Barion Pixel

Személyre szóló mesekönyv, mikulásos – kislánynak

2.790Ft

Karácsonyos témájú, mikulásos személyre szóló mesekönyv kislánynak. Tökéletes ajándék ötlet mikulásra, vagy karácsonyra. Lepd meg vele a gyerkőcödet!

Méret: 15×15 cm
Oldalak száma: 21

1 készleten

Leírás

A kislánynak készült személyre szóló mesekönyv paraméterei:

„A Mikulás elveszít egy ajándékot karácsony este, és nem tudja, mitévő legyen. Ki tudná megfejteni a csavargó csomag titkát…? Lehet, hogy Te? :-)”

Kocka alakú, kemény fedeles személyre szóló mesekönyv kislánynak. Karácsonyi témájú, ami arról szól, hogy a gyerkőcöd hogyan fog segíteni a Mikulásnak. A könyv eleje sötétszürke színű, rajta egy szép téli tájjal, szánon ülő mikulással, és egy kislánnyal, aki az ablakból figyeli, várja a mikulás érkezését.

Írd rá a főszereplő nevét a borítóra és a belső oldalakra, és máris kész a névre szóló mesekönyv.  A könyv összesen 21 oldalnyi hosszúságú, tehát akár 2 éjszakán át lehet belőle mesélni. A belső oldalak gyönyörű, igényes kinézetűek. Rajzolt színes figurák és apró szövegrészletek láthatóak benne. A szép élénk színek és a kedves figurák miatt minden gyermek figyelmét leköti. Mi leginkább másfél éves kortól javasoljuk. 🙂

Milyen csomagolást ajánlunk a mesekönyvhöz?

Ha ajándékba adod a kislányodnak ezt a cuki személyre szóló mesekönyvet, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Személyre szóló mesekönyv, mikulásos – kislánynak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük