Kisujj eskü nyaklánc pár barátnőknek

8.790Ft

Gyönyörű, egyedi ajándék barátnőknek. A kisujj eskü nyaklánc tökéletes meglepetés szülinapra, névnapra. Ajándékozd meg vele a barátnődet. Az ár  két darab nyakláncra vonatkozik.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap

Milyen kezdőbetűk kerüljenek a medálokra?
 
Pl.: K, Z

Leírás

A barátnőknek szóló nyaklánc pár paraméterei:

Bájos, egyedi ajándék ötlet lehet a barátnős nyaklánc. Mindkét nyakláncon 2-2 gravírozott medál lóg. A nagyobb medálra kerül egy kisujj esküs grafika, a picike kör alakú medálon, pedig a barátnő nevének a kezdőbetűje díszeleg. Hordjátok ezt a barátnőknek szóló páros nyakláncát, így kifejezve a külvilág felé, hogy nagyon szeretitek egymást és, hogy elválaszthatatlanok vagytok.

A páros nyaklánc standard méretű, hossza 40 centiméter. A végén hosszabbító lánc található, melynek segítségével a nyaklánc hossza növelhető. A lánc végén papagájkapocs van, tehát a föl és levétel általa egyszerű. Habár a nyaklánc minden eleme acél, érdemes víztől , vegyszerektől, parfümtől távol tartani. Így hosszú ideig megőrzi majd szépségét és fényességét.

A nemesacél nagyobb kör medál 2 cm átmérőjű, a kisebb, pedig 1 cm-es méretű. Mindkét medál vastagsága: 1,2 mm.

Csomagolási tippek:

A feliratos nyakláncot elegáns bársonytasakban küldjük el neked, tehát a csomagolással már nem kell foglalkoznod. A meglepetés egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban véleményünk szerint az ajándék sokkal nagyobb örömet okoz, ha a külseje is picit extrásabb. Ha beszeretnéd csomagolni, akkor válassz hozzá egy szép csomagolópapírt. Ha nincs időd, vagy energiád a csomagolgatásra, akkor, pedig szívből ajánljuk neked az ajándéktasakjainkat.

Tetszett a barátnőknek szóló nyaklánc pár, de megnéznél még más barátnőknek szóló ajándék tippet is? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kisujj eskü nyaklánc pár barátnőknek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük