Barion Pixel

Egyedi szülinapi ajándék | boldog szülinap kulcstartó

4.790Ft

Egyedi szülinapi ajándék testvéreknek, barátoknak. A boldog szülinap gravírozott kulcstartó, szülinapi felirattal, a szülinapos nevével és korával. Választható charmokkal. Tökéletes ajándék ötlet szülinapra.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk rá a Boldog szülinap kulcstartódra?
 
Név
Életkor
Fityegők a Boldog szülinap kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az egyedi szülinapi ajándék kulcstartó paraméterei:

Közeleg egy rokonod vagy egy barátnőd születésnapja? Íme a tökéletes, egyedi szülinapi ajándék, amely mosolyt fakaszt majd az ünnepelt arcára. A gravírozott kulcstartó szögletes medáljára az alábbi szöveg kerül: „Minden nap légy ugyanilyen boldog. Isten éltessen. Nagyon szeretünk”. A nemesacél kis medálra, pedig a szülinapos neve és életkora kerülhet.  A kulcstartó felirata a nehéz mindennapokon erőt és kitartást ad. Elegendő rápillantani és máris boldogsággal tölti meg a szívet. így a szöveg nem tud lekopni, vagy eltűnni róla.  Lepd meg egy szerettedet, vagy barátodat a születésnapja alkalmából és hidd el az örömkönnyek és a széles mosoly nem fognak elmaradni.

A nemesacél medál 4 cm méretű és 1 mm vastag, súlya ideális. A kulcstartóra tibeti ezüst fityegőket és színes gyöngyöt is választhatsz, amely még személyesebbé varázsolja a születésnapi ajándékot. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható.  A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp:

Ha közeleg a szeretted szülinapja, akkor itt az ideje, hogy azt is megtervezd, hogyan adod át az ajándékot. A mi ötletünkhöz szükséged lesz jó sok újságpapírra egy kisebb és egy nagy dobozra. Fogd a kulcstartót és tedd bele egy kisebb dobozkába és csomagold be egy szép szülinapi csomagolópapírral. Ezután tekerd körbe jó sok újságpapírral, míg nem egy nagy gombócot kapsz. A kapott ajándékot tedd bele a nagy dobozba és ezt is borítsd be csomagolóval. Ha meg vagy, tegyél rá kötözőt és egy nagy színes masnit. Az átadáskor figyeld, hogy az ajándékozott milyen arcot vág majd, amikor meglátja a viccet. Addig kell bontogatnia a meglepetést, míg nem elérkezik a kis dobozhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi szülinapi ajándék | boldog szülinap kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük