Barion Pixel

Baba emlékőrző nyaklánc

7.190Ft

Tekintetet vonzó, meseszép baba emlékőrző nyaklánc. Acél csepp alakú medállal. Az emlékőrzőre a baba keresztnevét és a születési adatait gravírozzuk. A feliratos ékszert rózsakvarc ásvány és acél gyöngy díszíti. Add ajándékba Anyák napjára, vagy lepd meg egy baba emlékőrzővel a nagymamát.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Az ékszeredhez választhatsz hozzáillő fülbevalót is, ennek a díja +990 Ft/db.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.
Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk az 1 Gyermekes babaemlékőrző nyakláncodra?
 
Név
Születés dátuma
Születés ideje
Súly
Hossz
Extrák az ékszer mellé:
 
 

Leírás

A baba emlékőrző nyaklánc paraméterei: 

A baba emlékőrző ékszer medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik, és nem színeződik. A nyakláncot csiszolt Rózsakvarc ásvánnyal és nemesacél gömb formájú gyönggyel tesszük még különlegesebbé. Az ékszerhez használt lánc anyaga szintén nemesacél. A felhasznált alkotóelemeknek köszönhetően az ékszer teljesen vízálló, tehát nyugodtan mosogathatsz, zuhanyozhatsz, és akár strandolhatsz is benne. Még a kénes termálvizet is problémamentesen tűri. Azok is bátran hordhatják, akik nehezen bírják a fémeket, hiszen a Mesélő Ékszerek nem okoznak allergiát. A medálon lévő feliratot úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni.

A nemesacél csepp alakú medál 4 cm nagyságú és 1 mm vastag. A nemesacél lánc hossza 40 cm, a végén hosszabbító lánc található, melynek segítségévél növelheted a hosszát. Az ásványgyöngy és a nemesacél gyöngy 6 mm nagyságú. A fülbevaló mérete 6 mm.

A fülbevaló eredeti ásvány gyöngyből és nemesacél szerelék felhasználásával készül. Nem okoz allergiát és vízben is nyugodtan hordható. Az ékszer végén szilikon „kupak” található, melynek segítségével a fülbevaló könnyen berakható és erős tartást biztosít a fülcimpánál. Viselése nem zavaró, a fület nem húzza. Mérete pont ideális, hiszen nem akad el semmiben, de messziről is észrevehető. Finom, nőies darab.

Milyen adatok kerülhetnek a baba emlékőrző nyakláncra?

A  baba emlékőrző nyaklánc a babád születésének pillanatait idézi, ezért úgy alkottuk meg, hogy minden fontos információt tartalmazzon, többek között a gyermek születésének dátumát, azt, hogy milyen súllyal és hosszal született, a születés pontos idejét órára, percre bontva és természetesen a gyerkőc keresztnevét. Az egyes adatokhoz különböző szimbólumokat is társítunk,mint például gólyát, órát, súlyzót és vonalzót. Ezekkel a grafikákkal még kedvesebb és babásabb kinézetet varázsolunk a nyakláncnak.

Milyen alkalmakra ajánljuk az emlékőrző ékszert?

Ajándékozd a baba emlékőrző nyakláncot babaköszöntő ajándékként. Ha anyák napjára keresel egy kedves és emlékezetes ajándékot, akkor ez az ékszer megfelelő lesz számodra. Mivel a nyakláncot elegáns bársony tasakban küldjük el neked, már a csomagolással sem kell bajlódnod. Egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá még csomagolást vásárolni, akkor kattints a csomagolási ötleteinkre.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba emlékőrző nyaklánc” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük