Valentin napi ajándékok házilag

Csaba Ábrahám

|

|

3 min

A tökéletes Valentin-napi ajándék keresése közben a pénztárcád helyett nyugodtan támaszkodhatsz a kreativitásodra. Sokszor ugyanis nagyobb örömöt okozhatsz egy saját kezűleg készített meglepetéssel, mint egy drágán megvásárolt késztermékkel.

Persze joggal merül fel benned a kérdés, vajon mégis milyen házilag összeállítható szuvenírrel tudnál előállni február 14-én este? Hogy némileg levegyük az ötletelés terhét a válladról, ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legjobb házilag előállítható ajándékokat.

És ha mégsem a te asztalod a házi Valentin napi ajándékok készítése, akkor válogass az általunk készített Valentin napi ajándékok közül!

Használd fel a közösen készített fotókat

Fogadunk, hogy a telefonodon valósággal hemzsegnek a legjobb pillanataitokat megörökítő fényképek.

Minden bizonnyal akad köztük néhány utazós selfie, egy-egy jeles dátumra emlékeztető darab, illetve jó pár vicces sztorihoz köthető fotó is.

Esküvői album

Ezek valódi aranybányának számítanak a tökéletes Valentin-napi ajándékhoz. Csakis rajtad áll, hogy milyen formában használod fel őket. Készíthetsz belőlük szívhez szóló albumot, rányomtathatod őket egy bögrére, vagy kollázsként megszerkesztve nagyobb méretű faliképet is rendelhetsz.


Tárd fel a kedvesed előtt a lírai éned

Ügyesen bánsz a szavakkal? Akkor sem jössz zavarba, ha nyíltan kell beszélned az érzéseidről?

A párod a szavakat sem fogja találni meghatottságában, ha kifejezetten neki írt verssel rukkolsz elő február 14-én.

Romantikázós  nap

Lepd meg őt hamisítatlan romantikus vacsorával

Képzeld el, ahogy a párod épp hazafelé tart egy fárasztó munkanapot követően.

Egész álló nap keményen húzta az igát, ezért erősen vágyakozik már a pihenésre.

Meglepetés vacsora

Lásd magad előtt a meglepett arcát, ahogyan a lakásba lépve finom illatok csiklandozzák meg az orrát. Gondold el azt a csodálkozást is, amelyet a precízen megterített, gyertyával és borospoharakkal díszített asztal látványa okoz neki.

Érezd magadon a tekintetéből valósággal sugárzó hálát és őszinte szeretetet, amint a kedvenc finomságait szervírozod. Mindössze ennyi kell tehát ahhoz, hogy a tökéletes Valentin-napi meglepetésben részesíthesd a számodra legfontosabb embert.


Készíts kettőtöknek különleges ékszert

D.I.Y., vagyis „do-it-yourself”. Angol nyelven így szokás hivatkozni az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő „csináld magad” mozgalomra. Számos területen tudod alkalmazni a dekorációtól kezdve a bútorkészítésen át, ez alól pedig a szerelmesek napja sem kivétel.

Készíthetsz példának okáért különleges ékszert is a saját kezeddel, amely mindkettőtöket a kapcsolatotok harmonikus mivoltára emlékeztet majd. 


Akár karkötőre, nyakláncra vagy egyéb kellékre esik a választásod, a párod hálával gondol majd rád a figyelmességedért.


A virág örökzöld Valentin-napi ajándéknak számít

A kézzel készített meglepetések mellett egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül az örök klasszikusnak számító virágok mellett sem.

Ráadásul nemcsak a hagyományos, egyetlen szál vörös rózsára, vagy a gondosan összeállított illatos csokorra gondolunk most.

Orgona csokor kedvesednek, ez amúgy harangvirág

A hölgyek ugyanis kivétel nélkül mindig szívesen fogadják a cserepes virágokat. Sőt, a növényekről való gondoskodás kimondottan kedvelt időtöltésnek számít az ő életükben.

Minden bizonnyal a párod is hasonlóan pozitív véleménnyel van a szemre is tetszetős cserepes virágokkal kapcsolatban. Ezért könnyen a kedvére tehetsz, ha az érzéseid őszinte kinyilatkoztatásaként megleped őt egy esztétikus darabbal.

Kincs keresés


Ha a pároddal szerettek kalandozni, akkor Valentin nap alkalmából szervezz neki egy izgalmas kincs keresést!


Ezt akár a saját otthonotokban, akár egy szabadtéri terepen is megtervezheted. Készülj apró ajándékokkal, készíts nyomokat amiket végig követve a párod meglelheti az elrejtett kincset! Rajzolj térképet, melyet feldíszíthetsz a saját fotóitokkal is!

A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat a kalandozás közben!

kincs

Szerelmes sütemény


Ha a párod édesszájú akkor nem lőhetsz mellé egy finom desszerttel! Biztosan tudod mi a párod kedvence, kapd fel hát a kötényt és készítsd el neki házi Valentin napi ajándékként!


Ha nem vagy egy nagy cukrászmester, akkor sincs semmi gond, hiszen a cukrászdák is készülnek erre a napra, szebbnél szebb finomságokkal, igaz ha elmész és megveszed az üzletben az már nem igazán házi de ha készítesz mellé egy szép terítéket, szerelmes üzenettel, virággal, itallal úgy már egészen saját készítésű lesz a meglepetés. 


De a lényeg, hogy együtt elfogyaszthatjátok a finomságot és a folytatás már csak rajtatok múlik! 

szivecske süti

Készíts kuponokat


Egyszerű de nagyszerű ajándék a párodnak, ha fogsz egy kis papírt, pár díszítő elemet, tollat ragadsz és elkészíted párod számára az exkluzív kupon füzetet, melyben különböző szolgáltatásokat válthat be nálad.


Hogy mi szerepeljen a kuponokon az csak rajtad áll! Ha jól ismered a párod akkor nem lesz nehéz dolgod ezzel az ajándékkal! Klasszikus kupon a házimunka kiváltása, moziest, masszázs vagy egy pajzán este, de lehet egészen speciális dolog is!

kuponfüzet

Készíts bakancslistát


Romantikus dolog lehet közösen tervezgetni a jövőtöket, akár egy finom vacsora társaságában. Készülj rá egy kicsit a lista készítésre Valentin nap előtt, tervezd meg, hogy milyen papírra vagy mappába teszitek a bakancslistátokat, nyomtass ki mellé útvonalat, képeket, prospektust a meglátogatni kívánt helyekről.


A listán bármi szerepelhet, gyűjts össze olyan tevékenységeket, melyeket szívesen csinálnátok közösen, majd a Valentin napi randin beszéld meg a pároddal, melyikhez lenne kedve. Ez lehet tánc tanulás, sportolás, páros alkotás, vagy bármi amit közösen csinálhattok!

lista

Ha inkább profikra bíznád az ajándék készítést akkor nézz körül a Valentin napi ajándékaink között!

Ha tetszettek a házi Valentin napi ajándékok, de szívesen hozzá tennéd a saját ötleteidet is, akkor írd meg nekünk kommentben, hogy te mivel lepted meg a párod Valentin nap alkalmából! :)