Baba ajándék-kisfiús kép

9.490Ft 8.990Ft

Cuki babás kép, amely pompás dekorelemként szolgál egy gyerekszobába. A csillagos minta és a kék-fehér színek igazi kisfiús hangulatot kölcsönöznek a képnek. Tökéletes meglepetés lehet anyának hogy mindig emlékezzen arra a pillanatra, amikor megszületett a kicsikéje.

A kép háttere sötét szürke, halvány kék és fehér betűkkel van díszítve. A fakeret színe fehér és fekete színekben választható. Személyre szabott felirattal készül.

A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a Baba ajándék képre?
 
baba neve, szülei neve, testvérei neve
születési adatok (dátum, óra/perc, súly, hossz)
Milyen színű kerettel kéred a Baba ajándék képet?
 
  
Kiegészítők a Fiús baba ajándék képhez
 
 

Leírás

A baba ajándék kép paraméterei: 

A baba ajándék képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a választott színű fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képkeret hátulján akasztó található, így könnyedén felfüggesztheted bármelyik szoba falára.

A baba ajándék kisfiús képről:

Kisbabád született, vagy van olyan ismerősöd, aki nemrég egy kis csodát hozott a világra? Lepd meg magad, vagy egy szerettedet a baba ajándék képpel. Kérd a kicsi születési adataival és a keresztnevével. Ez a mesélő kép tökéletes ajándék lehet minden anya, vagy nagymama számára, hiszen a baba ajándék kép a születés emlékét őrzi.

Milyen felirat kerülhet a képre? 

Ez a Mesélő kép a gyerkőcöd születésének pillanatait idézi, ezért úgy alkottuk meg, hogy minden fontos információt tartalmazzon, többek között a gyermek születésének dátumát, azt, hogy milyen súllyal és hosszal született, a születés pontos idejét órára, percre bontva és természetesen a gyerkőc keresztnevét. Ezeken kívül rákerülhet a kicsi szüleinek neve, a tesók keresztneve és, hogy szeretettel vártátok őt a családba.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ajándékozd ezt a babás mesélő képet anyukáknak, vagy apukáknak. Meglepheted őket Anyák napján, vagy Apák napján, de tökéletes ajándék lehet Karácsonyra, vagy születésnapra is. Ebben az ajándékban az a jó, hogy nem csak a gyerkőc örül majd neki, ha már nagyobb lesz, hanem a család minden tagja a ház legértékesebb kincsének fogja tartani.

Ha kíváncsi vagy a többi egyedi képünkre is, akkor kattints erre a linkre és válogass kedvedre közülük:
EGYEDI KÉPEK ITT

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba ajándék-kisfiús kép” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük