Csak neked, ünnepi ajándékcsomagolás

890Ft

Bájos színvilágú és vidám hangulatú, nagy méretű ajándéktáska. Szuper ajándékcsomagolás születésnapra, névnapra, de akár karácsonyra is. Add ajándékba lányos meglepetések mellé.

Mérete: 32,5 x 26 cm
Anyaga: papír

Elfogyott

Leírás

Az ünnepi ajándékcsomagolás paraméterei:

Meseszép ünnepi ajándékcsomagolás, amely remekül passzol a szülinapi ajándék, vagy a névnapi ajándék mellé. A csillogós külseje miatt a karácsonyfa alatt is rendkívül ízlésesen mutat.

A tasak színvilágát tekintve a fehér, a fekete, a rózsaszín és az arany színek kombinációja találkozik rajta. Az arany csíkok csillámporral vannak bevonva. Az ünnepi ajándékcsomagolás oldalai pöttyös mintázatúak, az eleje és a hátulja, pedig csíkos. A tasakot aranyszínű selyemszalagok díszítik, a szalagon, pedig egy kör alakú üdvözlőkártya található az alábbi felirattal: „Csak Neked!”

Adj benne ajándékot a lánytestvérednek, az anyukádnak, vagy a nagyidnak. Biztosan nagyon fog nekik tetszeni és még szebbé teszi majd a meglepetésedet.

A tasak álló és nagyméretű. Tehát beletehetsz egy közepes méretű társasjátékot, egy asztali csillagképet, sálat,sapkát, vagy bonbont. Ha, pedig több kisebb ajándékkal készülsz, akkor tehetsz bele mesélő kulcstartót és feliratos nyakláncot, édességet, könyvet, mamuszt, kicsi cserepes virágot, zoknikat és kártyajátékot is.

További ajándéktasakjainkat, pedig ezen a linken keresztül éred el: ajándéktasakok

További információk

Milyen alkalomra?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csak neked, ünnepi ajándékcsomagolás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.