Barion Pixel
Közeleg a február, ezáltal egyre közelebb érünk ahhoz a naphoz, amikor valahogy minden szív csordultig telik szeretettel. Amikor nem a mindennapok zavaró tényezőit, az el nem mosott bögrét, le nem vitt szemetet, odaégetett ebédet nézzük. Nem foglalkozunk partnerünk hibáival, hanem csak szimplán hálásak vagyunk azért, hogy van nekünk és igyekszünk kimutatni felé, hogy mennyire is fontos számunkra.

Gondolom Te is rájöttél már melyik napról van szó, ez a nap bizony a Valentin Nap! Sokan sokféleképpen vélekedünk erről az ünnepről, van aki nem is tartja ünnepnek, van akinek kimondottan a kedvenc ünnepe. Egy dolog biztos azonban, körül-lengi valami egészen csodálatos érzés, amit érezni lehet a levegőben!

valentin nap
Biztosan Te is gondoltál már rá, hogy mivel kedveskedhetnél idén ezen a napon partnerednek. Mint azt már tapasztalhattad, szívügyünk, hogy segítsünk Neked mindig megtalálni a lehető legjobb ajándék-ötleteket, belevinni valami igazán személyeset és maradandót, és ez most sem lesz másként. Készülj, mert most is fel vagyunk vértezve jobbnál-jobb tippekkel-trükkökkel, hogy levedd a lábáról kedvesedet!

Mit adjak neki, ami kézzel fogható?

Remek kérdés! És több remek választ is adok most rá Neked! Lesz, amit beszerezhetsz nálunk és lesz amit elkészíthetsz saját-kezűleg! Készen állsz?

Szerelmes/vicces bögrét

Inni mindenkinek kell valamiből, még Valentin napon is, és miből is lehetne jobb a reggeli teát, kávét kortyolni, mint egy egyedi bögréből? Beszúrok Neked ide néhányat, de ezeken kívül is rengeteg félét találsz oldalunkon, a kis ártatlan aranyostól, az egészen huncut darabokig! És ha egyik sem nyerné el igazán a tetszésed, teljesen egyedi mintával is rendelheted, melyben szívesen segítünk is Neked kivitelezni saját ötleteidet!

Szerelmes/vicces bögrét

Inni mindenkinek kell valamiből, még Valentin napon is, és miből is lehetne jobb a reggeli teát, kávét kortyolni, mint egy egyedi bögréből? Beszúrok Neked ide néhányat, de ezeken kívül is rengeteg félét találsz oldalunkon, a kis ártatlan aranyostól, az egészen huncut darabokig! És ha egyik sem nyerné el igazán a tetszésed, teljesen egyedi mintával is rendelheted, melyben szívesen segítünk is Neked kivitelezni saját ötleteidet!

Egyedi fényképes bögre pároknak
Kávé és fánk - szerelmes bögre pároknak
Pikáns kávésbögre

Könyvet

Szeret olvasni? Lepd meg Valentin nap alkalmából a kedvenceid közül egy könyvvel, amit még nem olvasott! Vagy ha van olyan könyv, amit tudod, hogy szívesen elolvasna, de még nincs meg neki, akkor szerezd be számára!

Akár vehetsz belőle két példányt is, és Te is elkezdheted vele párhuzamosan olvasni. Szuper közös program ötlet akár naponta összeülni és megvitatni, ki meddig jutott és kivesézni az olvasottakat. Persze ehhez nyilván Nálad is meg kell legyen az olvasás szeretete. 

valentin napi ajándék könyv olvasás

Egy könyvmoly számára bármelyik garantált siker! Bár mondjuk párkapcsolati-önfejlesztő könyvet lehet, hogy nem most tanácsos ajándékozni, nehogy rossz néven vegye.

valentin nap sütemény szerelem

Csapj fel cukrásznak!

Készítsd el neki a kedvenc süteményét! A saját készítésű étel is olyan dolog, ami tökéletesen kifejezi a készítésekor belevitt érzelmeinket! Csodálatos módja, hogy elmondd vele: Szeretlek!

És ha nem vagy nagy konyhaművész, akkor sem kell aggódnod! Rengeteg online recept-portál van már telis-tele isteni finom és könnyen elkészíthető süteményekkel. De ha kifogna rajtad, még mindig ott van egy gyümölcstorta lehetősége kész hozzávalókból.

Külön pluszpont lehet, ha van esetleg régi családi sütemény-receptje, amit nagyon szeret. Gondolj csak bele, így nem csak ízélményt adsz neki, hanem visszarepíted egy nosztalgikus utazással egészen a Mama konyhájába. Azt pedig bizonyosan tudjuk, hogy a legfinomabb finomságok mindig is ott készültek.

Fényképalbumot

A kedves emlékeket felidézni mindenki imádja, igaz? Készíts hát szerelmednek egy fotóalbumot és pakolj bele jó sokat az eddig átélt szép élményeitekből! Persze gondosan ügyelj arra, hogy akkora albumot készíts, amibe még sok-sok szép év rengeteg eseményének marad hely!

Esetleg elrejthetsz benne néhány oldalanként az üres részeken egy-egy kis cetlit is, mint például „közös nyaralás X helyszínen” vagy bármilyen bakancslistás programmal, ami újabb ötleteket adhat, ha már megtöltöttetek egy fejezetet. 

fénykép album szerelem ajándék

És ha igazán le akarod nyűgözni, és van hozzá kézügyességed, készíthetsz hozzá egy egyedi borítót is, ami teljesen a Ti szerelmeteket, szokásaitokat szimbolizálja! A kivitelezés csak Rajtad áll!

festmény valentin napra

Ragadj ecsetet!

És mi lenne, ha kedvenc képeteket lefestenéd Neki? Ne aggódj, ez nem csak akkor mehet, ha egy igazi művész veszett el benned! Ma már az AI-nak köszönhetően elérhetőek olyan Appok, oldalak, ahol egy pillanat alatt készíthetsz fényképeidből festmény-sablont!

Ezt követően nincs is más dolgod, mint kinyomtatni, és a sablon által meghatározott színekkel kifesteni, majd keretbe foglalni! Ez olyasvalami, amitől egész biztosan örömkönnyek szöknek majd a szembe!

Az átadás módja pedig elég sokrétű lehet. Át is nyújthatod neki szépen becsomagolva, de akár hathatsz teljesen a meglepetés erejével is. Amíg nincs otthon, vagy épp másik helyiségben ténykedik, tedd fel valahova a falra a képet és várd, mikor tűnik fel Neki! A hatás garantált mindkét esetben. 

Hozd le neki a csillagokat!

És ha már képek, mit szólnál ahhoz, ha meg tudnám Neked mutatni egy képen, hogy milyen csillagos égbolt látszott felettetek, amikor: megismerkedtetek, elcsattant az első csók, összeköltöztetek, elegyeztétek egymást, összeházasodtatok, stb.?

Csak mert nemhogy meg tudjuk Neked mutatni, de meg is tudjuk Nektek örökíteni és bekeretezni! Csak add meg nekünk a helyszínt és az időpontot, mi pedig már készítjük is a csillagképeteket!

Így ezek a csillagok az év bármely szakában, bármilyen borús napon is ott ragyoghatnak rátok a szoba faláról, és bármikor rájuk tudtok pillantani.

csillagos égbolt csillagtérkép

Csinálj sztárt magatokból!

És még mindig a képeknél maradva, micsoda innováció volt a mozgókép.. A mai napig imádjuk nézni a filmeket, sorozatokat. Sokszor bele is képzeljük magunkat egy-egy karakter helyébe, vagy elképzeljük, hogy a mi életünkről is film, sorozat készül. Hát ha ebben kimondottan nem is, de valami nagyon hasonlóban tudunk Nektek segíteni! Saját képeitekkel, szerelmetek leírásával szuper sorozatos, vagy filmes stílusú bekeretezett képeket tudunk készíteni számotokra, amivel igazán Hollywood-ban érezhetitek magatokat!

Sorozatos ajándék kép pároknak
Filmes ajándék kép pároknak

Mit szólnál egy jó párnához? 

Na de milyenhez? Egy újabb díszpárna? Hisz van már mindenféle évszaknak megfelelő színben, olyan snassz.. Jaj dehogy! Ennél sokkal jobbat mutatok! Nagyon sok féle, édesnél édesebb szerelmes, páros párnánk van, ide is rakok Neked néhányat közülük!

Na de nem csak mint díszítő-elem szuper ajándék ezek valamelyike, hanem az év bármely napján, mikor épp hosszabb, vagy rövidebb ideig nem vagy ott a pároddal, a párna által bármikor „magához tud ölelni” Külön kis figyelmesség lehet átadás előtt fújni rá párat a parfümödből, így még személyesebb és méginkább olyan érzést ad, mintha ott lennél vele. Egyedi ötleted lenne rá? Csak szólj és segítünk!

Szerelmes párna - Te vagy minden, amire szükségem van
Szívecskés párna - évfordulós ajándék pároknak
Mr. és Mrs. párna - Valentin napi ajándék nőknek

Külön mégis együtt?

És ha már az „akkor is vele vagyok amikor nem” kérdéskört érintettük, mi lenne, ha mindenhova magával vihetne, akkor is, amikor nem? Gondolkozzunk, mi az amit mindig magaddal viszel? Telefon.. pénztárca… iratok.. kulcsok.. várjunk csak! Itt a KULCS-szó! Hát mi más lenne mindig nálunk, mint a kulcsaink?

És mivel Te is kulcsfontosságú vagy szerelmed életében, add át Neki érzéseid egy egyedi kulcstartóval! Gondolom már sejted, hogy ilyen téren sem szűkölködünk kínálatban. Gyere, nézz csak meg ebből is néhányat! És hogy mit örökíthetsz meg rajta? Bármit! Legyen az egy vallomás, szerelmetek idővonala, a kedvenc zenétek Spotify kódja, vagy amit csak kigondolsz! A lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határt!

Házassági évforduló ajándék | Idővonal kulcstartó. Lepd meg vele a kedvesedet az évfordulótok alkalmából. Gravírozott medál, rajta a legfontosabb emlékekkel. Választható charmokkal.
Gamer kulcstartó pároknak
Szerelmes szülők Kulcstartó, ajándék szülőknek. Szülőkből szerelmesek. Szerelmes kulcstartó, amely szuper ajándék szülőknek.

Ne habozz! Vagy inkább mégis?

És ha már kulcsfontosság, van valami ami a mindennapokban elengedhetetlen. Ez bizony a higiénia! Kérdezhetnéd, hogyan is kapcsolódik ez ide, azon kívül, hogy nyilván Valentin napon ezen a téren is tip-top szeretnél lenni.

És a kérdés teljesen jogos, viszont a válasz is egyszerű. Úgy szép az élet, ha páros! És nincs ez másképp a fürdéssel sem. Együtt nem csak egy gyors tisztálkodás, vagy személyes rituálé. Együtt valahogy az egésznek más a pezsgése!

És ha már pezsgés.. Mit szólnál, ha azt mondanám ezt is fel tudjátok dobni egy, vagy akár több eszméletlenül jó fürdőbombával? Hiszen egy közös fürdőzésnél csak egy jobb dolog van: egy közös fürdőzés fürdőbombával!

Csókcsata Fürdőbomba

Kaparjatok! Na de mit?

Ha már a közös tevékenységeknél tartunk, a tárgyi ajándékok tekintetében az utolsó de nem kevésbé lényeges állomásunk a lekaparható bakancslisták, kaparós poszterek! Van belőle a filmestől a randi ötletesen át az egészen kis ördögien élvezetes káma-szútra poszterekig minden!

Kaparós poszter-100 randi ötlet amit át kell élned!
Káma-szútra bakancslista

Adj élményt ajándékba!

Ez a nap szóljon Rólatok! Ne a mindennapi rutin-teendők határozzák meg, azokat most csak söpörd félre, holnap is lesz nap! Vagy ennél is jobb, ha előre készülsz előző nap. Mondok is néhány szuper programötletet!

Irány a természet!

Szerettek kint lenni a szabadban? Nézzetek ki magatoknak egy kellemes túra-útvonalat, járjátok be és zárjátok ki a külvilágot, csak Ti legyetek egymásnak és a természet adta csodák, szépségek!

Kutassatok fel patakokat, vízeséseket a környéketeken, vagy esetleg erdei vasútvonalakat, informálódjatok lovas túrákról, járjátok be lóháton hazánk kincseit. A lehetőségek szinte végtelenek!

valentin napi túra

Ezeknek akármelyikét kombinálhatjátok egy meghitt kis piknikkel is egy mező közepén, ha az időjárás engedi. Persze azért csak módjával, nem kell egy komplett lakodalmat magatokkal vinnetek, ne a cipekedés legyen a fő!

városnézés randi

Romantikus városnézés

De ha nem szeretnétek túrázni, csak egy kicsit pihentetőbben kimozdulni, különösebb cél nélkül, akkor menjetek el egy kis városnéző túrára. Ezt megtehetitek otthonotokban, valamelyikőtök szülővárosában, vagy egy teljesen új városban is!

Akár útba is ejthettek egy kávézót, esetleg cukrászdát. Akár fogyasszatok helyben, vagy kérjetek elvitelre finomságokat, amiket aztán elcsipegettek a vízparton, vagy egy parkban kettesben.

Ha pedig vízpart, amennyiben van lehetőség ilyesmire, szintén romantikus és szuper ötlet lehet a sétahajózás. Ahogyan a hullámokat finoman átszelve, hirtelen megszűnik a város minden zaja szólni a fejetekben és csak szimplán jól érzitek magatokat.

Gyertyafényes vacsora

A lehetőségek közül persze nem maradhat ki mindenki nagy kedvence, a romantikus ebéd, vagy romantikus vacsora kettesben! Az időpont nem számít, a lényeg a hangulat, meghittség.

Látogassátok meg kedvenc éttermeteket, kérjétek ki a legfinomabb fogásokat és ünnepeljétek meg egymást és szerelmeteket egy jó palack borral! Ne siessetek sehova és ne hagyjátok, hogy bármi is elronthassa ezt számotokra!

romantikus valentin nap vacsora

Ha viszont nem csak egymásnak, de a főzésnek is szerelmesei vagytok, akkor nézz ki egy igazán különleges receptet és készítsétek el együtt. Ezzel nem csak a konyhaművészetetek fejlődik, hanem minőségi időt töltötök együtt abban, amit szerettek csinálni. Majd a menetrend otthon is lehet ugyanaz, annyi különbséggel, hogy itt a romantikus terítés is a Ti dolgotok lesz.

szerelmes utazás

Ha kérdezik, hova szól a jegyünk..

Kimozdulnátok, de nincs ötletetek hova? Hiszen ez maga az ötlet! Menjetek ki a vasút-állomásra és szálljatok fel véletlenszerűen egy vonatra, majd mikor már kiderült merre megy, nézzétek ki az egyik állomását és addig váltsatok jegyet!

Út közben lehetőségetek nyílik egy tartalmas beszélgetésre is, kicsit kiengedni a mindennapok fáradt-gőzét. Vagy a régi MP3, Walkman időket felidézve, akár hallgathattok közben zenét is egy „elfelezett” fülhallgatóval.

Miután leszálltatok, fedezzétek fel a környéket, üljetek be valahova, sétáljatok, tájékozódjatok a környék történelméről, nézzétek meg a helyi látnivalókat. Esetleg elegyedjetek szóba a környékbeliekkel, ismerjétek meg az életüket, a helyi légkört. Egy dolog biztos: unatkozni nem fogtok!

Erre vagy arra? Igen!

Az előzőhöz hasonló, de kicsit más jellegű ötlet, autóval eljutni egy teljesen új helyre! Pattanjatok kocsiba és induljatok el valamerre, egyszer az egyikőtök, aztán a másik mondja meg elágazásonként, hogy ott épp merre tartsatok!

A lényeg, hogy egy teljesen véletlenszerű helyen lyukadjatok ki, ahol meg tudjátok tenni mindazt, amit az imént felsoroltunk! Sőt, így autóval még akár több, környező települést is át tudtok járni, sokkal több minden belefér így egy napba.

romantikus autókázás valentin napra

Külön kis vicces küldetés lehet a végére az így elért helyszínről mindenféle térképes és navigációs segítség nélkül hazajutni is! Ebben az esetben a játékszabályok nagyon egyszerűek. Útba-igazítást bárkitől kérhettek, akivel az út során találkoztok, de semmilyen tech-eszköz és térkép nem lehet segítségetekre! Sok sikert!

Naptár szerelemlakat

Lakatoljatok! Na de mit?

Jöhet a flex, a vasfűrész, néhány zártszelvény éés.. ne aggódj, csak viccelünk, szó sincs itt tényleges fém-megmunkálásról és nem is kell bezárnotok senkit és semmit sehova. Csupán egymást a szívetekbe!

Hazánkban és hazánkon kívül is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és egyre több helyen vannak szerelmesek számára lakatfalak. Kutassatok fel közülük néhányat és válasszátok ki, hova helyeztek el szerelmetek zálogául egy saját lakatot!

Ez lehet egy egyszerű kis filccel megírt lakat, de ha maradandóbbat szeretnétek, szívesen gravírozunk Nektek egyedi mintával lakatot! És ha érdekel, merre találsz Magyarországon lakatfalakat, akkor olvasd el erről korábbi blog-bejegyzésünket!

És hogy megkönnyítsük a dolgodat, ide kattintva megtalálod korábbi blog bejegyzésünket, ahol hazánkban fellelhető lakatfalakról írtunk. Itt megtalálod az összes, lakatolásra érdemes magyar helyszínt és még a történetükről is megtudhatsz érdekességeket. Mint például, hogy eredetileg nem is a szerelmeseké volt ez a szokás. 

Szerettek sportolni?

Játsszatok egy barátságos mérkőzést kedvenc sportotokból egy aprócska csavarral! A meccs után a nyertes szava dönt és ő határozza meg a nap további alakulását. Mindent bele!

De ha nem szeretné egyikőtök sem teljesen átadni a kontrollt kedvesének, érhet akár minden megszerzett pont is egy program-ötletet. Na persze itt a választott játék is sokat számít, egy 9-8 végeredménnyel lejátszott csocsó mérkőzésnek nem biztos, hogy minden pontja után lesz idő programot szervezni!

valentin nap mérkőzés

Ezt lehet még fűszerezni akár azzal is, hogy az első pontszerző vezet, vagy ő határozza meg az öltözetet, esetleg a helyszínt. A lehetőségek nagyon sokrétűek, engedjétek szabadjára a képzeleteteket! Persze fűszerezhetitek az egészet kicsit pikánsabban is, járhat akár minden pontvesztés egy ruhadarab elvesztésével is. Na persze ez közterületen semmiképp sem ajánlatos, ez utóbbit csak és kizárólag otthoni körülmények közt próbáljátok ki!

Érzékek Játéka

Társasozzatok felnőttesen!

Hogy ez mit is jelent? Természetesen nem arra gondolok, hogy Monopoly közben mondjátok is ki, amit gyerekként csak gondolni mertetek a Gazdálkodj Okosan tábláján elveszítve a rakéta-porszívó hitele miatt a bicikliteket.

Játszatok egy kicsit „izgalmasabb társassal”! Nincs ilyenetek? Esetleg nem is hallottál róla? Egyet se félj, nálunk beszerezheted!

És a keresési algoritmuson sem kell aggódnod, a képre kattintva találsz egy élvezetes darabot, anélkül, hogy rá kellene keresned!

Na persze kérdés meddig juttok „játék-menet” arányban, de mint minden játék esetében, ne feledjétek: az élvezet számít, nem a győzelem! Illetve ezekben a játékokban valójában nincs is igazi vesztes, minden kimenetel win-win! Ha viszont mégis úgy érzed, hogy vesztettél, kérj egy visszavágót!

Lemegy a Nap! Menjetek Ti is!

Annyi ötletet megvalósítottatok, hogy már a Nap is nyugovóra tér? Akkor épp itt az ideje a naplementében lemenni a vízpartra és gyönyörködni a narancsló hullámokban, vagy beülni egy szép teraszra a lenyugvó nap fényében elszürcsölni néhány koktélt!

Nincs is jobb, mint ebben a csendes, nyugodt enyhén februárian hűvöskés vörös égboltos esten egymás vállára dőlve merengeni és visszagondolni, milyen szuper napotok is volt!

naplemente valentin nap randi

De mi is lenne a lényeg?

Bárhogyan is alakítjátok pároddal a Valentin napot, egy a lényeg, egy dolog fontos igazán. Ez a nap csak Rólatok szóljon, éreztessétek a másikkal, hogy milyen sokat jelent számotokra! Hiszen a szép ajándékok, a szuper programok csak akkor érnek bármit is, ha igazán tisztán, szívből jönnek!

És ahogy egyik ünnepen sem, úgy a szerelem legfőbb ünnepén sem az a fontos, hogy milyen értékben adunk ajándékot, hanem az egymás iránt érzett, őszinte és önzetlen szeretet! Ennél nagyobb érték ugyanis a világon nincs!

Nem találtad meg, amit keresel?

Ne aggódj, ez még nem minden! Ide kattintva elérheted teljes Valentin napi kínálatunkat!

Ti mivel töltitek a Valentin napot?

Mi volt a legszebb, esetleg legcikibb Valentin napi élményetek? Írjátok meg nekünk kommentben!