idővonal kulcstartóról:

A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag, súlya ideális. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható. Az átadáskor garantáltan lesz puszi, ölelés és széles mosoly.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Milyen adatok kerülhetnek a kulcstartó medáljára? 

A gravírozott kulcstartó medálját az egyes emlékekhez illő szimbólumokkal látjuk el, hogy még kedvesebbé tehessük az ajándékot. A medálon szerepelhet a megismerkedésetek évfordulója, az eljegyzésetek éve, az esküvőtök dátuma, illetve az az év, amikor beköltöztetek az első közös otthonotokba. Végezetül, pedig rákerülhet a kisbabátok születési dátuma. A medál aljába belegravírozzuk a keresztneveteket, vagy a beceneveteket is.

Másmilyen ajándékot keresel a szerelmednek?
Nézz körül itt: További ajándékok

További információk

Válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Házassági évforduló ajándék | Idővonal kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük