Barion Pixel

Barátomnak kulcstartó, szerelmes ajándék férfiaknak

4.190Ft

Gravírozott szerelmes kulcstartó, szerelmes ajándék férfiaknak. A mesélő kulcstartó dögcéduláján egy romantikus idézet található, a kis medálra, pedig a nevetek kezdőbetűje kerülhet. Mesés évfordulós ajándék. Valentin napra is ajándékozhatod. Válassz rá néhány díszítő fityegőt, amely a szerelmeteket jelképezi.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk a Barátomnak kulcstartóra?
 
Nevetek kezdőbetűi
Fityegők a Barátomnak kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A barátomnak kulcstartó, szerelmes ajándék férfiaknak paraméterei:

Szerelmes ajándék ötlet férfiaknak a párjuktól. Romantikus, mesélő kulcstartó évfordulóra, Valentin napra, vagy nászajándékba. A medálra a szöveget lézergravírozással égetjük a medál felületére, így a szöveg nem tud lekopni, vagy eltűnni róla. Lepd meg a kedvesedet az évfordulótok alkalmából és hidd el az örömkönnyek és a széles mosoly nem fognak elmaradni.

A nemesacél medál 4 cm méretű és 1 mm vastag, a nemesacél kör alakú kis medál, pedig 1 cm átmérőjű és szintén 1 mm vastag. A kulcstartó súlya ideális. A kulcstartóra tibeti ezüst fityegőket és ásvány gyöngyöt is választhatsz, amely még személyesebbé varázsolja a születésnapi ajándékot. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható.  A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEk

Tuti ajándékozási tipp évfordulóra:

Ha közeleg az évfordulótok, akkor itt az ideje, hogy azt is megtervezd, hogyan adod át az ajándékot. A mi ötletünkhöz szükséged lesz jó sok újságpapírra egy kisebb és egy nagy dobozra. Fogd a szerelmes kulcstartót és tedd bele egy kisebb dobozkába és csomagold be egy szép szívecskés csomagolópapírba. Ezután tekerd körbe jó sok újságpapírral, míg nem egy nagy gombócot kapsz. A kapott ajándékot tedd bele a nagy dobozba és ezt is borítsd be csomagolóval. Ha meg vagy, tegyél rá kötözőt és egy nagy színes masnit. Az átadáskor figyeld, hogy az ajándékozott milyen arcot vág majd, amikor meglátja a viccet. Addig kell bontogatnia a meglepetést, míg nem elérkezik a kis dobozhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barátomnak kulcstartó, szerelmes ajándék férfiaknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartók szögletes medáljait egy szívhez szóló szerelmes üzenettel látjuk el. A nemesacél kis kör medálokra, pedig a keresztnevetek kezdőbetűjét gravírozzuk.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót az évfordulótokra,vagy Valentin napra.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak és nem színeződnek. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél szögletes medálok 4 cm méretűek és 1 mm vastagok. A nemesacél kör alakú medálok 1 cm átmérőjűek és 1 mm vastagok.
A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.