Barion Pixel
Tapasztalatom szerint szinte minden családban van legalább egy lóimádó kislány vagy kisfiú, esetleg barátnő, vagy unokatesó. Ők azok, akiknek minden holmijuk lovas, szabadidejükben mindig a lovak között vannak, ha pedig ezt nem engedhetik meg maguknak, akkor lovas meséket, filmeket néznek, vagy lovas könyveket olvasnak. Egy idő után már elég nehéz nekik új lovas ajándékot találni, ezért hoztunk itt most pár ötletet az alábbi blogban 🙂

Lovas ajándék kép

 

Egyedi, fényképes lovas ajándék, amelyen a kis lovas és lova együtt szerepelhetnek, egy kedvenc saját idézettel együtt.

Ez a csodaszép kép minden szoba gyönyörű éke lehet, legyen szó kislány, tini, vagy felnőtt lovasról, biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki örülni.

Falra akasztva, vagy a polcra támasztva egyaránt nagyon jól mutat.

A képre díszcsomagolás is kérhető, így kézbesítés után azonnal átadható az ünnepeltnek.

Lovas ajándék kép
Lovas kulacs

Lovas kulacs

 

Egy igazi lovast nem érdekli ha esik az eső, hull a hó, vagy épp a legtikkasztóbb meleg van, az ideje nagy részét akkor is a lovával fogja tölteni.

Ilyenkor szokott előfordulni, hogy úgy elrepül az idő, hogy észre sem vesszük, hogy órák óta nem ittunk.

Ez a cuki kulacs nagyszerű ajándék lehet lovasoknak, így mindig lesz, ami emlékezteti, hogy igyon eleget.

A kulacs egyedi, névvel ellátott, így összekeverni sem fogod a többi lovas kulacsával.

Lovas szobor gravírozással

Ez a lovas szobor igazi elismerés annak, aki kapja. Teljesen egyedi, hisz a kis táblácskára bármilyen szöveg gravírozható. Azonban nem csak profi lovasoknak ajánljuk, hanem azoknak is, akiknek egy kis biztatás kell, hisz minden siker mögött hatalmas munka és sok sok erőfeszítés áll. Díjazzuk meg azt, aki megérdemli.

Lovas szobor gravírozással, egyedi lovas ajándék

Lovas szobor gravírozással

 

Ez a lovas szobor igazi elismerés annak, aki kapja. Teljesen egyedi, hisz a kis táblácskára bármilyen szöveg gravírozható.

Azonban nem csak profi lovasoknak ajánljuk, hanem azoknak is, akiknek egy kis biztatás kell, hisz minden siker mögött hatalmas munka és sok sok erőfeszítés áll.

Díjazzuk meg azt, aki megérdemli, legyen szó a legjobb lovasról, a legjobb oktatóról, vagy a legjobb barátnőnkről.

Rendezzünk házi versenyeket, és lepjük meg vele a leggyorsabbakat, legügyesebbeket.

Kérhető arany és ezüst lapkával, és több betűtípus között is válogathatunk.

Lovas szobor gravírozással, egyedi lovas ajándék

Cuki, lovas bögrét ajándékba

 

Ha bögrével szeretnénk meglepni a mi kis lovasunkat, akkor ennél a bekezdésnél álljunk meg egy kicsit, mutatnék két lovas ajándékot kimondottan lányoknak.

Biztos vagyok benne, hogy a két bögre közül valamelyik elnyerné lovasunk tetszését. Mindkét bögrére kérhetjük a kis lovas nevét, azonban míg az egyik kisebb lányoknak lett tervezve, a másik a felnőttebb korosztály részére is tökéletes ajándék lehet. Ezen olvashatjuk az alábbi örök igazságot is: Lovas szív, lovas lélek, lovas leszek, amíg élek.

Cuki lovas bögre
Egyedi lovas bögre - ajándék lányoknak
Lovas kulcstartó

Lovas ajándék kulcstartó

 

Ha már csak valami apróság hiányzik az ajándékcsomagba, nézzünk rá erre a csodaszép kulcstartóra. Ki ne örülne ennek a szép, szivet és lovat egyben formáló grafikának? A kulcstartó aljára pedig belegravírozzuk a ló és lovasa nevét.

Tökéletes szülinapi, névnapi, vagy karácsonyi ajándék lóimádóknak.

A kész terméket Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak.

Csajos, lovas tornazsák

 

Erős anyagú, fehér színű, zsinórfülekkel ellátott tornazsák lovasoknak. Rajta gyönyörű lovas grafikával és az ajándékozott saját nevével.

A grafika szép, letisztult, de a lovacska fején a virágok és a színes betűk mégis igazán csajossá teszik ezt a tornazsákot.

Kisebb és nagyobb lányok egyaránt szívesen hordanák a hátukon.

A kobakon kívül minden egyéb lovas cucc belefér, csak fel kell kapni, és irány a lovarda.

 

Lovas tornazsák

Ha lovas termékből már eleget beszereztünk, és kicsit nagyobb ajándékban gondolkodunk, mi sem lehetne nagyobb öröm egy saját lónál.Természetesen óvatosnak kell lennünk, hisz egy lovat eltartani nem csak egyszeri költség, hanem hónapról hónapra számolnunk kell a bérköltségekkel, az etetés, és az orvosi ellátás költségeivel. Érdemes keresni olyan lovardát, ahol foglalkoznak bértartással, így sokat spórolhatunk, és jól jár a lovarda is és mi is.

A nyereg kiválasztásánál kérjünk segítséget, hiszen ahogy ránk sem jó bármilyen méretű ruha, így a pacinak sem mindegy, mit teszünk a hátára. Ha már a lovunk megvan, gondoskodjunk a megfelelő öltözetről is. Ma már szerencsére sok boltban beszerezhető, a nadrág, a kobak, de vehetünk lábszárvédőt és kesztyűt is ajándékba.

Ha nincs lehetőségünk saját lovat tartani, vehetünk bérletet is meglepetés gyanánt, illetve találkozhatunk olyan helyekkel is, akik élménylovaglást ígérnek.
Ezek között is szemezgethetünk kedvünkre, legyen az vízparti lovaglás, western lovaglás, vagy a női nyereg kipróbálása. Bármit is választunk biztosan nagy örömet fogunk okozni.

Reméljük tetszett a lovas ajándékok névre hallgató blogcikkünk, ha szeretnél a továbbiakban is hasonló tartalmakat olvasni, akkor írd meg nekünk kommentben. 🙂