Barion Pixel

Karácsonyi rénszarvasos mini képeslap

750Ft

Cuki rénszarvasos képeslap, karácsonyi hangulatú. A lap kicsi méretű és egy oldalas. A hátulján tudod megcímezni és ráírni a címzettnek szánt üzenetet, vagy idézetet.

Mérete: 10,5 x 14 cm
Anyaga: papír

22 készleten

Leírás

A karácsonyi rénszarvasos mini képeslap paraméterei:

Emlékszel még a hagyományos üdvözlőlapokra, amiket egy nyaralásról küldtél a szeretteidnek? Na ez a képeslap pontosan ezt a hangulatot idézi föl. Kicsi méretű, az elején Boldog Karácsonyt felirat olvasható és a szöveg alatt egy aranyos, sálba burkolózott őzike látható.

A képeslap hátuljára írhatsz néhány kedves sort és oda írhatod a címzést is.
A lap színvilágát a piros, a fehér, a bézs és a világoskék színek jellemzik. Igazi télies hangulatú képeslap. Írj rá egy kedves idézetet, vagy rajzol rá valami szépet és add fel postán egy szerettednek. A retro hangulat miatt biztosan nagy lesz az öröm és szívesen viszonozza majd feléd ezt a kedves gesztust.

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. „Leszállt egy angyalka, s azt súgta nékem: gondolj ma azokra, akik a szívedbe férnek! Eszembe jutottál te és a családod, ezúton kívánok békés karácsonyt!” ( Ismeretlen)

2. „Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott állnak veled a karácsonyfa körül, akiket a szemeddel nem látsz, és az eszeddel nem hiszel.”  ( Müller Péter)

3. „Minden szívből szóló karácsonyi énekben, a kandalló ropogásában és melegében, az ünnepi ebéd közben, a beszélgetésben és nevetésben, minden képeslapban, amit egy barát vagy a család küldött, minden, amit ebből meghallunk, és ami elgondolkodtat bennünket, az maga a szeretet.” ( Noreen Barman)

További információk

Milyen alkalomra?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karácsonyi rénszarvasos mini képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük