Barion Pixel

Ajándék keresztelőre, emlékőrző nyaklánc

5.290Ft

Halihó keresztanyukák! Íme egy szuper cuki ajándékötlet keresztelőre. Gravírozott, nemesacél medállal ellátott emlékőrző nyaklánc a keresztgyerkőcnek. A nyaklánc medálját mi az alábbi felirattal álmodtuk meg: „Mindig itt leszek neked…Keresztanyukád”. Ha ajándékot keresel keresztelőre, akkor válaszd ezt az egyedi feliratos ékszert.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap
Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen név kerüljön a keresztelős nyakláncra?
 
Extrák az ékszer mellé:
 
 

Leírás

A keresztelő ajándék nyaklánc paraméterei:

Halihó keresztanyukák! Íme egy szuper cuki ajándék keresztelőre. Gravírozott, nemesacél medállal ellátott emlékőrző nyaklánc a keresztgyerkőcnek. A nyaklánc medálját mi az alábbi felirattal álmodtuk meg: „Mindig itt leszek neked…Keresztanyukád”. Ez az ékszer a keresztelő emlékét őrzi és egy bensőséges kapcsolatról mesél, ami csak a gyermek és a keresztszülője között alakulhat ki. Szívet melengető ajándék ötlet keresztelőre. A kis babuci ha már nagyobb lesz, szívesen hordja majd a tőled kapott nyakláncát, amely arra emlékezteti, hogy hozzon bármit is az élet, Te mindig mellette leszel és második anyukájaként fogod szeretni.

A medálon kívül a nyakláncot egy nemesacél kereszt és egy tejkvarc ásvány gyöngy díszíti. A kereszt szimbolizálja az ünnepet, a keresztelkedést. A hófehér ásvány, pedig a gyermeki tisztaságot és a nyugalmat tükrözi. Finom kis ékszer, bájos ajándék kislánynak. Javasoljuk, hogy az ékszert inkább nagyobb korában hordja a gyermek, a biztonság érdekében.

A nyaklánc standard méretű, hossza 40 centiméter. A végén hosszabbító lánc található, melynek segítségével a nyaklánc hossza növelhető. A lánc végén papagájkapocs van, tehát a föl és levétel általa egyszerű. Ha bár a nyaklánc minden eleme, az ásvány gyöngyön kívül acél, érdemes víztől , vegyszerektől, parfümtől távol tartani. Így hosszú ideig megőrzi majd szépségét és fényességét.

A nemesacél kör alakú medál 2 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A nemesacél lánc hossza 40 cm, a végén hosszabbító lánc található, melynek segítségévél növelheted a hosszát. Az ásványgyöngy  6 mm nagyságú.

Csomagolási tippek:

A feliratos nyakláncot elegáns bársonytasakban küldjük el neked, tehát a csomagolással már nem kell foglalkoznod. A meglepetés egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban véleményünk szerint az ajándék sokkal nagyobb örömet okoz, ha a külseje is picit extrásabb. Ha beszeretnéd csomagolni, akkor válassz hozzá egy szép csomagolópapírt. Ha nincs időd, vagy energiád a csomagolgatásra, akkor, pedig szívből ajánljuk neked az ajándéktasakjainkat.

Tuti ajándékozási tipp keresztelőre:

Ha ezt az ékszert választod ajándéknak a keresztelőre, akkor gondoskodj arról is, hogy ne csak egyszerűen egy tárgyat adj ajándékba, hanem egy emlékezetes élményt is. A nyaklánchoz válassz egy szép képeslapot. Ragaszd a lap egyik felébe az emlékőrző nyakláncot. A lap másik felére írj egy üzenetet a szeretett keresztgyerkőcnek, amit majd ha nagy korában elolvas, biztosan örül majd neki. A szöveg alá, vagy fölé egy képet is ragaszthatsz magadról. A képeslapot és a nyakláncot add át a kicsi szüleinek és kérd meg őket, hogy őrizzék meg a picinek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék keresztelőre, emlékőrző nyaklánc” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük