Választott terméked

Ibolya és Hóvirág karkötő

9.090Ft

 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Az ékszeredhez választhatsz hozzáillő fülbevalót is, ennek a díja +990 Ft/db.

Mit írjunk rá az Ibolya és Hóvirág karkötődre?
 
Szív kivágásos kör
Szív medál
Csuklóméret
 
Kérlek add meg a csuklód szoros körkerületét centiméterben
Fülbevalók az Ibolya és Hóvirág karkötőhöz
 
   

Leírás

Az Ibolya és Hóvirág karkötőt leginkább édesanyáknak, nagymamáknak és keresztanyáknak ajánljuk. A színvilágát a középkorosztályhoz illően alkottuk meg. A hófehér és a sötétlila színek harmóniája vidámságot áraszt, és oda vonzza a tekintetet. Igazi búfelejtő darab, hiszen a szomorkás, esős napokon a viselete jobb kedvre deríti az embert.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra?

A nemesacél medálokra rákerülhet egy szeretted, vagy a kisállatod neve. Egy fontos dátum, esetleg egy szimbólum,egy jelmondat, ami hozzád kötődik. Bármi, amire ha rápillantasz, melegség önti el a szívedet és a legszebb emlékeid jutnak róla eszedbe.Tökéletes ajándék lehet keresztelőre, Anyák napjára, vagy a nagymamának is.

A választott termék paraméterei:

A karkötő medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak, és nem színeződnek.  Az ékszert csiszolt Ametisztből és Tejkvarc ásványokból készítjük, valamint kör alakú Hematit díszítő köztesekkel és nemesacél virág alakú „ékszerfenékkel” tesszük még különlegesebbé.  A felhasznált alkotóelemeknek köszönhetően az ékszer teljesen vízálló, tehát nyugodtan mosogathatsz, zuhanyozhatsz, és akár strandolhatsz is benne. Még a kénes termálvizet is problémamentesen tűri. Azok is bátran hordhatják, akik nehezen bírják a fémeket, hiszen a Mesélő Ékszerek nem okoznak allergiát. A medálokon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni.A fülbevaló eredeti ásvány gyöngyből és nemesacél szerelék felhasználásával készül. Nem okoz allergiát és vízben is nyugodtan hordható. Az ékszer végén szilikon "kupak" található, melynek segítségével a fülbevaló könnyen berakható és erős tartást biztosít a fülcimpánál. Viselése nem zavaró, a fület nem húzza. Mérete pont ideális, hiszen nem akad el semmiben, de messziről is észrevehető. Finom, nőies darab.

Méretek:

  • a nemesacél szív kivágásos kör medál 1,2 cm nagyságú és 1 mm vastag.
  • a nemesacél szív alakú medál 1 cm-es nagyságú és szintén 1 mm vastag.
  • a nemesacél virág alakú ékszerfenék 1,5 mm nagyságú
  • kör alakú Hematit díszítő köztes 4 mm-es méretű.
A csiszolt Ametiszt és Tejkvarc ásványgyöngyök 8 mm nagyságúak. A karkötőt a saját csuklód méretében készítjük el, ezért kérlek ügyelj arra, hogy a csuklód szoros körméretét add meg. Ezt az arányt figyelembe véve, kényelmes viseletű ékszert alkotunk számodra, vagy az ajándékozottad számára. Az ásványokat strapabíró textilszálra fűzzük fel, majd a végeknél csúszó csomóval rögzítjük. Tehát segítség nélkül is könnyedén le- és föl tudod venni.