Barion Pixel

Óriás családfa kép

16.190Ft

Az óriás családfa kép a lakásod legszebb családi kincse. Minimalista dekorelem és szívet melengető ajándék, amely Rólatok és életetek legfontosabb állomásairól mesél. A kép háttere fekete, a fakeret színe, pedig fa színű. Az egyedi képre az egyes emlékek, dátumok és a család vezetékneve olyan formában kerülnek rá, ahogyan a fotón is láthatod. Az egyes emlékeket te magad adhatod meg a képre. Adj ajándékba egy ilyen csodás családfa képet karácsonyra.

Anyaga: papír, fa
A kép teljes mérete kerettel együtt: 54×39 cm
Az ár tartalmazza az egyedi képet és az üvegezett fakeretet is!

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban: 16190 Ft

 

Milyen családnév kerüljön a képre?
 
(pl.: Horvát család)
Milyen emlékek kerüljenek a képre?
 
első emlék+év, második emlék+év
harmadik emlék+év, negyedik emlék+év
ötödik emlék+év, hatodik emlék+év
hetedik emlék+év, nyolcadik emlék+év
kilencedik emlék+év, tizedik emlék+év
Extrák a kép mellé:
 
   

Leírás

Az óriás családfa kép paraméterei:

Az óriás családfa kép egy olyan Mesélő ajándék, amely a  Ti családotokról mesél. A képen látható fa forma egyfajta idővonalként is szolgál, hiszen közös életetek legfontosabb pillanatait őrzi. Egészen a megismerkedésetek napjától, az eljegyzésen és az esküvőn át, az első közös otthonotokig és a kisbabátok születéséig. Ha a kedvesed ránéz erre a mesélő képre, akkor mindig eszébe jutnak majd életetek legszebb emlékei és minden alkalommal melegség fogja elönteni a szívét.

A képre ezeken az emlékeken kívül rákerülhet még a dátum, amikor kiskutyátok, vagy cicusotok lett. Rátehetjük azt a dátumot, amikor megszerezted az első diplomádat, vagy amikor előléptettek a munkahelyeden. Egyszóval bármi, ami számodra fontos.
Te döntöd el, hogy mi szerepeljen a családfa képeden, azonban arra ügyelj, hogy MAXIMUM 10 emlék, 10 dátum és egy családnév kerülhet föl a képre. Ennél sajnos nem fér el több!

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy felfüggeszthesd a falra.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép a családi harmónia megtestesítője, tehát ajándékozhatod névnapra, születésnapra, vagy Karácsony alkalmából, de egy átlagos hétköznapon is. Így garantáltan földobod majd az ajándékozottad napját

Ha kíváncsi vagy a többi egyedi képünkre is, akkor kattints erre a linkre és válogass kedvedre közülük:
EGYEDI KÉPEK ITT

Tuti ajándékozási tipp karácsonyra:

Ha ezt a családfa képet szeretnéd egy szerettednek ajándékozni, akkor a lehető legjobb karácsonyi ajándékot nézted ki neki. Annak érdekében, hogy még emlékezetesebb legyen az átadás pillanata, olvasd el a mi ajándékozási ötletünket:

Kezdésként csomagold be szépen a mesélő ajándékot, tegyél rá egy hozzáillő masnit, a masnihoz, pedig illessz néhány fenyő ágat, vagy fahéj rudat. Egy a lényeg, a csomagolás is legyen ünnepi hangulatú. Ha elkészültél az ajándék külsejével, akkor ültesd az ajándékozottat a karácsonyfa közelébe és egy vastag sállal kösd be a szemét. Add a kezébe a meglepetést és indulhat a játék. Az ajándékozottnak találgatnia kell, hogy mit foghat a kezében. Ha sikerül megfejtenie, akkor leveheti a sálat és kibonthatja a karácsonyi ajándékát. Ha nehezen megy neki a találgatás, akkor segíthetsz neki. A legfontosabb a játék során az, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy emlékezetessé tedd az ajándékozás pillanatát.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Óriás családfa kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük