Barion Pixel

Ajándék óvónéniknek, egyedi kulcstartó

5.090Ft6.090Ft

Bájos és emlékezetes búcsú ajándék ötlet a szeretett óvónéniknek. Ha közeledik az ovis ballagás időpontja, akkor válaszd ezt egyedi, gravírozott kulcstartót ajándékba. Biztos vagyok benne, hogy az örömkönnyek és az ölelés nem marad el.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Kinek lesz ajándékozva a kulcstartó?
 
(Pl.: Ancsa néni)
Ki az ajándékozó?
 
(pl.: Szeretettel, Maros Dávid Bálint)
Mi kerüljön a medál aljába?
 
(Pl.: Katica csoport, 2018.)
Ajánlott fityegők az óvónénis kulcstartóra:
 
      
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
5.090Ft6.090Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

Az óvónéniknek szánt ajándék kulcstartó paraméterei:

Egy ovis ballagás alkalmával egyrészt búcsúzik a gyermek az óvónéniktől, és egyben köszönetet is mond mindazért, amit az elmúlt évek során kapott. A szülő és a gyermek szíve hálás a sok szeretetért, a mérhetetlen gondoskodásért és a megannyi sok hasznos tudásért, amit egy kedves óvónő nyújtott.

Ez az óvónéniknek szánt búcsú ajándék például nem csak az ovis ballagás emlékét őrzi magában, hanem az együtt töltött éveket, a sok csintalanságot, a sok nevetést, a kirándulásokat és a gyermekek emlékét. Amikor az óvónéni ránéz, mindig eszébe jut majd az imádott csoportja, és a legkedvesebb „kis diákja”, akitől ha fájt is elbúcsúzni, mindig is a szívében lakozik majd.

Fontos információk:

FELIRATOK MEGADÁSA:

A kulcstartó alapvetően azzal a szöveggel készül el, amit a termékfotón is látsz. A változó elemek az óvónéni neve, a gyermeked neve, a csoport neve és az évszám. Az egyes változó elemeket az arra kijelölt felirat mezőben kell megadnod. Az óvónéni neve alapvetően így fog rákerülni a medálra: „Rita néni”. Tehát, ha Te csak a keresztnevét szeretnéd kérni és a néni szót nem kéred, akkor vagy jelezd ezt a megjegyzés részen, vagy írj nekünk ezzel kapcsolatban e-mailt! 

Ha a gyereknevek mezőbe több nevet írsz, akkor alapértelmezetten többes számban készítjük el a teljes kulcstartó szövegét. Ha nem adsz meg csoport nevet, vagy nem adsz meg évszámot, akkor az nem fog rákerülni a medálodra! 


A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyedén megtalálható. Az óvónéniknek szánt ajándék kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A gravírozott kulcstartó medáljára az alábbi szöveg kerül: „Soha sem felejtem el a sok szeretetet, a tudást és a gondoskodást, amit tőled kaptam. Köszönök mindent (pl.: Ancsa néni)! Szeretettel (pl.: Maros Dávid Bálint), alatta például: katica csoport, 2018. Az ajándékra 6 fajta tibeti ezüst charm közül is választhatsz, ezek még kedvesebbé teszik a kulcstartót.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Mibe van csomagolva az óvónéniknek szánt ballagási ajándék? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp óvónénik számára:

Ha úgy gondolod, ez az ajándék tökéletes választás lehet az óvónéninek, akkor olvad el még ezt a pár sort, mert ebben a fejezetben segítünk neked, hogy az ajándékozás pillanata is emlékezetes legyen.

Kezdésként beszélj össze a gyerekek anyukájával és meséld el az ötletedet. Szervezzétek meg, hogy a búcsúkor minden gyerkőc egy szál virággal a kezében énekel majd az óvónéniknek. A gravírozott kulcstartót tedd bele egy szép ajándéktasakba, ami jól passzol az alkalomhoz. Egy a képeslapba, pedig minden gyerkőc anyukája írja oda a saját kicsikéje nevét, a gyerekek, pedig rajzolhatnak hozzá napocskát, virágokat, mosolygós fejet.

Az ovis ballagás napján amikor egy csapatba rendeződtek a gyerekek és mindenki kezébe került virág, akkor a legfiatalabb kis ovis kezébe add oda a tasakot benne a meglepetéssel és a képeslappal.
Az ének végén, amikor az óvónéni megkapja az ajándékot, biztosan nagy lesz a csodálkozás és az öröm. Lesz örömkönny, ölelés és mosoly. Az ajándékozás után álljatok össze egy utolsó közös fotózásra is!

További információk

Válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék óvónéniknek, egyedi kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük