Barion Pixel

Ajándék nyugdíjba vonulásra férfiaknak – falikép

9.790Ft

Szívet melengető, keretezett kép, amely remek búcsúztató ajándék nyugdíjba vonulásra férfiaknak. Lepd meg vele a kollégádat, vagy egy nyugdíjas szerettedet.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm

Add meg a munkában töltött évek számát
 
(pl.: 44 év)
Milyen név kerüljön a képre?
 
Add meg a kép aljába a búcsúztató személyek nevét
 
Add meg a nyugdíjba vonulás dátumát
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A férfiaknak szóló nyugdíjba vonulásra szánt ajándék paraméterei:

Mindenki életében elérkezik a pillanat, hogy nyugdíjba vonul egy kollgája, vagy egy szerette. A nyugdíjba vonuló személyt illik megjutalmazni, vagy megajándékozni egy olyan útravalóval, amire ha ránéz, mindig eszébe jutnak az emlékezetes pillanatok.

Ennek okán gondoltuk ki az egyik legújabb egyedi képünket, amely remek nyugdíjas búcsúztató ajándék lehet. A képre rákerül a nyugdíjba vonuló személy neve és a dátum, amikortól nyugdíjas lesz. Ezen felül megadhatod rá a munkába töltött évek számát, amit hétre és napra lebontva is feltűntetünk a képen. Ezen kívül a képre a búcsúztatók neveit is rátesszük. Az ajándékozott ha ránéz, biztosan könnybe lábad majd a szeme egy ilyen szép búcsúztató ajándék láttán.

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fekete színű fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Tetszett a nyugdíjba vonulásra szánt ajándék kép, de megméznél további kollégás ajándékot is? Akkor kattints ide!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék nyugdíjba vonulásra férfiaknak – falikép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük