Megható ajándék ötletek nagymamának

5 perc olvasási idő

Megható ajándék ötletek nagymamának

Ha szerencsések vagyunk, akkor a mi életünkben is részt vesz egy Nagymama. A mama és unoka közötti szeretet  egy igazán különleges kapcsolat, hiszen ők azok, akikhez fordulunk, amikor a szüleink nem értenek minket, vagy megtiltanak valamit, vagy épp nem kapjuk meg tőlük azt, amire vágyunk.


A nagymamák ott vannak nekünk mindig, ha kell vigyáznak az unokákra, finom ebédet főznek, játszanak, sütit sütnek és ajándékokkal halmozzák el a család legkisebb tagjait! 

Ha megkérdezünk egy kisgyereket, hogy miért szeret a mamánál lenni, leggyakrabban azt a választ kapjuk, hogy mert a mamánál mindent lehet! 😃

Ez valóban így van, a Nagymamák mindig elnézőbbek, nem szidnak le ha rendetlenséget csinálunk, vagy ha az unokák hangosan szaladgálva játszanak a lakásban.


Ezt a sok  szeretetet és törődést hogyan is hálálhatnánk meg nekik? A legeslegjobb ajándék mindig a velük együtt töltött idő!


Ha viszont tárgyi ajándékot keresel a nagyik számára, akkor nézd meg blogunkat, melyben összegyűjtöttünk pár megható és szemet gyönyörködtető terméket, melyek a legjobb ajándék ötletek nagymamának!

Virágos párna nagymamáknak


Ha egy igazán szívhez szóló ajándékot keresel Anyák napjára, akkor ez a virágos párna tökéletes meglepetés lehet nagymamák számára. 

Hiszen  minden nagymama az unokáira a legbüszkébb  és akárhányszor csak ránéz majd erre a párnára, akkor melegség fogja elönteni a szívet, mert tudja, hogy Te mindig ott leszel neki.


A  párna  bézs színű háttere és a virágok tökéletes harmóniát teremtenek majd az otthonotokban. Maximum 8 unokát tudsz megadni a párnára, és a virágokat is személyre szabhatod. Összesen 15 virágfajta közül tudsz válogatni. 

Te adhatod meg a feliratok közé kerülő szöveget, a megszólítást és az unokák neveit.

Még néhány ölelni való párna a nagyinak: 

Anyák napi ajándék nagymamának asztali dekoráció


Lehet Anyák napja, szülinap, vagy csak egy átlagos hétköznap, de minden alkalom kiváló lehetőséget arra, hogy megajándékozd a nagymamádat. 


Mond el neki ezzel a Mesélő képpel, hogy mennyire szereted, hogy ő a világ legjobb nagymamája. Minden büszke nagymama boldogan teszi ki majd a lakásba és akárhányszor csak ránéz melegség önti el a szívet, mert tudja, hogy Te mindig ott leszel neki. Különleges ajándék ötlet nagymamának.

Az ajándék képet teljesen  személyre tudod szabni. Te adhatod meg a neveket és a figurákat kedved szerint alakíthatod. 


Akár 8 figurát is megadhatsz. Kiválaszthatod milyen típusú és színű haj, bőre, felsője és nadrágja legyen a karaktereknek. A képre „A legjobb –nagymamája- világ te vagy! Boldog Anyák napját kívánunk!” felirat kerül.

Fényképalbum


Az egyik legmeghatóbb ajándék ötlet nagymamának, ha készítesz számára egy albumot, amikor ezt nézegeti eszébe jutnak majd a vidám együtt töltött pillanatok!


Gyűjtsd össze a legjobb családi fotókat, nyaralásról, ünnepekről, az unokákkal töltött időről, nyomtasd ki és ragaszd be egy szép albumba. Ha igazán megható ajándékot szeretnél készíteni, akkorj írj mellé néhány szép idézetet is!


Ha elkészültél vele, csomagold be egy díszes csomagolópapírba, majd készíts mellé papír zsepit is, mert az örömkönnyek biztosan nem maradnak el!


Hogy megkönnyítsük a dolgod, kerestünk pár nagymamának szóló idézetet, amit az albumba írhatsz:

album

Nagymamámnak


,,Ha anyukám fáradt és apum sincs otthon, nem vagyok egyedül nem is unatkozom. Velem van nagymama ő is szeret engem, hisz tiszta szívből mondja: jer ide kis szentem!

Forró csókot lehel százat is arcomra, majd a meséskönyvet vígan fellapozza. Betakargat halkan, mellém ül az ágyra, ilyenkor még tisztább, görnyedtebb a válla.


De én óriásnak és erősnek látom aki karján hordoz hetedhét országon. Legyőzte egy élet minden gonoszságát, sok jóra tanítja kicsi unokáját.

Köszönő szóval én néki azt kívánom, hogy az unokák közt még sok évig járjon. Hogy élete alkonyán ne érje már bánat, az én fehérhajú drága nagymamámat.,,


Nagymamámnak


,,Kicsi vagyok, de szívem nagy, Köszönöm, hogy a mamám vagy! Palacsinta, torta, kalács, Szeretet és sok jó tanács! Játék, titok, ezer móka, Így szeretlek évek óta! Édesség, mit nem lát senki, Nálad nem kell rendet tenni!


Hálás vagyok bizony neked, Hogy sokat játszom mindig veled! Kívánom, hogy boldog legyél, Rossz fát a tűzre velem tegyél! Mit adok most, a tied legyen, Kívánom, hogy boldoggá tegyen! Szeretettel adom oda, Ne haragudj reám soha!,,


(Dudás Eszter)

Bájos bögre, aranyos ajándék ötlet nagymamának


Ha egy igazán szívhez szóló ajándékot keresel Anyák napjára, akkor ez a bögre tökéletes meglepetés lehet nagymamák számára.


Mond el neki ezzel a Mesélő bögrével , hogy mennyire szereted, hogy ő a világ legjobb nagymamája. 


Minden büszke nagymama boldogan fogja meginni belőle a reggeli kávéját és akárhányszor csak ránéz, melegség önti el a szívet, mert tudja, hogy Te mindig ott leszel neki.

Fehér színű kerámia bögre. Az ajándékot teljesen személyre tudod szabni. A bögre első oldalán a rózsaszín szívecske háttérre te adhatod meg a neveket és a figurákat kedved szerint alakíthatod. Kiválaszthatod milyen típusú és színű haj, bőr és ruhája legyen a karaktereknek. A hátoldalra összesen 3 idézet közül tudsz választani egyet. Ezen kívül a bögre elejére "A világ legjobb Nagymamája" felirat kerül.

Ajándék mamának, Mama-Unoka kulcstartó


Gravírozott ajándék ötlet nagymamának az unokája, vagy az unokái nevében. Ajándékozz egy ilyen szépséget a mamának és biztos lehetsz benne, hogy nagyon fog örülni neki. 


A kulcstartó a képen szereplő mamás-unokás idézettel készül. A medáljába gravírozott egymásba fonódó szíveket jelképezik a nagyszülő és az unoka közti szeretetet. 


A kulcstartóra választhatsz hozzáillő tibeti ezüst fityegőket is, például szívecskét, végtelen jelet, fehér színű gyöngyöt.

nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát a nagymama kezében kényelmesen elfér.

A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén felhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.


A nagymamák és az unokák közti szeretet egy különleges kapocs. Lehet, hogy van olyan dolog az életedben, amit az édesanyádnak nem mondanál el szívesen, azonban erre valók a nagymamák. Nem fognak leszidni, vagy megleckéztetni, nyugodt szívvel mehetsz hozzájuk és elmondhatod nekik minden bánatodat. 


A mamák életünk őrangyalai, tehát megérdemelnek egy ilyen szép kulcstartót, amely Róluk és az unokájukról mesél. Remek ajándék ötlet nagymamának, bármilyen alkalomra!

Ajándék mellé virág


Akármilyen ajándékot is választunk szeretett nagymamánknak, egészítsük ki egy szemet gyönyörködtető virágcsokorral, vagy cserepes virággal, amit aztán később ki is ültethet a kiskertbe! Ezzel a gesztussal még nagyobb örömöt okozhatunk a nagyink számára! 


Egy színes virágcsokor mindig szuper ajándék ötlet nagymamának, akár egy sima látogatás alkalmával is meglepheted vele!

virágcsokor

Képeslap


“Ha a mamára gondolok az jut az eszembe, hogy ő a mi legnagyobb kincsünk, hogy mennyire fontos mindannyiunk számára. Felnevelt és támogatott minket. Mindig ott volt nekünk, mint egy igazi őrangyal. Számunkra mindig is ő lesz a világ legjobb nagymamija. Nagyon szeretünk mama!”


Ez a nagymamáknak készült anyák napi képeslap egy csodás Anyák napi kiegészítő ajándék, amely minden édesanya, nagymama, vagy dédmama szívét megmelengeti. Ajándékozd Anyák napja alkalmából és hidd el az örömkönnyek nem maradnak el.

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket nyugodt szívvel:


1."Édesanyám, virágosat álmodtam, napraforgó virág voltam álmomban, édesanyám, te meg fényes nap voltál, napkeltétől napnyugtáig ragyogtál." (Ágh István)


2. "Hogyha virág lennék, ölelnék jó illattal; Hogyha madár lennék, dicsérnélek zengő dallal; hogyha mennybolt lennék, aranynappal, ezüstholddal, beragyognám életedet csillagokkal. Virág vagyok: ékes piros szirmú, gyönge rózsaág; madár vagyok: fényes dalt fütyülő csöpp rigócskád; eged is: szépséges aranynappal, ezüstholddal, beragyogom életedet csillagokkal." (Pákolitz István)

Karácsonyi ajándék ötlet nagymamának és nagypapának


Fa anyagú, karácsonyfa alakú szublimált karácsonyfadísz. Rajta egy szívhez szóló karácsonyi idézettel és az unokák nevével. Lepd meg vele a nagyikat. Tegyétek föl együtt a fára ezt a csodás díszt.


A dísz tetejére piros színű selyemszalagot kötünk, illetve akasztót is adunk hozzá, hogy egyszerűen feltudd függeszteni a karácsonyfára. Remek kiegészítő ajándék lehet a karácsonyi főajándék mellé.

Még néhány karácsonyi ajándék ötlet nagymamának:

Ha tetszettek az ajándék ötletek nagymamának de megnéznél nagypapának szóló ajándékokat is, akkor  kattints ide!