Barion Pixel

Autós oktató kulcstartó – köszönő ajándék

4.590Ft5.590Ft

Lepd meg az oktatódat a búcsúkor egy autós oktató kulcstartóval. Köszönd meg vele azt a sok tudást és tapasztalatot, amit tőle kaptál.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Milyen név kerüljön a kulcstartóra?
 
Fityegők az oktatós kulcstartóhoz:
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
4.590Ft5.590Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

Az autós oktató kulcstartó paraméterei: 

Gravírozással készült, legjobb oktató feliratú kulcstartó, amely szuper búcsú ajándék az oktatódnak. Köszönd meg ezzel a kis aprósággal, hogy segített téged eljutni a vizsgázásig, hogy megtanított vezetni és olyan tapasztalatokkal látott el, amik nélkül ma nem boldogulnál az utakon.

A medál anyaga nemesacél, tehát  nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában. A kulcstartó nemesacél medálja 3,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Mibe van csomagolva a mesélő kulcstartóm? Hogyan kapom meg?

A gravírozott kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett az autós oktató kulcstartó, de megnéznél még más kulcstartókat is? Akkor kattints ide!

 

 

 

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Autós oktató kulcstartó – köszönő ajándék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük