Választott terméked

Barátomnak kulcstartó

3.990Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Mit írjunk a Barátomnak kulcstartóra?
 
Nevetek kezdőbetűi
Fityegők a Barátomnak kulcstartóhoz
 
      

Leírás

Közeleg a megismerkedésetek évfordulója? Vagy csak egyszerűen kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? A barátomnak kulcstartó egy tökéletes ajándék lehet arra, hogy kifejezd, mennyire szereted a kedvesedet és, hogy megmutasd a külvilágnak, hogy Te az övé vagy és Ő a tiéd.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartók szögletes medáljait egy szívhez szóló szerelmes üzenettel látjuk el. A nemesacél kis kör medálokra, pedig a keresztnevetek kezdőbetűjét gravírozzuk.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót az évfordulótokra,vagy Valentin napra.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak és nem színeződnek. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél szögletes medálok 4 cm méretűek és 1 mm vastagok. A nemesacél kör alakú medálok 1 cm átmérőjűek és 1 mm vastagok. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.