Barion Pixel

Citromos motivációs kép

4.690Ft

Citromos motivációs kép. Szemetgyönyörködtető dekoráció, amely nem csak ajándékként szolgál, hanem szuper lakberendezési tárgy a lakás bármely helységébe. Helyezd a nappaliba a dohányzóasztalra, vagy a hálószobába az egyik polcra, esetleg kiteheted a fürdőszoba falára is.

Szuper othonossá varázsolja a lakásodat. Mindig jó ránézni erre a képre, hiszen erőt nyújt a nehéz percekben. Mondanivalója egyszerű: bármit is kapsz az élettől, hozd ki belőle a lehető legjobbat!

A kép mérete kerettel együtt: 20,8×26,8 cm.
A keret hátoldalán támasztó is található.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Citromos motivációs kép. Szemetgyönyörködtető dekoráció, amely nem csak ajándékként szolgál, hanem szuper lakberendezési tárgy a lakás bármely helységébe. Helyezd a nappaliba a dohányzóasztalra, vagy a hálószobába az egyik polcra, esetleg kiteheted a fürdőszoba falára is. Szuper othonossá varázsolja a lakásodat. Mindig jó ránézni erre a képre, hiszen erőt nyújt a nehéz percekben. Mondanivalója egyszerű: bármit is kapsz az élettől, hozd ki belőle a lehető legjobbat!

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép tökéletes ajándék lehet bármely szeretted, vagy barátod számára. Ajándékozd névnapra, vagy szülinapra. Hidd el az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8×26,8 cm.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Citromos motivációs kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük